Telefone CFW atarken Downgrading Will Kill The Phone Hatası ???[YARDIM]

Sponsorlu Bağlantılar

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
Telefone CFW atarken Downgrading Will Kill The Phone Hatası ???[YARDIM]
flasha bastım downgrading kill the phone warnıng dedi bende evet dedım jaf phone not found hatası verdi bende telefonu açtım eskı halindydi neden böyle bir hata verdi bilen varmı
Not:Symbian Belle Fp6 atarken bu hatayı verdi .

• Beğen
Tepkiler: Jan

hikmet366

hikmet366

Üye
CFW YI yapan kişiye söyle pc ne tamwıwerle bağlanıp senin telefonuna yüklesin istiyorsan ilk defa yüklüyor isen zor yaparsın

• Beğen
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
bak simdi anlatmakla olmaz ki uzun olacak ama c/program fıles/odeon/jaf/usb dıriver diye bir klasör var onu klasörün içindekileri kopyala

sytem32 nın icıne yapıştır bir ne böyle dene

- - - Eklendi - - -

bak simdi anlatmakla olmaz ki uzun olacak ama c/program fıles/odeon/jaf/usb dıriver diye bir klasör var onu klasörün içindekileri kopyala

• Beğen
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

zaten oyle yapmıstım sorunu cozdum 1 sanıyeden kısa basıyorum nedenı oymus guc dugmesıne 1.5 sanıye falan basılı tuttum oldu cfw super senınkınide denemek isterim bır ara kardesim

hikmet366

hikmet366

Üye
zaten oyle yapmıstım sorunu cozdum 1 sanıyeden kısa basıyorum nedenı oymus guc dugmesıne 1.5 sanıye falan basılı tuttum oldu cfw super senınkınide denemek isterim bır ara kardesim

benimkinde bir kaç hata var ya güncellicem 1.5 2 ay sonra baştan cfw yi tekrar modlama yarıcam sorumsuz hatasız sonra kendine 701 alacam ve cfw ler 701 üzerinden yapmaya baslıyacağım

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi

benimkinde bir kaç hata var ya güncellicem 1.5 2 ay sonra baştan cfw yi tekrar modlama yarıcam sorumsuz hatasız sonra kendine 701 alacam ve cfw ler 701 üzerinden yapmaya baslıyacağım
senin yerinde olsam galaxy wonder alırım yuklerim CM9u fıstik gibi :) bende 1 ay calıscam mini 2 almayı dusunuyorum :)

hikmet366

hikmet366

Üye
yeterli bir miktar para biriktirirsem s3 mını veya ace 2 veya ace pulus

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
    Konu Sahibi
yeterli bir miktar para biriktirirsem s3 mını veya ace 2 veya ace pulus

abimde s3mini var banamısın demıyor :) real racing 3 asphalth 7 modern combat sıfır kasma :) ama suan fazla rom destegi yok root atabılıyorsun

hikmet366

hikmet366

Üye
pekı. Sorunu çozduğune göre konuyu kilitleyelim

ahmetbond

Üye
orda kıll phone dediği downgrade versiyon düşürmektir.Eğer yüklediğin firmware sendekinden düşükse makinan hiç çalışmayabilir !

Üst Alt