1200 TL'ye Telefon Önerisi !

Sponsorlu Bağlantılar

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
1200 TL'ye Telefon Önerisi !
Arkadaşlar bütçem 1200 TL ve beni en az 3 yıl idare edecek bir telefon alacağım. Telefonda en çok oyun oynarım. Daha sonra hız ve internet gelir. Daha sonra da kamera ve müziğe önem veririm. Sizce hangi telefonu almalıyım ? Nexus 4 düşünüyordum da telefon çok ısınıyor dediler. 3 yıl sürekli ısınan bir telefon alıp kafamı ağrıtmak istemiyorum. Telefon değiştiremeyeceğim 3 yıl boyunca. Kafam çok karıştı. Biraz yardımcı olur musunuz ?

frk uzn

frk uzn

Üye
Telefonun ısınmasını güncellemelerle hallederler bence bu bütçeye en uygunu s3

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
nexus 4 bildiğim kadariyla kamera ve ses konusunda kötü. ses çok iyi istiyorsan ve kamera iyi olsn dersenHTC cihazlarina bakıcaksın ama güncelleme ve uygulama yönünden ne kdr dayanır bilemiycem. eğer güncelleme olsun ses ve kamera orta ve iyiye yakın diyorsan s3 mantıklı.

enterneoll

enterneoll

Üye
Galaxy s3 :)

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Ben teknolojiye bakarak sana s3 ü tavsiye ederim ama internette s3 un birçok sorunu olduğu kullanıcıların yarısının şikayette bulunduğu yazıyor kullanıcılar da durumdan memnun değil ayrıca sağlam bir telefon değil

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Ama yine de karar senin

Systemathic

Systemathic

Üye
Sony Xperia SP :good:

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Alacağım telefon 3 yıl içinde çıkacak olan oyun ve uygulamaları açsın istiyorum. Kasma filan olmaması önemli oyunlarda. S3 mü diyorsunuz yoksa Nexus'a mı yönelmeliyim ? Xperia SP nasıl bir cihaz ? LG Optimus G 1500 TL değer mi ?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Lg optimus g fazlasıyla değer ama sana Windows Phone öneririm

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Invoke

Invoke

Üye
Xperia SP demek için, girdim :)
Performansı gayet yeterli, Şuanki oyunları açar, ileride de epey açar. (f/p telefonu olduğu söyleniyor, ben de öyle düşünüyorum.) S3den daha iyi skorları. Kamerası hakkında kötü şeyler duydum yalnız safsata olduklarını düşünüyorum, yine de duyduklarımı yazıyorum ki objektif olalım :) Bakarsınız, denersiniz, yeterlidir bence. Çünkü elimdeki cihazda Xperia 8mpix, bu da o şekilde ve çok daha iyi bir cihaz ve kötü bir lens koyacaklarını düşünmüyorum. Tasarımı da çok hoş bence.
Bir araştırın, beğenirsiniz diye düşünüyorum.

Yalnız 3 yıl güncelleme almaz, 3yıl gider mi bence gider. 3 yıl güncelleme desteği istiyorsanız nexus 4den başka çareniz yok. Yalnız SP'nin diğer multimedya özelliklerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

buzadaa

Üye
1250 tl s4 tek gecerim

smh60

smh60

Üye
Nexus 4 çok iyi cihaz

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3'de beni korkutan 1 GB ram olması. şimdi sorun çıkarmasa bile telefonu 2-3 sene kullanmak zorundayım. İleride çıkacak oyunlarda sorun yapabilir diye düşünüyorum. O yüzden nexus daha yakın geliyor. Sizin düşünceleriniz neler ?

- - - Eklendi - - -

1250 tl s4 tek gecerim
Kardeş 1250 TL S4 nerede var ?

Invoke

Invoke

Üye
Alacağım telefon 3 yıl içinde çıkacak olan oyun ve uygulamaları açsın istiyorum. Kasma filan olmaması önemli oyunlarda. S3 mü diyorsunuz yoksa Nexus'a mı yönelmeliyim ? Xperia SP nasıl bir cihaz ? LG Optimus G 1500 TL değer mi ?

Bu mesajı yeni gördüm, neyse...
Ben S3 demiyorum, açıkcası. SP'yi anlattım zaten 3 yıl içinde çıkacak çoğusunu açar, ama 3.yıl çıkacak gelişmiş oyunlarda grafikleri düşürürsün mesela, ya da daha iyi oyunlarda kasar. Nexusun oyun performansı daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Ama nexus mu sp mi tercih ederdin dersen ben olsam SP tercih ederdim. LG Optimus G'ye ise bence o para değer, güzel bir cihaz, biraz notelara benziyor, hoş bence. Optimus G ile Nexus 4de bir de Xperia Zdeki donanım aynı.

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Xperia SP demek için, girdim :)
Performansı gayet yeterli, Şuanki oyunları açar, ileride de epey açar. (f/p telefonu olduğu söyleniyor, ben de öyle düşünüyorum.) S3den daha iyi skorları. Kamerası hakkında kötü şeyler duydum yalnız safsata olduklarını düşünüyorum, yine de duyduklarımı yazıyorum ki objektif olalım :) Bakarsınız, denersiniz, yeterlidir bence. Çünkü elimdeki cihazda Xperia 8mpix, bu da o şekilde ve çok daha iyi bir cihaz ve kötü bir lens koyacaklarını düşünmüyorum. Tasarımı da çok hoş bence.
Bir araştırın, beğenirsiniz diye düşünüyorum.

Yalnız 3 yıl güncelleme almaz, 3yıl gider mi bence gider. 3 yıl güncelleme desteği istiyorsanız nexus 4den başka çareniz yok. Yalnız SP'nin diğer multimedya özelliklerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Xperia SP'de de beni korkutan şey 4 çekirdek yerine çift çekirdek olması. Bu sene sorun çıkarmasa bile 1-2 sene sonraki oyunlarda beni hayal kırıklığına düşürebilir.

Invoke

Invoke

Üye
Galaxy S3'de beni korkutan 1 GB ram olması. şimdi sorun çıkarmasa bile telefonu 2-3 sene kullanmak zorundayım. İleride çıkacak oyunlarda sorun yapabilir diye düşünüyorum. O yüzden nexus daha yakın geliyor. Sizin düşünceleriniz neler ?

2sene de belki gider de 3de sanki 1gb sorun olurmuş gibi, teknoloji çabuk gelişiyor :/
O zaman bence SP'yi S3'ü unut. Ki S3ün arayüzü de çok ram yiyor. Alabiliyorsan Optimus G güzel cihaz :)

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi

Bu mesajı yeni gördüm, neyse...
Ben S3 demiyorum, açıkcası. SP'yi anlattım zaten 3 yıl içinde çıkacak çoğusunu açar, ama 3.yıl çıkacak gelişmiş oyunlarda grafikleri düşürürsün mesela, ya da daha iyi oyunlarda kasar. Nexusun oyun performansı daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Ama nexus mu sp mi tercih ederdin dersen ben olsam SP tercih ederdim. LG Optimus G'ye ise bence o para değer, güzel bir cihaz, biraz notelara benziyor, hoş bence. Optimus G ile Nexus 4de bir de Xperia Zdeki donanım aynı.

Ben de nexus düşünüyorum ama ço ısınıyor ve seni 3 yıl idare etmez diyenler çok oldu. O yüzden çok çekiniyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Xperia SP'de de beni korkutan şey 4 çekirdek yerine çift çekirdek olması. Bu sene sorun çıkarmasa bile 1-2 sene sonraki oyunlarda beni hayal kırıklığına düşürebilir.

Testlerde S3den daha iyi görünüyor, o fiyata 2 çekirdek oluyor nexus olmadıktan sonra :D
Yalnız S4 Pro işlemci Adreno 320gpu kullanmışlar, iki çekirdek ama iyi yani. Belki dediğin gibi ram sıkıntı olur ilerde*

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi

2sene de belki gider de 3de sanki 1gb sorun olurmuş gibi, teknoloji çabuk gelişiyor :/
O zaman bence SP'yi S3'ü unut. Ki S3ün arayüzü de çok ram yiyor. Alabiliyorsan Optimus G güzel cihaz :)

Alabilirsem Optimus G alacağım. Alamazsam da Nexus alırım diye düşünüyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Alabilirsem Optimus G alacağım. Alamazsam da Nexus alırım diye düşünüyorum.

Aynı donanıma sahipler, yani oyunu biri açmazsa diğeri de açmaz.(tabi optimizasyonda önemli de aşağı yukarı aynı olur demek istiyorum) Ama bence giderler 3yıl. Optimus G'nin avantajı ekranı, sesi, kamerası, inceliği olabilir, Nexus 4'ün avantajı 200lira ve Google desteği.

Takipçi Satın Al

Üst Alt