Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bomba Kıyaslama S4 vs HTC one
Sponsorlu Bağlantılar
brute984
Üye
Konu Sahibi
Bomba Kıyaslama S4 vs HTC one
Bu konudan sonra gidip ikisinden birisini alacağım oyun ve kamera performansı önemli benim için
partyhard
Üye
ben htc one alırım ama s4 ün kamerası ve gpusu farklı şekilde daha sağlam
ANIL
Admin
Oyun performansları arasında çok fark yok. Kamera konusunda gündüz ve detay konusunda S4 önde. One ise ışıksız ortamlarda daha üstün.
Invoke
Üye
Oyun konusunda fark yok denebilir, ben olsam One'ı tercih ederdim. Ayrıca S4'ün benchmarkları şişirdiği söyleniyor, demin burda okudum bu haberi. Yani gpusu daha iyi filan değil.
Almadan bir incleyin iyice kamerasına filan bakın derim.
Oyun konusunda fark yok denebilir, ben olsam One'ı tercih ederdim. Ayrıca S4'ün benchmarkları şişirdiği söyleniyor, demin burda okudum bu haberi. Yani gpusu daha iyi filan değil.
Almadan bir incleyin iyice kamerasına filan bakın derim.
Bence s4 daha iyi. Youtube daki videolari izleyin. Aradaki fps,gpu farkini gorun. Su an piyasadaki en iyi android telefon Galaxy s4 . Tabbi Note 3 cikana kadar.
AHMED...
Üye
kıyaslama sitelerinde htc one xperia z ve s4 u kıyasladığında s4 en az puan alıyor kullanıcı tercihlerine göre