Lumia 820 Batarya sallanması ..

Sponsorlu Bağlantılar

Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 Batarya sallanması ..
Arkadaşlar Merhaba ;

3 gün önce Lumia 820 Siyah aldım, ikinci gün telefon elime aldığımda birşeylerin oynadığını hissettim. Sağa sola sallayınca batarya çok az oynuyor. Bu sorun teşkil eder mi..? Nokia' nın form sayfasında da bir kişi tarafında bu sorun dile getirilmiş, fakat sorun hemen hemene tüm 820 lerde varmış ..? Sizce nedir bu ..?

alical33

alical33

Üye
bi sorun olmaz kapak bataryaya tam press yapmıyor demekki kapağın altına bu süngerli bantlar var ondan küçük bi parça yapıştır sorun olmaz

sekajmer

sekajmer

Üye
Küçük bir kağıt sıkıştır veya arkadasın dediği gibi yap tamamdır 2 tane daha 820 ye baktım sallanıyor sorun değil yani ;)

afwerker

afwerker

Üye
Küçük bir kağıt sıkıştır veya arkadasın dediği gibi yap tamamdır 2 tane daha 820 ye baktım sallanıyor sorun değil yani ;)
Kardsim ben baktim alakasi yok ya hepsiyle alakasi yok elimde 2 tane lumia var 2 side 820 biri hollandadan gelme digeri turkiye mali 2 si arasinda farklar var kalite farki felan ve batarya sallanmasi yok yurtdisindan gelenlerde

sekajmer

sekajmer

Üye
Kardsim ben baktim alakasi yok ya hepsiyle alakasi yok elimde 2 tane lumia var 2 side 820 biri hollandadan gelme digeri turkiye mali 2 si arasinda farklar var kalite farki felan ve batarya sallanmasi yok yurtdisindan gelenlerde

vala bilmiyorum benim baktıklarımda var yurtdışındakiler farklı sonuçta ;)

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
İlginç

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yurtdışı yurt ici farketmiyor. Benim lumia820 de oyle bir sallanma yok.

luckysleven

luckysleven

Üye
yukarıda arkadaşın dediği sünger parçası olayını o kadar telefon arasında ben ilk defa nokia da görmüştüm ( 701 ).. Hatta bu ne alaka buraya yapıştırmışlar demiştim demekki nokia da biliyor kendini : ))

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Peki Bir şey daha var benim 820 aldığımda bataryası takılı idi öylemi hepsinde
evet benimki de bataryası takılı çıktı sıfır kutudan. ama bende batarya sallanması yok, sapasağlam maşallah :)

sekajmer

sekajmer

Üye
evet benimki de bataryası takılı çıktı sıfır kutudan. ama bende batarya sallanması yok, sapasağlam maşallah :)

benimkinde var oyunlarda kasma falan oluyor göndereceğim yakında

Toros542

Toros542

Üye
Ben 820 yi aldığım günden beri böyle bir sorun görmedim.fakat bataryanın düşmemesi için sarı uçlu kısmın yanında küçük bir siyah bant var.bu bant bataryanın düşmesini önlüyor.

sekajmer

sekajmer

Üye
Ben 820 yi aldığım günden beri böyle bir sorun görmedim.fakat bataryanın düşmemesi için sarı uçlu kısmın yanında küçük bir siyah bant var.bu bant bataryanın düşmesini önlüyor.

hımm bizimki düşüyor ama sorun değil zaten kapağı zor açıyok

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Aynı şey benim 820 imde de var. Arkasına bir parça tampon kağıt koy sıkıntı kalmıyor.

Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar, az da olsa içim rahatladı.