Birde kilit ekranında açmak için kaydır yazısını eklemişler Kısacası kaydıracaksın demek istemişler :P böyle eften püften yenilikler gelmiş tam anlamıyla sorunları gidermemişler farkettim ki gıcıklığına yapıyorlar herhalde kos koca apple firması bu telefonlardan milyar dolarlar kazanacak ve bu kadar yavaş olacaklar tamamen saçmalık ilgi çekmeye çalışıyorlar beta 5 de aynı saçma sapan şeylerle gelecektir son pach tam randıman verecektir. Ayrıca emininm zaten son pach i de bitirmişlerdir ve insanlara işkence çektiriyorlardır
Benim gibi 
İOS 7 Beta 4 az önce yükledim kurcaladım kurcaladım ama pek bir fark bulamadım bir Kamerayı açtıktan sonra ki HDR seçeneği kameranın görüntü ekranından yukarı tarafa geçmiş hız konusuna gelince aynı şarj konusunu 2 gün kullanımdan sonra ancak yazabilirim ancak bence beta 4 ün 230 küsür filanlık bir pach ile gelmesine anlam veremedim bu arada oyunumu hala açmıyorBirde kilit ekranında açmak için kaydır yazısını eklemişler Kısacası kaydıracaksın demek istemişler :P böyle eften püften yenilikler gelmiş tam anlamıyla sorunları gidermemişler farkettim ki gıcıklığına yapıyorlar herhalde kos koca apple firması bu telefonlardan milyar dolarlar kazanacak ve bu kadar yavaş olacaklar tamamen saçmalık ilgi çekmeye çalışıyorlar beta 5 de aynı saçma sapan şeylerle gelecektir son pach tam randıman verecektir. Ayrıca emininm zaten son pach i de bitirmişlerdir ve insanlara işkence çektiriyorlardır
Benim gibi
![]()

İşte daha detayları tam anlamıyla bitirememişler İOS7 gerçekten apple olarak çığır açıcak nitelikte telefonun tüm özelliklerini yazılımı kırmadan kullandırıyorlar. Bu konuda bende çok memnunum ancak fazla bir değişim görmedim bu arada ios7 beta 3 kullanırken gün içinde hiç sarjım %30 altına inmemişte ancak bugün ne hikmetse 4 den sonra %98 olan sarjım şuan % 7 de ve her zaman ki gibi kullandım extra fazlada kullanmadım bir yama diğerini aratır nitelikte zaten beta olduğundan fazla üstünde durmuyorum normaldir. Ancak Apple firmasına yakışmayacak çok basit hatalar yapıyorlar şuan facebook mesanger açmıyor açıyor kapanıyor desem daha uygun olur büyük ihtimalle beta 5 i en kısa zamanda çıkartırlar.Dikkatli kullanırsanız sizlerde fazla hata görebilirsiniz mesela bendeki perdeleme ekranında tarih var hava durumu kayboldu , mesanger çalışmıyor ,bu yama sizinde dediğiniz gibi sadece görsele dayalı olmuş ana sistemdeki sıkıntıları giderememişler hatta yenileride gelmiş![]()

Iki gündür kullanıyorum Beta 4 ü ve bence beta olmasına rağmen en iyi ios sürümü. Tam sürüm geldiğinde mükemmel olacaktır.
Slm, kendim dün aksam beta 4 yükledim bazi hatalari gidermisler daha stabil ve takilma olmadan calisiyor suan birkac program disinda hepsi calisiyor, hemen ön yargiya varmamak lazim sonucta beta sürümü daha önünde 2-3 sürüm var final versiyonunu yükledikten sonra elestirebiliriz, suan sonucta benim 4s de güzel calisiyor.