İos 7 beta yı deneyenler görüş yeri

Sponsorlu Bağlantılar

Baba_yorgun_46

Üye
    Konu Sahibi
İos 7 beta yı deneyenler görüş yeri
Arkadaşlar bilmiorum sizde de varmı ios7 beta 1 i yüklediğimde kulaklıkta o eski kulak zarı patlatıcı ses kayboldu bu sorun diğer ios 7 beta sürümlerindede devam ediyormı

burak2362

burak2362

Üye
Ben iphone 5 e ios7 beta 3 yükledim gayet memnunum ayrıca cihaz çok hızlı ve animasyonları bir o kadar göz doldurucu ancak sarj gözle görülemeyecek kadar yani ios 6 ya göre biraz yiyiyor ama değer mi değer Tüm uygulamaları açıyor sıkıntı yok sadece bir oyunu açmıyor online h&c diye lol tarzı bir oyun herkes hazır dediğinde oyunu açarken atıyor başka bir sıkıntısını görmedim ayrıca ios 7 de resimleri wifi den diğer iphone lara gönderebiliyorsun ancak o da ios 7 olmalı bence 10 üzerindenden 9 oyunumu açmadığı için yoksa 10 derdim :D:aha:

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

mesut1979

Üye
slm, yaklasik 1 haftadir bende 4s imde ios 7 beta 3 ü kullaniyorum ve cok memnunum yüklemeye deger arkadasin dedigi gibi animasyonlari cok güzel olmus ,suan telefonumda 64 uygulama var ve hepsinide calistirdi.

Türe

Türe

Üye
Bazı uygulamalarda destek yok. Donma , kasmalar olabiliyor zaman zaman. Şarj için de problemli deniyor ki bence de öyle. En iyisi Beta sürümünü kullanmayı Developerlara bırakmak ve final sürümünü beklemek.

Akva96

Akva96

Üye
Bu 7 yi yuklemek icin jb mi olmak gerekiyor

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
iphonedo cok bug bulduydu

Baba_yorgun_46

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bnde kndi iphone 4s me yükledim bir gün olmadı internette sörf yaptım biraz kullandım 5-6 saat kullandım ardından telefonu kilitleyip koltuğun üzerine koydum kilit açma tuşuna bastım açılmadı ardından açma kapama tuşuna basılı tutmama rağmen cihaz açılmadı dfu ya alıp zor format attım aklınızda bulunsun

burak2362

burak2362

Üye
İOS 7 Beta 4 az önce yükledim kurcaladım kurcaladım ama pek bir fark bulamadım bir Kamerayı açtıktan sonra ki HDR seçeneği kameranın görüntü ekranından yukarı tarafa geçmiş hız konusuna gelince aynı şarj konusunu 2 gün kullanımdan sonra ancak yazabilirim ancak bence beta 4 ün 230 küsür filanlık bir pach ile gelmesine anlam veremedim bu arada oyunumu hala açmıyor :D Birde kilit ekranında açmak için kaydır yazısını eklemişler Kısacası kaydıracaksın demek istemişler :P böyle eften püften yenilikler gelmiş tam anlamıyla sorunları gidermemişler farkettim ki gıcıklığına yapıyorlar herhalde kos koca apple firması bu telefonlardan milyar dolarlar kazanacak ve bu kadar yavaş olacaklar tamamen saçmalık ilgi çekmeye çalışıyorlar beta 5 de aynı saçma sapan şeylerle gelecektir son pach tam randıman verecektir. Ayrıca emininm zaten son pach i de bitirmişlerdir ve insanlara işkence çektiriyorlardır :D Benim gibi :naughty:

asdf1907

Üye
İOS 7 Beta 4 az önce yükledim kurcaladım kurcaladım ama pek bir fark bulamadım bir Kamerayı açtıktan sonra ki HDR seçeneği kameranın görüntü ekranından yukarı tarafa geçmiş hız konusuna gelince aynı şarj konusunu 2 gün kullanımdan sonra ancak yazabilirim ancak bence beta 4 ün 230 küsür filanlık bir pach ile gelmesine anlam veremedim bu arada oyunumu hala açmıyor :D Birde kilit ekranında açmak için kaydır yazısını eklemişler Kısacası kaydıracaksın demek istemişler :P böyle eften püften yenilikler gelmiş tam anlamıyla sorunları gidermemişler farkettim ki gıcıklığına yapıyorlar herhalde kos koca apple firması bu telefonlardan milyar dolarlar kazanacak ve bu kadar yavaş olacaklar tamamen saçmalık ilgi çekmeye çalışıyorlar beta 5 de aynı saçma sapan şeylerle gelecektir son pach tam randıman verecektir. Ayrıca emininm zaten son pach i de bitirmişlerdir ve insanlara işkence çektiriyorlardır :D Benim gibi :naughty:

iPhonedo'nun son inceleme videosunu izlersen beta 4'te ufak detaylar değişmiş. Zaten Apple'ı farklı kılan detaylara verdiği önem.

burak2362

burak2362

Üye
İşte daha detayları tam anlamıyla bitirememişler İOS7 gerçekten apple olarak çığır açıcak nitelikte telefonun tüm özelliklerini yazılımı kırmadan kullandırıyorlar. Bu konuda bende çok memnunum ancak fazla bir değişim görmedim bu arada ios7 beta 3 kullanırken gün içinde hiç sarjım %30 altına inmemişte ancak bugün ne hikmetse 4 den sonra %98 olan sarjım şuan % 7 de ve her zaman ki gibi kullandım extra fazlada kullanmadım bir yama diğerini aratır nitelikte zaten beta olduğundan fazla üstünde durmuyorum normaldir. Ancak Apple firmasına yakışmayacak çok basit hatalar yapıyorlar şuan facebook mesanger açmıyor açıyor kapanıyor desem daha uygun olur büyük ihtimalle beta 5 i en kısa zamanda çıkartırlar.Dikkatli kullanırsanız sizlerde fazla hata görebilirsiniz mesela bendeki perdeleme ekranında tarih var hava durumu kayboldu , mesanger çalışmıyor ,bu yama sizinde dediğiniz gibi sadece görsele dayalı olmuş ana sistemdeki sıkıntıları giderememişler hatta yenileride gelmiş :D

asdf1907

Üye
İşte daha detayları tam anlamıyla bitirememişler İOS7 gerçekten apple olarak çığır açıcak nitelikte telefonun tüm özelliklerini yazılımı kırmadan kullandırıyorlar. Bu konuda bende çok memnunum ancak fazla bir değişim görmedim bu arada ios7 beta 3 kullanırken gün içinde hiç sarjım %30 altına inmemişte ancak bugün ne hikmetse 4 den sonra %98 olan sarjım şuan % 7 de ve her zaman ki gibi kullandım extra fazlada kullanmadım bir yama diğerini aratır nitelikte zaten beta olduğundan fazla üstünde durmuyorum normaldir. Ancak Apple firmasına yakışmayacak çok basit hatalar yapıyorlar şuan facebook mesanger açmıyor açıyor kapanıyor desem daha uygun olur büyük ihtimalle beta 5 i en kısa zamanda çıkartırlar.Dikkatli kullanırsanız sizlerde fazla hata görebilirsiniz mesela bendeki perdeleme ekranında tarih var hava durumu kayboldu , mesanger çalışmıyor ,bu yama sizinde dediğiniz gibi sadece görsele dayalı olmuş ana sistemdeki sıkıntıları giderememişler hatta yenileride gelmiş :D

e tabi kolay değil 'developer' olup beta sürümü test etmek :)

mesut1979

Üye
Slm, kendim dün aksam beta 4 yükledim bazi hatalari gidermisler daha stabil ve takilma olmadan calisiyor suan birkac program disinda hepsi calisiyor, hemen ön yargiya varmamak lazim sonucta beta sürümü daha önünde 2-3 sürüm var final versiyonunu yükledikten sonra elestirebiliriz, suan sonucta benim 4s de güzel calisiyor.

erollcelik

erollcelik

Üye
Iki gündür kullanıyorum Beta 4 ü ve bence beta olmasına rağmen en iyi ios sürümü. Tam sürüm geldiğinde mükemmel olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

asdf1907

Üye
Iki gündür kullanıyorum Beta 4 ü ve bence beta olmasına rağmen en iyi ios sürümü. Tam sürüm geldiğinde mükemmel olacaktır.

indireceğim adres var m beta 4'ü

- - - Eklendi - - -

Slm, kendim dün aksam beta 4 yükledim bazi hatalari gidermisler daha stabil ve takilma olmadan calisiyor suan birkac program disinda hepsi calisiyor, hemen ön yargiya varmamak lazim sonucta beta sürümü daha önünde 2-3 sürüm var final versiyonunu yükledikten sonra elestirebiliriz, suan sonucta benim 4s de güzel calisiyor.

indireceğim adres var m beta 4'ü

Joker.

Joker.

Üye
Beta 3 kuruluysa güncelleyerek beta 4 e geçiş yapılıyodu

Symbianize

Symbianize

Üye
Hatalar ve şarj sorunu olması doğal beta sürümü ben en son beta 1 kullandım 4ste çok hafif bazı yerler kasıyodu ben ios6yla gidebildiğim yere gitcem valla

blackkdevi

blackkdevi

Üye
Bende iki gündür iphone 4'ümde ios 7 beta 4 kullanıyorum.Beta sürüm olmasına rağmen ben memnun kaldım şarj ve ısınma sorunundan çok bahsediliyor fakat bende herhangi bir değişim olmadı sıkıntı yaşamadım.

metinoktaybeyaz

Üye
Bende beta 5 kullanıyorum sadece twitter de sorun çıktı diğerleride süper bide safari bazen kendiliğinden kapanıyor. Oda beta sürümü ondandır. Sonuç itibariyle androide kıyasla onca program yüklememe rağmen çok akıcı. İphone 4s kullanıyorum

Puck

Puck

Üye
menüdeki ikonlar oyuncak telefon gibi daha kaliteli olmalı

awdil

awdil

Üye
Beta 5 diğerlerine göre biraz daha başarılı diyebilirim.Lakin cihazın geç açılma sorunu hala devam ediyor.Ayrıca şu hücresel veriyi neden hala,kısayola eklememişler anlayabilmiş değilim.Final sürümün de umarım bı detayları çözerler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt