Teşekkürler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sniper2023x

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler
Kardeş şikayetciyim siteden insan sitenin girişine Dikkat bagımlılık yapabilir yazısını koyar:Dbi baglandım gidiş o gidiş:Dne biçim site bu ya ne ararsan var tüm sorunlarım halloluo bu sitenin serverleri uzaya mı kurulu :Duzaylı mısınız:Dkimsiniz:Dciddiyim bagımlılık yapar diye uyarı koyun:Dşaka maka bi yana bu site kadar üyelerle ilgilenen bu kadar profosyanel düzenli site görmedim her işletim sistemine uygun oyun tema uygulama var:Dtelefonumu burda tanıdım:Dburası başka bi dünya:Dbir dalıon kayboluon:Dtekrar söylüom dikkat bagımlılık yapabilir uyarısını koyun:DTüm adminlerden tüm site sahiplerine ve en ufak faydası olan tüm üyelere cok tesekkür ediyorum:D Maxi Cep Bir Numara:Dreklam falan bişe yokmu bu sitede Allah aşkına nyle geçimini saglıyo bu site onca sacma sapan sitede sürüsüne reklam var hiç bi işede yaramıolar kurban olayım bi reklam koyun sapına kdr hakkedionuz :Dkar gütmeyen bir kuruluş bu kadar mı süper olur:Daşık oldum resmen siteye:D

hikmet366

hikmet366

Üye
ne kadar sımley koymuşun ya :) türkiye çapında profosyonel bir site ve üyeleriyle

Coolwhisper

Üye
evet, cep telefonu konusunda ilk yayına başlayan ve o gün bugündür benimde bağımlısı olduğum bir sitedir. Symbian S60 V.3 ten android JB4.2.1 e geçtim hala bu siteye takılıyorum, yani ne ararsan var ve çok kullanışlı, abuk sabuk bilgiler yok. Tüm emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum. :alkis

Akıncı

Akıncı

Üye
reklam mı yok :blink:

by-pegasus

Üye
bende bağımlısı oldum günde en az 5 , 6 kere girerim

- - - Eklendi - - -

DIKKAT BAGIMLILIK YAPARRRR :ehe

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
ya siz nasıl bagımlısının dudak tiryakisi gibi bagımlılık mı olur
bir üyelik tarhine birde mesaj sayınıza bakın

Baskentliia

Baskentliia

Üye
:yuru :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
:ah

iOSait

iOSait

Üye
Kardeş şikayetciyim siteden insan sitenin girişine Dikkat bagımlılık yapabilir yazısını koyar:Dbi baglandım gidiş o gidiş:Dne biçim site bu ya ne ararsan var tüm sorunlarım halloluo bu sitenin serverleri uzaya mı kurulu :Duzaylı mısınız:Dkimsiniz:Dciddiyim bagımlılık yapar diye uyarı koyun:Dşaka maka bi yana bu site kadar üyelerle ilgilenen bu kadar profosyanel düzenli site görmedim her işletim sistemine uygun oyun tema uygulama var:Dtelefonumu burda tanıdım:Dburası başka bi dünya:Dbir dalıon kayboluon:Dtekrar söylüom dikkat bagımlılık yapabilir uyarısını koyun:DTüm adminlerden tüm site sahiplerine ve en ufak faydası olan tüm üyelere cok tesekkür ediyorum:D Maxi Cep Bir Numara:Dreklam falan bişe yokmu bu sitede Allah aşkına nyle geçimini saglıyo bu site onca sacma sapan sitede sürüsüne reklam var hiç bi işede yaramıolar kurban olayım bi reklam koyun sapına kdr hakkedionuz :Dkar gütmeyen bir kuruluş bu kadar mı süper olur:Daşık oldum resmen siteye:D

smiley bagimliligi olmus sende daha cok :)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
reklamda yok değil yani şimdi demi ama gerçekten çok iyi mekan :oke:

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Yaa öyle artik öyle bir hal aldiki googleya facebook yazacak yerde maxicep yaziom :D

- - - Eklendi - - -

Signal mi kullanion :kop:

marist

marist

Üye
öyledir MaxiCep'm.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
İlgi ve alakanızdan dolayı Yönetim ve arkadaşlarım adına teşekkür eder keyifli forumlar dileriz .:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt