Sniper2023x
Üye
Teşekkürler
Kardeş şikayetciyim siteden insan sitenin girişine Dikkat bagımlılık yapabilir yazısını koyar
bi baglandım gidiş o gidiş
ne biçim site bu ya ne ararsan var tüm sorunlarım halloluo bu sitenin serverleri uzaya mı kurulu
uzaylı mısınız
kimsiniz
ciddiyim bagımlılık yapar diye uyarı koyun
şaka maka bi yana bu site kadar üyelerle ilgilenen bu kadar profosyanel düzenli site görmedim her işletim sistemine uygun oyun tema uygulama var
telefonumu burda tanıdım
burası başka bi dünya
bir dalıon kayboluon
tekrar söylüom dikkat bagımlılık yapabilir uyarısını koyun
Tüm adminlerden tüm site sahiplerine ve en ufak faydası olan tüm üyelere cok tesekkür ediyorum
Maxi Cep Bir Numara
reklam falan bişe yokmu bu sitede Allah aşkına nyle geçimini saglıyo bu site onca sacma sapan sitede sürüsüne reklam var hiç bi işede yaramıolar kurban olayım bi reklam koyun sapına kdr hakkedionuz
kar gütmeyen bir kuruluş bu kadar mı süper olur
aşık oldum resmen siteye
bi baglandım gidiş o gidiş
ne biçim site bu ya ne ararsan var tüm sorunlarım halloluo bu sitenin serverleri uzaya mı kurulu
uzaylı mısınız
kimsiniz
ciddiyim bagımlılık yapar diye uyarı koyun
şaka maka bi yana bu site kadar üyelerle ilgilenen bu kadar profosyanel düzenli site görmedim her işletim sistemine uygun oyun tema uygulama var
telefonumu burda tanıdım
burası başka bi dünya
bir dalıon kayboluon
tekrar söylüom dikkat bagımlılık yapabilir uyarısını koyun
Tüm adminlerden tüm site sahiplerine ve en ufak faydası olan tüm üyelere cok tesekkür ediyorum
Maxi Cep Bir Numara
reklam falan bişe yokmu bu sitede Allah aşkına nyle geçimini saglıyo bu site onca sacma sapan sitede sürüsüne reklam var hiç bi işede yaramıolar kurban olayım bi reklam koyun sapına kdr hakkedionuz
kar gütmeyen bir kuruluş bu kadar mı süper olur
aşık oldum resmen siteye
türkiye çapında profosyonel bir site ve üyeleriyle