Androidden Wp8 e geçmek istiyorum ama ?

Sponsorlu Bağlantılar

jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
Androidden Wp8 e geçmek istiyorum ama ?
Arkadaşlar şuan galaxy s2 kullanıyorum.aslında memnunum ama kamera yetersiz geliyor. sizce lumia 920 (2.el.) alınırmı. bide opera mini yok sanırım. internet kullanınca çok kota yermi teşekkürler

luckysleven

luckysleven

Üye
sgs2 androidde favori telefonumdur : ) ama wp bambaşka pişman olmazsın 2. el alacağına sıfır 820 de düşünebilirsin . Kota hakkında bilgim yok ama opera yok dediğin gibi

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Androidten bende geçtim çok memnunum şu ana kadar bir sıkıntım yok alalı bir ay oldu. Ama şu var market bazen çok canımı sıkıyor ama sabrediyoruz. Kız kardeşime sgs2 almıştım benimle birlikte aradaki fark büyük gelirsen bekleriz :) ama uygulama yönünden androidten gelince bir şok yaşayabilirsin açıkçası hala etkisinden çıkmış değilim :D ama ihtiyacını karşılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
sgs2 androidde favori telefonumdur : ) ama wp bambaşka pişman olmazsın 2. el alacağına sıfır 820 de düşünebilirsin . Kota hakkında bilgim yok ama opera yok dediğin gibi
kamerası yetersiz kaldığı için değiştirmeyi düşünüyo, bu yüzden 820 belki ihtiyacını karşılamayabilir, o yüzden kamera tercihi olarak 920 en iyisidir :oke: tabi 1020yi de bekleyebilrisin :islik

fk555897

fk555897

Üye
Nokia Lumia 920 iyi bir tercih. İnternette fazla kota yiyeceğini sanmıyorum.

Dtn

Üye
Farklı tarayıcılar var az kota yiyen, nokia express`ti yanlış hatırlamıyorsam :) gel gel, hayırlı olsun :ehe

OozyStaw

OozyStaw

Üye
ie10 tarayıcı olarak ben sadece sörf yapıyorum video izlemiyorum uygulama indirmiyorum 2Gb her ay paket yapıyorum :\

jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
4gb paketim var ama yinede yetermi diye düşünüyorum ;) 3g video arama ve flash player varmı acaba ?

alperen kutuk

Üye
920 al kamerası harika kotanıda fazla bitirmez

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
4gb paketim var ama yinede yetermi diye düşünüyorum ;) 3g video arama ve flash player varmı acaba ?
heh o ikisi de yok işte. adobe zaten flash playerı tüm mobil platformundan çekti. yeni çıkmış ve çıkacak hiç bir telefonda flash player yok artık. o yüzden artık tüm mobil siteler html5'e dönüyor. ve malesef ön kamera ve 3g olmasına rağmen şebeke üzerinden 3g ile görüntülü arama yok :hmmm

umutgidik

umutgidik

Üye
Aralık 2013'e kadar WP'ye bulaşma çünkü daha gdr2 + amber + gdr3 güncellemeleri gelene kadar yığınla eksiği olan bir sisteme geçeceksin. Bu güncellemelerden sonra ise eksiklerin ne kadarının giderileceği halen bir muamma. Taki 8.1 gelene kadar bu sistemden fazla beklentiye girmeden kullanmaksa sana kalmış

jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
Aralık 2013'e kadar WP'ye bulaşma çünkü daha gdr2 + amber + gdr3 güncellemeleri gelene kadar yığınla eksiği olan bir sisteme geçeceksin. Bu güncellemelerden sonra ise eksiklerin ne kadarının giderileceği halen bir muamma. Taki 8.1 gelene kadar bu sistemden fazla beklentiye girmeden kullanmaksa sana kalmış

teşekkürler. beklicez o zaman :(

- - - Eklendi - - -

heh o ikisi de yok işte. adobe zaten flash playerı tüm mobil platformundan çekti. yeni çıkmış ve çıkacak hiç bir telefonda flash player yok artık. o yüzden artık tüm mobil siteler html5'e dönüyor. ve malesef ön kamera ve 3g olmasına rağmen şebeke üzerinden 3g ile görüntülü arama yok :hmmm

s2 de flash player var ama :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
s2 de flash player var evet biz o telefonla darkorbit oynuyorduk düşün :D ama yeni telefonlarda artık yok

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

mesutcinik

mesutcinik

Üye
şebeke üzerinden görüntülü konuşma özelliği var ama aktif değil şu an gelecek güncellemeyle aktif edilecek

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hangi gelecek güncellemeyle aktif olacağı kesinleşti pardon? biliyorum sözleşmelerden dolayı falan fistan aktif olmadığını, ama gdr2, gdr3 ya da hangi güncelleme ile geleceği hakkında kesinleşen bi haber okumadım henüz?? gözümden kaçmışsa affola

Takipçi Satın Al

Üst Alt