Uygulama S3 Mini Whatsapp

Sponsorlu Bağlantılar

Psyk034

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini Whatsapp
Arkadaşlar merhaba. Birçok kişide olan s3 mini whatsapp sorununu bende yaşıyorum. Onca araştırmalarıma rağmen bu konuya kesin bir çözüm bulamadım. Mobil veri açık olmasına rağmen whatsapp mesajlarının bana gelmesi dakikalar sonra oluyor. Ya da hiç gelmiyor. Mesajları almam için whatsappa elle girerek bir süre beklemem gerekiyor. Telefonlar hakkında pek bilgi sahibi değilim ama uyku moduyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

emre2574

emre2574

Üye
ben denk gelmedim böyle bir şeye yine de çözümünü bilmekte yarar var

lale63

lale63

Üye
Ayarlar veri kullanimi sol alttaki dokinmatik secenekler tusuna bas ordaki arkaplan verisini kisitla seceneginin yaninda tik varsa kaldir

Psyk034

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler. @lale63 kardeşim, bu öneriyi başka bir yerde daha gördüm ama arkaplan verisi kısıtlı değil bende :) Hadi beyler şu soruna kesin bir çözüm bulalım yardımlarınızla.

lale63

lale63

Üye
kardeşim öyle oluyodu yani peki mobil verimi yoksa wifi mi

Psyk034

Üye
    Konu Sahibi
Mobil veri.

Psyk034

Üye
    Konu Sahibi
Format dediğiniz fabrika ayarlarına dönme işlemi mi oluyor? Eğer öyleyse bu üçüncü formatım. Programı silip yüklemeyi de denedim ama fayda yok. Bu kadar sebepsiz bir sorunla karşılaşmadım daha önceden.

lale63

lale63

Üye
Hesabi sil yapip yeniden yüklemeyi dene o zaman.googlede iyi araştirdin mi sorununu

Psyk034

Üye
    Konu Sahibi
Evet. Şuanda hesap olayını deneyeceğim. Ayrıca sorunla uğraştığın için teşekkür ederim. Kesin çözüm bulamayacağız galiba

lale63

lale63

Üye
ne demek kardeşim lafı bile olmaz.ya benim başıma gelmedigi için bilemiyorum.ama alternatif bi çözümü vardır mutlaka

Psyk034

Üye
    Konu Sahibi
Onu da denedim ve umudu kestim artık. Son olarak uygulamayı google play store yerine resmi sayfasından indirmeyi deniyorum. Yine olmazsa şansımıza.

lale63

lale63

Üye
En olmadi eger cok lazimsa yeni rom yukle veya hard format isini gorebilir.rom varmi telefonunda

Psyk034

Üye
    Konu Sahibi
Romdan falan anlamıyorum açıkçası. Ve de şöyle bir ayrıntı var: facebook messengerda böyle bir sorun yaşamıyorum, sadece whatsapp.

Psyk034

Üye
    Konu Sahibi
Öyle yapacağım sanırım. Başka çarem kalmadı.

lale63

lale63

Üye
nasıl yapacagını biliyormusun

Takipçi Satın Al

Üst Alt