Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tuşlu telefon ve dokunmatik telefon hangisinin kullanimi daha rahat
Sponsorlu Bağlantılar
atom23
Üye
Konu Sahibi
Tuşlu telefon ve dokunmatik telefon hangisinin kullanimi daha rahat
???
ANIL
Admin
Dokunmatik daha pratik bana göre
hikmet366
Üye
dokunmatik
4un6si
Üye
tuş + dokunmatik (kapasitif olacak ama)
özellikle de q10 , b 9900 , 9810(bu telefonu başka yerde bulamadım hep 9800 var :S )
özellikle 9810 ve hp pre 3 (deneyemesem de) en rahat kullanılan telefonlarıdr bana göre
BelaMonte
Üye
dokunmatik olacak ama 5800 gibi vurmatik olmayacak lumia 920 deki gibi hassas olacak...
Tuşlu ve yeni sürüm kamerası filan iyi olan tel hâlâ üretiliyor mu
mesutcinik
Üye
dokunmatik ve tuşlu telefonların karşılaştırması kişiden kişiye göre değişir ama ikisi arasında geçiş zordur ancak dokunmatiği kullanmaya başladıktan sonra daha tuşlu telefona alışman zor olacaktır...
fingerback5
Üye
Dokunmatik rahatlıktır.Kullanım kolaylığı istiyorsan iphone al bence.
mcnpl4
Üye
bi heves tuslu aldim dokunmatigi ozledim hemen. hem rahat hem daha hizli
fk555897
Üye
Tuşlu telefonlarda mesaj yazmak daha zor. Dokunmatiklerde dokunuyorsun ve yazıyorsun.
Dokunmatik tabiki daha iyi şöyle düşünün mesela nette takılıyorsun facebookuna girdin mesela bildirimlere gireceksin. Sırayla anasayfa profil mesajlar falan tek tek geçeceksin ama dokunmatikte böyle birşey yok direk dokunacaksın olay bitecek.
dokunmatik ve tuşlu telefonların karşılaştırması kişiden kişiye göre değişir ama ikisi arasında geçiş zordur ancak dokunmatiği kullanmaya başladıktan sonra daha tuşlu telefona alışman zor olacaktır...