Tavsiye Arkadaşlar Sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Sizce ?
Şuan Elimde N9 Var 1 aylık cihaz Samsung Galaxy Nexus Ve Samsung Galaxy S2 ile Takas Edebilirim sizce hangisi ile etmeliyim

Nexus Faturası kayıp 2 aylık cihaz

S2 Yurtdışı klon imeili 5 aylık cihaz

kozmetikleri iyi durumda

Şekil olarak kafama nexus yatıyor Kıyaslamadada fazla fark yok sizinde fikirlerinizi almak istiyorum Sizce N9/Nexus/S2 Hangisi ?

Invoke

Invoke

Üye
Nexus, olabilir ama N9dan sonra kamerası kötü gelir :D

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
pro kameram var

ismet.100

ismet.100

Üye
takas konusunu bilemiycem ama 0 cihaz almayı düşünürsen Huawei Ascend P1 tavsiye ediyorum markayı duyup önyargılı olma güzel telefon bende yeni aldım :)

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
takas konusunu bilemiycem ama 0 cihaz almayı düşünürsen Huawei Ascend P1 tavsiye ediyorum markayı duyup önyargılı olma güzel telefon bende yeni aldım :)
Demek istediğini anladım kardeşim sağolasın ilgin için

hikmet366

hikmet366

Üye
Nexus yeni çıktı ve özellikleri tam bilmiyorum ama nexus s2 ye göre daha iyidır bence nexus la tks edebilirsin

- - - Eklendi - - -

Nexus yeni çıktı ve özellikleri tam bilmiyorum ama nexus s2 ye göre daha iyidır bence nexus la tks edebilirsin

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Tasarım olarakda kafama yatan oydu abi sağolasın

hikmet366

hikmet366

Üye
rica ederim

Systemathic

Systemathic

Üye
Bencede Nexus'la takas edebilirsin

MrExpert

MrExpert

Üye
Nexusla takas et.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ederim ama şöyle bir durum var adam ilk sen kargola diyor bana geldiği ilk günde ben sana kargolayım diyor adam 1 kere başına böyle birşey gelmiş korkuyor bunun kargoda felan bi seçeneği herhangi bir site üzerinden seçenek felan varmı kardeşlerim ? bende güvenemem nede olsa Yardımlarınızı bekliyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt