Arkadaşlar Telefon Güncellemeleri Ne Işe Yarıyor Bi Fikri Olan War Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Telefon Güncellemeleri Ne Işe Yarıyor Bi Fikri Olan War Mı?
arkadaşlar tel. güncellemek gerekir mi ?

judelav

judelav

Üye
telefon güncellemek idteğe bağlı bir şeydir yani yeni bir versiyonu varsa onu bulur ve günceller telefonu oda ufak tefek farklılıklar getirir telefona.

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
    Konu Sahibi
telefon güncellemek idteğe bağlı bir şeydir yani yeni bir versiyonu varsa onu bulur ve günceller telefonu oda ufak tefek farklılıklar getirir telefona.
işde ben o farklılıkları soruyorum:)

mahony66

mahony66

Üye
Yha işte bu nokianın bazı açıkları oluo "mesela bi zamanla bluetootha bi isim yazıodun başkası bluetoothunda arama yaptıında senin de bluetoothun açıksa onun teli res çekiodu(güncellenmemiş 6600 ve 7610 da hala geçerlidir.)" hı bunu niye yazdım die sorarsan örnek olsun bakımından :) işte nokia ya açık kapamak yada yeni özellikler eklemek amacıyla yeni güncellemeler getiriyor.Yanlışsam kusura bakmayın bildiğim bu.

O bluetootha yazılan isimde elimdevar eğer isterseniz paylaşıyım.

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
    Konu Sahibi
Yha işte bu nokianın bazı açıkları oluo "mesela bi zamanla bluetootha bi isim yazıodun başkası bluetoothunda arama yaptıında senin de bluetoothun açıksa onun teli res çekiodu(güncellenmemiş 6600 ve 7610 da hala geçerlidir.)" hı bunu niye yazdım die sorarsan örnek olsun bakımından :) işte nokia ya açık kapamak yada yeni özellikler eklemek amacıyla yeni güncellemeler getiriyor.Yanlışsam kusura bakmayın bildiğim bu.

O bluetootha yazılan isimde elimdevar eğer isterseniz paylaşıyım.
saol kardeş sen bilirsin bende o telefonlar yok:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt