evetHocam sorması ayıp bu uygulama çıkarsa paralımı olur ?
evetHocam sorması ayıp bu uygulama çıkarsa paralımı olur ?
Hocam Allah aşkına ölü bir platformda bu uygulama paralı mı olur ? Yapma gözünü seveyim ya.
O zaman uygulama iptalHocam Allah aşkına ölü bir platformda bu uygulama paralı mı olur ? Yapma gözünü seveyim ya.
Hocam Allah aşkına ölü bir platformda bu uygulama paralı mı olur ? Yapma gözünü seveyim ya.
Upload noktasında biraz ilerleme kaydettim. Devam ediyorum çalışmayaBi ilerleme bi ışık var mı kardeş?
uygulama çıktıda pazarlık kısmınami geldik? Hele bir akın arkadaşımız geliştirsin uygulamayı piyasaya çıkartsin sende yorumlara göre 3 tl lik bir masrafa girersin artık
Ben umutluyum bir kaç uzmanla temas kurmaya çalışıyorum. İmkansız değil.Olucak gibi mi yani![]()
Zaten masrafa girmesine de gerek yok. Symbian iOS ya da wp gibi kapalı sistem değil. Dışarıdan her türlü uygulama yükleyebiliyorsun. Arama motorlarında uygulamanın adını yazdığında sayfalarca çıkacaktır zaten hem de ilk günde. İstediği yerden ücretsiz(!) indirebilir..
- - - Eklendi - - -
Ben umutluyum bir kaç uzmanla temas kurmaya çalışıyorum. İmkansız değil.

onu belirtecektim ama senin konu içinde yazarsam ayıp olur diye belirtmedim![]()

Zaten masrafa girmesine de gerek yok. Symbian iOS ya da wp gibi kapalı sistem değil. Dışarıdan her türlü uygulama yükleyebiliyorsun. Arama motorlarında uygulamanın adını yazdığında sayfalarca çıkacaktır zaten hem de ilk günde. İstediği yerden ücretsiz(!) indirebilir..
- - - Eklendi - - -
Ben umutluyum bir kaç uzmanla temas kurmaya çalışıyorum. İmkansız değil.

3 liranın lafını yapmıyorum sadece ölü bir platforma paralı uygulama çok mantıksız.3 liraya gider 2 tane orjinal şarkı satın alırım daha iyi.

3 liranın lafını yapmıyorum sadece ölü bir platforma paralı uygulama çok mantıksız.3 liraya gider 2 tane orjinal şarkı satın alırım daha iyi.