Instagram Uygulaması Bilgilendirme

Sponsorlu Bağlantılar

theruhix

Üye
arkadaşlar instagram çektiğinz resimleri düzenleyip sosyal ağlarda paylaşmaya yarıyor.. Resimleri upload edemezsek ne yapcazki uygulamayı

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Allah aşkına ölü bir platformda bu uygulama paralı mı olur ? Yapma gözünü seveyim ya.
O zaman uygulama iptal

ölü platforma sahip telefonu neden kullanıyorsun en yakın çöpe atabilirsin.

Var mı böyle bir şey ya kaç gündür uğraşıyorum üzerinde upload yapabilmek için.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Bi ilerleme bi ışık var mı kardeş?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Hocam Allah aşkına ölü bir platformda bu uygulama paralı mı olur ? Yapma gözünü seveyim ya.

uygulama çıktıda pazarlık kısmınami geldik? Hele bir akın arkadaşımız geliştirsin uygulamayı piyasaya çıkartsin sende yorumlara göre 3 tl lik bir masrafa girersin artık

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Olucak gibi mi yani :)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi

uygulama çıktıda pazarlık kısmınami geldik? Hele bir akın arkadaşımız geliştirsin uygulamayı piyasaya çıkartsin sende yorumlara göre 3 tl lik bir masrafa girersin artık

Zaten masrafa girmesine de gerek yok. Symbian iOS ya da wp gibi kapalı sistem değil. Dışarıdan her türlü uygulama yükleyebiliyorsun. Arama motorlarında uygulamanın adını yazdığında sayfalarca çıkacaktır zaten hem de ilk günde. İstediği yerden ücretsiz(!) indirebilir..

- - - Eklendi - - -

Olucak gibi mi yani :)
Ben umutluyum bir kaç uzmanla temas kurmaya çalışıyorum. İmkansız değil.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Zaten masrafa girmesine de gerek yok. Symbian iOS ya da wp gibi kapalı sistem değil. Dışarıdan her türlü uygulama yükleyebiliyorsun. Arama motorlarında uygulamanın adını yazdığında sayfalarca çıkacaktır zaten hem de ilk günde. İstediği yerden ücretsiz(!) indirebilir..

- - - Eklendi - - -

onu belirtecektim ama senin konu içinde yazarsam ayıp olur diye belirtmedim :)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve yaren_dede

Niklaus1864

Üye
Zaten orda en büyük aptallık edip symbian işletim sistemli bir telefon aldım.Bir daha hayatta almam.Sen kalkmış bide ölü bir platformda uygulamaya yapıyon iyi hoş ama paralı.Kusura bakma symbian platformu için hiç bir uygulamaya para verilmeye değmez.O kadar.

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye

- - - Eklendi - - -

abi sen uygulamayı yap ücretsiz çıksada oviden ücretli indiricem :)

magnumxx

Üye
sen kullanmazsan da olur boş boş konuşma, ölü bir platformmuş.. PS2 de ölü platforma girdi oyunları hala parayla satılıyor? kim haftalarca uğraştığı(beton duvar örmüyor orası ayrı) şeyi ücretsiz paylaşır. sonuçta emek var.. 3liranın da hesabına düşüyorsanız zaten telefon kullanmayın, yada renksiz ekranlı telefon kullanın. mobil ödeme vb. kolaylık olsa 10 tl ödemeyede hazırım

Niklaus1864

Üye
3 liranın lafını yapmıyorum sadece ölü bir platforma paralı uygulama çok mantıksız.3 liraya gider 2 tane orjinal şarkı satın alırım daha iyi.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
3 liranın lafını yapmıyorum sadece ölü bir platforma paralı uygulama çok mantıksız.3 liraya gider 2 tane orjinal şarkı satın alırım daha iyi.

lafa geldimi herkes alo desin yeter diyor sonra başka telefonda güzel bir uygulama gördümü platform öldü diyor :hmmm

symbian için gameloft 2 tane oyun yapsa herkes baş tacı yapar symbianı...

akinorta

Üye
    Konu Sahibi

bence almazsın...

Dediklerin hiç ama hiç mantıklı değil. Benzer bir uygulama olsa belki. Instagramın kendisi yapsa ücretsiz olur ama başka türlü olmaz. Reklamlı ücretsiz de olmaz. Ama tüm iş bittiğinde tek denemelik upload yapan sürüm ücretsiz, sınırsız upload yapan da paralı olur. Hem denemiş olur kullanıcılar...

Niklaus1864

Üye
Tamam ağalar laf yarışına girmek istemiyorum umarım uygulama kısa sürede biter kullanıcılar parasını verir kullanır.:dry:

Üst Alt