Nokia Lumia 520 Arka Kapak Değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

Ceberus

Ceberus

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 520 Arka Kapak Değişimi
Merhaba arkadaşlar...
Sorunum şu nokia lumia 520 sarı renkte telefonum var.Ben bu sarı kapağı sevmiyorum.Değiştirmek istiyorum.İnternette yaptığım aramalarda E-bay sitesinde buldum. Ancak bunlar kılıf mı yoksa kapak mı çözemedim.Sarı Rengi komple değiştirmek istiyorum o yüzden kılıf istemiyorum.

Üstteki kılıf olduğu belli kuru kafalı iskambil kağıdı görünümündeki hoşuma gitti bunun kapak olanı versiyonunu bulamadım.Bulabilirseniz süper olur.
Linki :

Üsttekiler kapak mı kılıf mı çözemedim.
Link:

Link:

Link:

Bana üsttekilerine benzer kapak lazım yurt içi veya yurt dışı sitelerden alabilirim.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
bunlar koruyucu kılıf %100.

Ceberus

Ceberus

Üye
    Konu Sahibi
Bunların Kapak versiyonları yok galiba ilginç.Zaten kasası komple çıkıyor.Kılıf bence gereksiz boşuna kalınlık yapar. Kapak olan versiyonları çıksa süper olur. O zaman mecbur kılıf alıcaz gibi gözüküyor. Neyse Teşekkür ederim.

ekoshh

ekoshh

Üye
Benimki de arka kapak mavi. sarı istiyorum. Değiştirelim mi ?

• Beğen
Tepkiler: stkzky

human016

Üye
bende siyah 720 var bir ara ne kapak bulabildim ne kılıf.

ekoshh

ekoshh

Üye
olur ama kapagın kenarında çok kücük ezilme oldu geçen hafta istemezsn belki

ERKAN1907KAYA

ERKAN1907KAYA

Üye
size büyük iki mağaza ismi vericem eğer bulunduğunuz şehirde varsa ama forum için problem olmazsa?? kapak dünyası diyeceğim mağazalar. ben aldım

qhaankaan

Üye
arkadaşım bunlar normal arka kapağa benziyor çünkü onden bakınca kalın durmuyo son resimdekiler iyiymiş ama nokai nın kendi mağazasında bile satılmıyor ondan e-bay den almak mantıklı