Symbian Conquest™

Sponsorlu Bağlantılar

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Beyler çok üzülerek söylüyorum bende şimdi fark ettim fw'yi modlarken realplayer ikonları gene birbirine girmiş. Şimdi düzelttim. Yeni link yolda 5-10 dk ya gelir.Biliyorum telefonu kendinize göre ayarladınız bende ayarlamıştım ama yapacak bir şey yok. İsteyen öyle kullanır isteyen tekrar flash atar hatasız kullanır tercih sizin. Link eklendiğinde haber vericem size...

- - - Eklendi - - -

Beyler Link Yenilendi !!! Bu seferki tamamen hatasız oldu. Hayırlı kullanımlar :)

- - - Eklendi - - -

süpermiş :) bide bu telefonu usb den depolama modunda nası bağlıycam takdıgımda direk ovi suite ile bağlıyor galiba c hafızayı göremiyorum sadece hafıza kartını goruyor

Telefonuna hafıza kartı takılıysa zaten direkt depolama modunda bağlanması lazım. Bilgisayarından ovi suiteyi sil. Bide ayarlar>bağlantı usb'den ayarlayabilirsin.

- - - Eklendi - - -

kardeş bu shazam ful sürümmü ?

Evet Kardeş ;)

theeternal

theeternal

Üye
yenı lınkmı bu

- - - Eklendi - - -

bu

- - - Eklendi - - -

bide bu fw nin encok dokunmatik hassassiyetini seviyom rezistife göre güzel :yuru

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
yenı lınkmı bu

- - - Eklendi - - -

bu

- - - Eklendi - - -

bide bu fw nin encok dokunmatik hassassiyetini seviyom rezistife göre güzel :yuru

Aynen Öyle link o. O dokunmatik için az uğraşmadım ;)

shadow_qw

Üye
rom patcher yamaları aktif olmuyor. neden olabilir?

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
rom patcher yamaları aktif olmuyor. neden olabilir?

Rofs2'nin içine herhangi bir dosya, mod vs attın m ? Yada hafıza kartına patches klasoru actın mı? Bunları yapmadıysan hafıza kartını biçimlendir telefona hard format at olmazsa tekrar tele flash at. Bundan sonra olması garanti lazim olmazsa yapabileceğim birşey yok.

shadow_qw

Üye
senin verdiğin dosyalarla flashladım ama yamalar aktif olmadı. açıkcası rom patcher'ın görünmemesi çok kötü olmuş örneğin landscape modu vardı mod klasöründe göremedim. isteğe göre değiştirilebilseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum. ellerine sağlık. güzel fw, font değişmiş dikey klavyede tuşlar büyümüş. busy app simgesi değişmiş. whatsapp açma kapama uygulamasının yüklü gelmesi kullanmayanlar için kötü olmuş. bi kaç tane uygulama da var tabii.

şuana kadar kullandığım en iyi fw. ama güncelleştirmeden sonra daha sade, fazla değişmeyen bi fw bekliyodum. kullanmaya devam edicem. şu yama sorununu da halledebilirsem
:hmmm

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
arkadaşlar sizinde mobile faceboook tan çıkış yaptığınız halde facebook hesabınız bi 10 dk felan açık kalıyormu ?

Bide youtube flash desteğiniz çalışıyormu ?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
çok güzel olmuş

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
senin verdiğin dosyalarla flashladım ama yamalar aktif olmadı. açıkcası rom patcher'ın görünmemesi çok kötü olmuş örneğin landscape modu vardı mod klasöründe göremedim. isteğe göre değiştirilebilseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum. ellerine sağlık. güzel fw, font değişmiş dikey klavyede tuşlar büyümüş. busy app simgesi değişmiş. whatsapp açma kapama uygulamasının yüklü gelmesi kullanmayanlar için kötü olmuş. bi kaç tane uygulama da var tabii.

şuana kadar kullandığım en iyi fw. ama güncelleştirmeden sonra daha sade, fazla değişmeyen bi fw bekliyodum. kullanmaya devam edicem. şu yama sorununu da halledebilirsem
:hmmm

Valla bilmiyorum yamalar nasıl aktif olmaz bu kadar kişi yükledi onlarınki aktif oldu ilnginç senin c hafızan kaç ?

1amisos

1amisos

Üye
hocam gene süper bir iş çıkarmışsın beklediğimize değdi gerçekten.Olumlu taraflarını yazmıyorum çünkü çok fazla eksik gördüğüm tarafları yazayım: 1.Rom Patcherin olmaması kötü olmuş yamaları kendi isteğimize göre kullanırdık. 2.Önceki cfwde de söylemiştim tamam demiştin ama bu font olayı.Benim gibi orijinal tarayıcıyı kullananlar için büyük sıkıntı sitelerde yazılar okunmuyor boyutu büyütünce de çok kullanışsız oluyor.Piyasada font değiştirme programları var ama orijinal fontu bulamadım bulabilirsen süper olur. 3.Son olarak ev ekranı teması olarak ben rehber çubuğunu kullanıyordum eminim benim gibi birçok kişi vardır onu bulabilir miyiz ya da güncelleme ile tekrar getirir misin. Hocam şahsi birşey istemedim herkes için sorun olabilecek konulara değindim.Normalde cfwleri hiç sindirmem tasvip etmem ama seninki bi başka

shadow_qw

Üye
Valla bilmiyorum yamalar nasıl aktif olmaz bu kadar kişi yükledi onlarınki aktif oldu ilnginç senin c hafızan kaç ?

90.2 mb . yeniden flashladım, hafıza kartını biçimlendirdim yeniden format attım ama aynı.

- - - Eklendi - - -

hocam gene süper bir iş çıkarmışsın beklediğimize değdi gerçekten.Olumlu taraflarını yazmıyorum çünkü çok fazla eksik gördüğüm tarafları yazayım: 1.Rom Patcherin olmaması kötü olmuş yamaları kendi isteğimize göre kullanırdık. 2.Önceki cfwde de söylemiştim tamam demiştin ama bu font olayı.Benim gibi orijinal tarayıcıyı kullananlar için büyük sıkıntı sitelerde yazılar okunmuyor boyutu büyütünce de çok kullanışsız oluyor.Piyasada font değiştirme programları var ama orijinal fontu bulamadım bulabilirsen süper olur. 3.Son olarak ev ekranı teması olarak ben rehber çubuğunu kullanıyordum eminim benim gibi birçok kişi vardır onu bulabilir miyiz ya da güncelleme ile tekrar getirir misin. Hocam şahsi birşey istemedim herkes için sorun olabilecek konulara değindim.Normalde cfwleri hiç sindirmem tasvip etmem ama seninki bi başka

kesinlikle katılıyorum. :D

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi

1)Beyler ben orjinaldeki gibi olsun rom patcherla uğraşmayalım diye onu yapmadım.Ama illada rom patcher görmek istiyorsanız buyrun bu uygulama ile görürsünüz. :http://www.maxicep.com/maxipda-turk...0-s-1-s-3-unsigned-turkce-maxipda-684751.html
2)Al bu orjinal Font Resource Fonts'un içine at:
3)Rehber çubuğu çok fazla dercede şarj ve ram yiyor. Ve çok hata göstertiyor telefonda. Beyenmediğim için kaldırdım ama sen istersen rofs2'nin açini açıp atarsın indir internettten ev ekranlarını at.

- - - Eklendi - - -

90.2 mb . yeniden flashladım, hafıza kartını biçimlendirdim yeniden format attım ama aynı.

Bak Bu dediklerimi harfiyen uygula:

1) Bilgisayarına phoenix 2012 'i yükle.( C'ye phoenix 2009 üzerine)
2)Hafıza Kartını biçimlendir ve telefona hard format at.
3)Telefonun bataryasını çıkar ve 1 saat bataryası çıkık beklet
4)Yeniden sürümü indir ve flasla. (Hafıza Kartında Patches Klasoru Olmayacak ! )
Bunlardan sonra artık olması lazım...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar sizinde mobile faceboook tan çıkış yaptığınız halde facebook hesabınız bi 10 dk felan açık kalıyormu ?

Bide youtube flash desteğiniz çalışıyormu ?

Facebook olayının cfw ile ilgisi yok o herkeste aynı. Youtube flash desteğini yazılım güncelleden ayarlayabilirsin normalde telefonlardan flash desteği çekildi.

- - - Eklendi - - -

çok güzel olmuş

Eyvallah kardeşim :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
kullandığın modları bana atabilirmisin ?

CryuS

CryuS

Üye
Shazam kuramıyorum. Dahili bileşen diyor.

1amisos

1amisos

Üye
hocam font olayını keşke daha iyi açıklasaydın 2 format 1 flash attım olmadı kendin bi yapmaya çalışsana

theeternal

theeternal

Üye
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
kullandığın modları bana atabilirmisin ?

Hangileri istiyorsun özelden at pm atarım istediğini ;)

- - - Eklendi - - -

Shazam kuramıyorum. Dahili bileşen diyor.

Shazam kuruluyor linkte verdim shazamı

- - - Eklendi - - -

hocam font olayını keşke daha iyi açıklasaydın 2 format 1 flash attım olmadı kendin bi yapmaya çalışsana

telefonu usb ile depolama modunda bağla resource 'nin içine fonts klasoru aç verdiklerimi içine at bu kadar flasha gerek yok telefonu daha sonra aç kapat bu kadar

- - - Eklendi - - -

Shazam ben kurdum bilmiyom

- - - Eklendi - - -

BİŞE DİCEM ROMPATCHER E GİRCEKTİM ROMPATCHERİ BULAMADIM TEKRAR YÜKLEYİM DEDİM DAHİLLİ DİYOR NAPCAM

Verdiğim linteki programla rompatcherı gorebılıyorsun programı aç parmagını soldan saga surukle butun uygulamalar gozukuyor.

theeternal

theeternal

Üye
o uygulama zaten var diyor annlamadım yükledimde

- - - Eklendi - - -

değiştir diyim dur :D

- - - Eklendi - - -

kurduktan sonra neereye gidiyor adı falan ne kurulunca bulamıyom :D

- - - Eklendi - - -

gelmedıgıne gore soldan sağa yapınca yok galiba :D

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
o uygulama zaten var diyor annlamadım yükledimde

- - - Eklendi - - -

değiştir diyim dur :D

- - - Eklendi - - -

kurduktan sonra neereye gidiyor adı falan ne kurulunca bulamıyom :D

- - - Eklendi - - -

gelmedıgıne gore soldan sağa yapınca yok galiba :D

Usta yapma zor bir şey değil. Bunu yükle uygulamayı aç araçlara ikonu gelecek orada.uygulamayı açtıktan sonra parmağınla solda sağa ekranı sür. Bunuda yapamazsan yardım edemem ben

Takipçi Satın Al

Üst Alt