Sözlerimin Arkasındayım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Sözlerimin Arkasındayım...
Ben bu foruma 3 yıldır üyeyim ve burdayım burda olup olmamam çok umrumda değil açıkcası sadece forum alışkanlığından ötürü giriyorum ve 6-7 senedir forum sitelerinde şuan aktif veya reaktif olduğum yerler var bende küçük yaşlarda üye olmaya başlamıştım forumlara gelelim asıl meseleye önceki konuda yazan ve son 6 ayda türeyen yeni yetme üyelerin yazdıkları umrumda değil. ben yeni gördüğüm bir üyeyle hemen diyaloğa girmem muhattap olmam yazdıkları ve yaptıkları bana onun hakkında fikir verir buda onunla bir arkadaşlık veya muhabbet edip edemeyeceğim hakkında sonuca ulaştırır. Sonuç olarak olayı anlatmaya başlayayım bu bahsettiğim şahısın yazdıkları ahlak seviyesi ve üslubu ve yaşına uygun olmayan tavırları benim onunla hiçbir şekilde iletişim kurmayacağım "tip"lerden, ben kendimce bu kanıyı çıkardım. Asıl olay bana pm atarak "selam" verek belliki bir konuda konuşmak istedi bende bu kişiyle konuşmak istemesiğim bir kişi olduğu için kısa kesmek için mesele nedir dedim ? Gecenin bu saati ( Sizin soruyorum bir insana durup dururken selam veriyorsanız gecenin bi satinde mutlaka bir konuda konuşmak istediğinizdendir) oda bana sadece selam vermek istediğini söyledi. Bende ona son pm de şunu yazdım eğer boş boş muhabbet edeceksen bana bulaşma. Ve dahada pm atmdım.

Sonuca gelirsek benim o kişi hakkkındaki genel düşüncem benim konuşabileceğim veya seviyeyi koruyacağını, sanmadığım bir kişi, bende 13 yaşında idim bir zamanlar ama hiçbir zaman onun gibi tavır ve saygısızlıklar sergilemedim.

Forumda yaşı küçük ama terbiyeli ve saygılı bir çok üye tanıdım lafım onlara değil ama o kendini bilir biriside şöyle yazmış "yaşla olgunluk aynı şey değil," çok alakalı bence şöyle bir bakın 15 yaşındaki bir insanla 25 yaşındaki birisinin tavırları hareketleri aynı olgunluktamı ? Mesele 13 yaş meselesi değil eğer her 13 yaşındaki çocuk böyleyse yeni neslin vay haline...

Gerçek gereksizler ortamını ve kalitesin eski üyeler bilir şu son 6-7 ayda dahil olanlar yüzünden gereksizler bölümünün haline bakın veya eski üyelere bir sorun eskiden nasıldı diye bu forum bu yeni üyeler yzünden çok eski üye kaybedecektir ben dahil olmak üzere...

• Beğen
Tepkiler: MrTech

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
Şuan işim var falan deseydin bari çocuğu aşağılamışsın..

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Ben aşağılamıyorum gerçeği söylüyorum zaten aklı başında üyeler bana hak verecektir.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
gece gece sadece selam yazmak için mesaj atmak + tanımadın bir kişi :hmmm
tanıdığım bir kişi olsa bile kızarım gecenin bi köründe sadece selam yazmak için mesaj atmışmış...

MrTech

MrTech

Üye
Battal bosver be kardesim takma.İyi ki yapmissin.Valla tam hatirlamiyorum ama o yasimda ben oyle birsey hayatimda hic oyle saygisizlik yapmadim forumda.Salla kardesim hakettigi yeri bulacaktir elbet.

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
Selam vermek saygısızlıksa Biz yaşamayalım..

• Beğen
Tepkiler: Haluk.
MrTech

MrTech

Üye
Gece gece "selam" mi olurmus ?

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Selamın gecesi gündüzümü olurmuş?

- - - Eklendi - - -

ben bu mesaji sana yazmadim.. ben 13 yasimdayken boyle 'saygisizlik' yapmazdm diyen "abi" mize yazdm

Konunun evveliyatına bak önce gene bilmeden atlıyorsun konuya neyse uzatmayayım daha okuduğundan anlam çıkaramayan çocuklarla işim olmaz.

• Beğen
Tepkiler: MrTech
Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye

Olur.Tanismiyorsun etmiyorsun neden "GECE" "SELAM" yaziyorsun ?

Selam vermek için Tanışmakmı gerekiyor? Her Müslüman her Müslüman'a Selam verebilir,bu zaten sünnettir almak ise farzdır.

• Beğen
Tepkiler: Haluk. ve Invoke
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
MrTech

MrTech

Üye
Selam vermek için Tanışmakmı gerekiyor? Her Müslüman her Müslüman'a Selam verebilir,bu zaten sünnettir almak ise farzdır.

Yazdiklarimizi dikkatli oku da oyle konus.Allah'in selamina sozum yok.Bi'daha soyluyorum dikkatli oku yazdiklarimizi..

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt