minoo
Üye
Uyarı Niteliğinde..
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle evimi çok özledim. Eskiden buralarda at koştururduk hep
İşten fırsat bulup pc bile açamıyorum. Bu yüzden hepinizden özür diliyorum. Sizi de çok özledim. Tartışmaları bile özlemişim
Neyse.
Gereksizler bölümünün kurallarından bahsetmek farz oldu. Bölümün adı gereksizler diye her türlü konuyu paylaşabiliriz diye bir şey yok. Gereksizler de olsa argo/hakaret/küfür içerikli konular paylaşımı yasak. Bu bölüm değil, bir forum kuralıdır. Aksi halde ceza alırsınız.
Çok fazla yeni üye gördüm. Bundan kaynaklı çoğunuzu tanımıyorum. Gördüğüm kadarıyla iki cephe oluşmuş, herkes birbiriyle uğraşıyor. Yanlış bir tavır içindesiniz. Rica ediyorum birbirinizi kırmayın. Tabii ki kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama herkes birbirine saygılı olmak zorunda, herkes birbirine anlayışlı olmak zorunda.
Aman neyse gecenin bu saatinde pek fazla bir şey aklıma gelmiyor. Bölümün de bana verdiği yetkiye dayanarak biraz cıvıtmış olabilirim
Velhasıl kelam adamı hasta etmeyin. Hadi bakayım
Öncelikle evimi çok özledim. Eskiden buralarda at koştururduk hep
İşten fırsat bulup pc bile açamıyorum. Bu yüzden hepinizden özür diliyorum. Sizi de çok özledim. Tartışmaları bile özlemişim
Neyse.Gereksizler bölümünün kurallarından bahsetmek farz oldu. Bölümün adı gereksizler diye her türlü konuyu paylaşabiliriz diye bir şey yok. Gereksizler de olsa argo/hakaret/küfür içerikli konular paylaşımı yasak. Bu bölüm değil, bir forum kuralıdır. Aksi halde ceza alırsınız.
Çok fazla yeni üye gördüm. Bundan kaynaklı çoğunuzu tanımıyorum. Gördüğüm kadarıyla iki cephe oluşmuş, herkes birbiriyle uğraşıyor. Yanlış bir tavır içindesiniz. Rica ediyorum birbirinizi kırmayın. Tabii ki kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama herkes birbirine saygılı olmak zorunda, herkes birbirine anlayışlı olmak zorunda.
Aman neyse gecenin bu saatinde pek fazla bir şey aklıma gelmiyor. Bölümün de bana verdiği yetkiye dayanarak biraz cıvıtmış olabilirim

Velhasıl kelam adamı hasta etmeyin. Hadi bakayım

Doğum günüm bra