Uyarı Niteliğinde..

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Uyarı Niteliğinde..
Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle evimi çok özledim. Eskiden buralarda at koştururduk hep :ehe İşten fırsat bulup pc bile açamıyorum. Bu yüzden hepinizden özür diliyorum. Sizi de çok özledim. Tartışmaları bile özlemişim :ehe Neyse.

Gereksizler bölümünün kurallarından bahsetmek farz oldu. Bölümün adı gereksizler diye her türlü konuyu paylaşabiliriz diye bir şey yok. Gereksizler de olsa argo/hakaret/küfür içerikli konular paylaşımı yasak. Bu bölüm değil, bir forum kuralıdır. Aksi halde ceza alırsınız.

Çok fazla yeni üye gördüm. Bundan kaynaklı çoğunuzu tanımıyorum. Gördüğüm kadarıyla iki cephe oluşmuş, herkes birbiriyle uğraşıyor. Yanlış bir tavır içindesiniz. Rica ediyorum birbirinizi kırmayın. Tabii ki kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ama herkes birbirine saygılı olmak zorunda, herkes birbirine anlayışlı olmak zorunda.

Aman neyse gecenin bu saatinde pek fazla bir şey aklıma gelmiyor. Bölümün de bana verdiği yetkiye dayanarak biraz cıvıtmış olabilirim :D

Velhasıl kelam adamı hasta etmeyin. Hadi bakayım :op:

• Beğen
Tepkiler: Nextman, YaşlıTaşCocuk54, Preloader ve 14 diğerleri

x-scarface

x-scarface

Üye
Teşekkürler mino gayet güzel açıklama olmuş ancak ben bu olayların duracağına vs inanmıyorum çoğu eskiler bu forumu forum yapan emek verenler de soğudu çekildi sevgi kalmadı en önemlisi saygı kalmadı bu sadece burda değil heryerde böyle sanırım yeni nesil biraz fazla rahat ve avrupai yetiştirildi ha kendini bilen kardeşlerimiz yok mu var tabiki de onları tenzih ediyorum. velhasılkelam bu konular böyle sürer gider.. Gönül ister olmasın ama yapacak bişey yok.

• Beğen
Tepkiler: Preloader, TeknoÖmer, -Börteçine- ve 6 diğerleri
codblackops2

codblackops2

Üye
Vays böyle yoneticiye can kurban :P: :D

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli, x-scarface, CABBAR ve 1 kişi daha
doctorrr

doctorrr

Üye
Bunu sabitle bence