Galaxy S3 mini Android 4.3 gelecekmi??

Sponsorlu Bağlantılar

fly53

Üye
bi zahmet versin samsung onuda vermesse artık zaten 4.1 di ilk cıkısı bari 4.2 yi versin bundan sonra giderim general mobile alırım daha iyidir samsung un güncelleme vermesi için illa amiral gemisini almamız gerekiyor

- - - Eklendi - - -

biliyorum tabi baktım ikisinede fazla bir fark olacağını sanmıyorum jelly bean jelly bean dir asıl android 5 farklı olacak

Valla ne yalan söyliyim aynen öyle hocam çok doğru bir konuya da parmak bastiniz ama benim demek istedigim su 4.2.1 ile 4.2.2 arasında bir fark yokken Samsung s4 çıkartip 4.2 koyup telefonu apayrı yapabiliyor ama gel gelelim ki 4.3 le 4.2 arasında görünüm olarak 0 fark ama samsung un isi belli olmaz

ynsmrzby

Üye
Bence s3 mini yeni nesil oldugu icin ben android 5 e kadar tum guncellemeleri alacagini dusunuyorum. Ama arkadasin dedigi gibi amiral versiyonlarinda (galaxy s3 gibi) bunlar guncelleme almaya devam edecek. Zaten android aciklamisti galaxy s3 un android 5 guncellemesi alacagni. S3 mini de 4.3.0 alacak ve bitirecektir muhtemelen

Samet.25

4.2.2 kesin gelecek ama 4.3 u bilmem 5.0 da gelmicek internette listesi var 5.0 alacak cihazların zaten 5.0 i topu topu 10 tane filan cihaz alicak liste aklimda degil de

hasim38

hasim38

Üye
Hocam mantıklı birsey soyleyin 1 ghz telin nesine 4.3 gelecek daha 4.2.2 gelmemiş siz ne diyorsunuz şaşırmayın

Kardesim öyle 1 ghz diye küçümseme bi overclock yap bakim noluyo ayrica 1 ghz iki çekirdek de çalışıyor....

Samet.25

Kardesim öyle 1 ghz diye küçümseme bi overclock yap bakim noluyo ayrica 1 ghz iki çekirdek de çalışıyor....

Aynen 1ghz dionda çift çekirdek yani 2ghz de diyebiliriz zaten güç tasarrufunu acmadigim surece 800 MHz 1400 MHz arasi gidiyor zorlanirsa 2000 e cikiyo herşeyi geçtim s3 mini kucumsenecek tel değil s3 de bile o sistemde 1 GB RAM var bu cihazdada 1gb RAM var parasinin hakkini da sonuna kadar veriyo kullanmayan bilemez

hasim38

hasim38

Üye

Aynen 1ghz dionda çift çekirdek yani 2ghz de diyebiliriz zaten güç tasarrufunu acmadigim surece 800 MHz 1400 MHz arasi gidiyor zorlanirsa 2000 e cikiyo herşeyi geçtim s3 mini kucumsenecek tel değil s3 de bile o sistemde 1 GB RAM var bu cihazdada 1gb RAM var parasinin hakkini da sonuna kadar veriyo kullanmayan bilemez
Katılıyorum kardes

firat1231

firat1231

Üye
kullanmadıgınız telefonlar hakkında kötü yorum yapmayın lutfen. S3 mini kullanıyorum ve telefon canavar giibi kucumsenecek bir tel degil.!!

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
53cc

53cc

Üye
4.2.2 %50 ihtimal, 4.3 %20 ihtimal, 5.0 %0 ihtimal veriyorum.
Ama 5.0 sonrası custom rom portlayanlar coşabilir. Çünkü 5.0 neredeyse tüplü televizyonun bile çalıştırabileceği bir yapıya sahip olacak. Yüksek donanım ihtiyacı olmayan bir OS olması en büyük artısı olacak. :rolleyes:

Samet.25

4.2.2 %50 ihtimal, 4.3 %20 ihtimal, 5.0 %0 ihtimal veriyorum.
Ama 5.0 sonrası custom rom portlayanlar coşabilir. Çünkü 5.0 neredeyse tüplü televizyonun bile çalıştırabileceği bir yapıya sahip olacak. Yüksek donanım ihtiyacı olmayan bir OS olması en büyük artısı olacak. :rolleyes:

5.0 dedigin gibi olursa super olur

lyon_69

lyon_69

Üye
gelmicek s4 e gelcek

yavuz14

yavuz14

Üye
aldığım sağlam bir kaynaktan samsung s3 mini için 4.2.2 sürümünü pas geçerek 4.3 sürümüne güncellenecek s3 minin güncellemeside 5.0 kadar olacakmış.... s3 mini kullanıyorum apex launcher la tamamen stabil çalışıyor 0 donma yapıyor bilginiz olsun

Samet.25

aldığım sağlam bir kaynaktan samsung s3 mini için 4.2.2 sürümünü pas geçerek 4.3 sürümüne güncellenecek s3 minin güncellemeside 5.0 kadar olacakmış.... s3 mini kullanıyorum apex launcher la tamamen stabil çalışıyor 0 donma yapıyor bilginiz olsun

4.3 u bilmemde 5.0 cok zor bence kaynak kim merak ettim eger dogruysa harika otesi haber :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Siz ucmussunuz 4.3 gelmez s3 miniye s3 e getirdiler cunku millet s3 almaz o zaman s3 mini alir sdswap ram arttirma overclock gibi seylerle ugrasir millet s3 mini yi s3 seviyesine getirmezler :)

Emre_o6

Emre_o6

Üye

abi hersey guzel de su cift cekirdek olayi kanayan yara . 1 ghz lik islemci cift cekirdek oldugu zaman 2 ghz ye cikmiyor maalesef. overlock la yukseltsen bile imkani yok 2 ghz ye cikmaz. s2 1.2 ghz overlockla max yukseltildigi zaman 1.8 oluyor.

Samet.25

abi hersey guzel de su cift cekirdek olayi kanayan yara . 1 ghz lik islemci cift cekirdek oldugu zaman 2 ghz ye cikmiyor maalesef. overlock la yukseltsen bile imkani yok 2 ghz ye cikmaz. s2 1.2 ghz overlockla max yukseltildigi zaman 1.8 oluyor.

2ghz e cikiyor kardes resimli olarak baska bi konudada gosterdim bu olayi kendi telimden cekip cift islemciyide yuzde yuz kullaniyor ve 2ghz oluyor islemci sen 1ghz i yukseltmeden bahsetmissin oyle bisey olmaz zaten 1.8 bile olmaz hikaye yakarsin teli hemen

The Shadow

The Shadow

Üye

1 ghz i 1.8 yaparsan islemciyi yakarsin :)

- - - Eklendi - - -

2ghz e cikiyor kardes resimli olarak baska bi konudada gosterdim bu olayi kendi telimden cekip cift islemciyide yuzde yuz kullaniyor ve 2ghz oluyor islemci sen 1ghz i yukseltmeden bahsetmissin oyle bisey olmaz zaten 1.8 bile olmaz hikaye yakarsin teli hemen

O konunun linkini atabilirmisin eger islemci 2 kata cikiyosa s3 mini alirim :)

Invoke

Invoke

Üye
Valla ne yalan söyliyim aynen öyle hocam çok doğru bir konuya da parmak bastiniz ama benim demek istedigim su 4.2.1 ile 4.2.2 arasında bir fark yokken Samsung s4 çıkartip 4.2 koyup telefonu apayrı yapabiliyor ama gel gelelim ki 4.3 le 4.2 arasında görünüm olarak 0 fark ama samsung un isi belli olmaz

Aslına bakarsan 4.1.2 ile 4.2.2 arasında gayet fark var, ne fark var diye sorsan anlatamam ve görünüm değil olay ama performansta gayet fark var.

- - - Eklendi - - -

S3 miniyi bilmiyorum ama S3 4.2.2 almayacak direk 4.3 alacak. Büyük ihtimalle S3 minide böyle olur...

Samet.25

1 ghz i 1.8 yaparsan islemciyi yakarsin :)

- - - Eklendi - - -

O konunun linkini atabilirmisin eger islemci 2 kata cikiyosa s3 mini alirim :)

ya kardesim islemci 2 kata cikmiyo olmasi gerekini kullaniyo. islemci 2 katina nasil ciksin dedigim konuda cift cekirdek oldugu icin ikisinide %100 kullandigini gosterdim bi arkadas hepsini kullanmiyo dedigi icin. telden giriom link atamam s3 mini cm 10.1 konusu ordan bakabilirsin yoruma

Takipçi Satın Al

Üst Alt