Lumia1020 extremely popülar handset

Sponsorlu Bağlantılar

canumy

Üye
Türkiye zaten teknoloji konusunda hep şanssız durumda. Şimdide 1020lerin gelmesi zor olucak

ÖEY

ÖEY

Üye
:tşk: bu hafıza olayı nasıl peki ya?

Türkiye'ye büyük ihtimalle 16gblık modeli gelecek hatta çoğu ülkeye sanırım. Fakat vodafone yaptıkları özel anlaşmadan dolayı vodafone bazı ülkelerde 32gblık versiyonuda kendine özel satışa çıkartacak. İnşallah Türkiye'de o ülkelerden biri olur:oke:

IVI-Elia

Üye
Türkiye'ye büyük ihtimalle 16gblık modeli gelecek hatta çoğu ülkeye sanırım. Fakat vodafone yaptıkları özel anlaşmadan dolayı vodafone bazı ülkelerde 32gblık versiyonuda kendine özel satışa çıkartacak. İnşallah Türkiye'de o ülkelerden biri olur:oke:

biraz araştırdım bizim Türk arkadaşlardan biri forumda sormuş ve kampanya olursa sitemizden veya forumunuzdan takip edebilirsiniz demiş.

ÖEY

ÖEY

Üye
Hangi forumda sormuş?

IVI-Elia

Üye
ÖEY

ÖEY

Üye
Yani işte benim dedim gibi o zaman. Daha Türkiye'ye 32gblık versiyonun geleceği belli değil ama vodafone Türkiye pazarını kaçırmak istemez gibi geliyor bana.

IVI-Elia

Üye
Yani işte benim dedim gibi o zaman. Daha Türkiye'ye 32gblık versiyonun geleceği belli değil ama vodafone Türkiye pazarını kaçırmak istemez gibi geliyor bana.

yurt dışındaki talebe bağlı gelebilir ama belki 16 gblığa göre biraz geç gelebilir...

PureFood

PureFood

Üye
Çok ilginç.. Evet 1020 muazzam bir cihaz, Nokia da yavaştan popülaritesini geri kazanıyor, demek ki olumlu gelişmeler artıyor Nokia cephesinde. İnsanlar hâlâ Nokia'ya güveniyor. O bağlılığı zamanında çok güzel aşılamış, şimdi tekrardan meyvelerini toplamaya başlıyorlar. Benim sıkıntım Windows Phone yönünden. Buradaki hepimiz dahil tüm insanlar 2014 başına kadar büyük beklenti içinde olmazlar ve gelecek olan 8.1 güncellemesi ile istenilen her şey gelir, hatalar düzeltilir ve mağaza da o zamana kadar iyice gelişirse Nokia için işler eskisinden de güzel olacak. Ama Microsoft'a büyük görev düşüyor. Nokia sırtını yasladı inşallah ters bişey olmaz.. Acaba Microsoft WP satışlarından memnun mu ? Merak ediyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 1020'ye bu akşamki çeviri inceleme ile oldukça yakından bakacağız ;)

PureFood

PureFood

Üye
Ön sıralardan rezerve edilmiştir :D

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu inceleme ne zaman biter gerçi kamera dışındaki bütün özellikler aynı neredeyse

Üst Alt