MSI’ın özel tasarımlı yeni ekran kartı: GeForce GTX 770

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
MSI’ın özel tasarımlı yeni ekran kartı: GeForce GTX 770
Donanım dünyasının en önemli ve en köklü isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan MSI firması, özel tasarımlı yeni ekran kartı modelinin tanıtımını gerçekleştirdi.

4 Gigabayt kapasitesindeki GDDR5 bellek kapasitesi ile birlikte gelen ekran kartı, Nvidia’nın referans tasarımına kıyasla çok daha yüksek bir bellek kapasitesine erişmek için 16 adet 2 Gbit bellek çipleri ile birlikte geliyor.

Twin Frozr 4 soğutucu ve bu soğutucuya eşlik eden 100 mm çapındaki fanı içeren GeForce GTX 770 modeli fabrika olarak hız aşırtmalı olarak sunulurken, grafik birimi standart olarak 1137 MHz’de çalışırken GPU Boost özelliği devreye girdiğinde ise 1189 MHz’e ulaşıyor.

Belleklerde hız aşırtılmadığını ve standart modelde olduğu gibi 7 GHz frekans hızında çalıştığı görülürken, görüntü aktarımı için çift DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörlerine yer veriliyor.

Ekran kartına sahip olmak isteyen MSI N770 TF 4GD5/OC kodlu ekran kartını piyasaya 450 dolarlık fiyat etiketiyle birlikte satışa sunmaya hazırlanıyor.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yeni bir özel seri çıkarttı MSI ama lightning in yerini alacağını zannetmiyorum.. :)

Uhops

Uhops

Üye
'özel tasarımlı' olmasının avantajı varmı?

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
malesef 2 gun oncesine ait faturali ' gtx780 windforce ' ile seni gecmis bulunuyorum :D

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
güzel kardeşim daha neyine overclock yapacayım bunun ? :D
MSI özel serilerinin 1300mhz GPU clock 7000mhz bellek hızlarında çalıştığını görmek mümkün :D
ki bu hızlarda gtx780 bi hayli geride kalıyor :kop:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bende de gtx 660 var msi gamebook adamlar orjinal overclock programını içinde verdiler :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yapmadım

Uhops

Uhops

Üye
Yapmanın bi eksisi olurmu karta veya kartı eskitirmi.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Daha fazla ısınır sadece msi belli bir sınır veriyor zaten. Sağlam bi soğutucun olursa zalman gibi deneyebilirsin ama şuan zaten gerek yok buna her oyunu açıyor zaten.

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye

MSI özel serilerinin 1300mhz GPU clock 7000mhz bellek hızlarında çalıştığını görmek mümkün :D
ki bu hızlarda gtx780 bi hayli geride kalıyor :kop:

' yapacayım ' ne lan zuhahua ne yazmışım öyle :D:D bilmiyorum ya ben memnunum dostum adam utanır overclock demeye artık yani.. herif yapmış gtx780 vermiş eline overclock demeye utanır oldum ben artık öle standart kullan yani zaten yaptıgım pek bişe yok döktüğüm paraya acıdım acıkcası.. keşke arabanın modeli yükseltseydim diyorum şu anda 99 model corsaya biniyoruz o paraya 3 tane corsa alırdım :D o değilde arkadaşın ayagı takıldı kabloya güç kaynagımda yandı garanti dışı diyor herifler.. daha 1 ay olmadı ya bahtsızlığın böylesi..

• Beğen

Üst Alt