Lumia1020 extremely popülar handset

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Lumia1020 extremely popülar handset
AT&T üzerinden satışa çıkan Lumia1020'ye yogun ilgi oldugu ve stok sıkıntısı yaşandıgını daha önceki haberimizde sizlere bildirmiştik.

Cihaz stoklara girer girmez yine tükendi ve AT&T müşterilerine karşı zor durumda kalıp açıklama yapmak zorunda kalıyor. Açıklamada ise; sipariş verdiginiz cihazın çok özel bir popülerligi var ve şu anda stok yetiştirmekde zorlanıyoruz. Sipariş verip cihazları yetişmeyenlere ise;

•sabit fiyat garantisi
•rezerve cihaz
•tüm promosyonlardan yararlanma garantisi veriliyor. Ayrıca çok kısa bir zaman içinde cihazların gönderilmeye başlanacagı belirtiliyor.

Bu yogun talep bekleniyordu fakat Türkiye gibi başka ülkelerde bu cihazı bekleyenler için iyi bir haber gibi görünmüyor zira bu yogun ilgi Lumia1020'nin ülkemize gelişini geciktirebilir.

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Nokia kazansında sıkıntı yok

ÖEY

ÖEY

Üye
Adamlar 1020 ile parayı vuracaklar valla :ehe

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Telefon için çok güzel bir deri kılıf da çıkmış :sarıl:

Bu da videosu:

[video=youtube;ibhyLP9Lm2g]http://www.youtube.com/watch?v=ibhyLP9Lm2g[/video]

• Beğen
Tepkiler: PureFood
serecans

serecans

Üye
en önemli yeri kamera ya oraya da bir şey uyduramamışlar mı

mesutcinik

mesutcinik

Üye
kazandıklarını sana mi veriyorlar :D
nokia'nın wp'den kazanmış olması bizleri tabiki mutlu ediyor, çünkü biz yatırım yaptık bu telefonlara ve bu sisteme sahip insan sayısı ne kadar artarsa bizler için o kadar iyi olur :oke:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bizim ülkemizde de sıkıntı olacaktır stok konusu bakalım ne zaman gelecek ve kaç para olacak

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bizim ülkede o kadar ilgi olacağını sanmıyor.Stoklar bitmesede iyi satış olur ama Türkiye'de Nokıa malesef artık eskisi gibi ilgi çekmiyor o yüzden stok bitmsi gibi birşey ben beklemiyorum

_RYUK_

_RYUK_

Üye
buraya gelsede alsak

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Türkiye'de de stok sıkıntısı yaşanacaktır. O yüzden zaten biraz geç gelicek. Normal şartlarda Agustos ayında satışa çıkardı ama boyle ilgi gormeye devam etmesi bu ihtimali duşuruyor. Bu arada Lumia925 de beklenenin cok uzerinde bir satiş yapiyor o yuzden avrupanin bile bir cok ulkesinde henuz satişa cikamadi. Tabi bunda Nokia'nin eski uretim gucune sahip olmamasinin da etkisi var. Lumia625'i başka bir firmaya urettirmelerinin de sebebi bu. Tabi bu ilgi Nokia'nın 9.2 milyon adet olan 2013 3. Çeyrek satış beklentisini de arttıracaga benziyor.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Türkiye'de de stok sıkıntısı yaşanacaktır. O yüzden zaten biraz geç gelicek. Normal şartlarda Agustos ayında satışa çıkardı ama boyle ilgi gormeye devam etmesi bu ihtimali duşuruyor. Bu arada Lumia925 de beklenenin cok uzerinde bir satiş yapiyor o yuzden avrupanin bile bir cok ulkesinde henuz satişa cikamadi. Tabi bunda Nokia'nin eski uretim gucune sahip olmamasinin da etkisi var. Lumia625'i başka bir firmaya urettirmelerinin de sebebi bu. Tabi bu ilgi Nokia'nın 9.2 milyon adet olan 2013 3. Çeyrek satış beklentisini de arttıracaga benziyor.

Abi affına sığınırak söylüyorum ama 7milyon küsür değil miydi lumia satışı sanki öyle görmüştüm maxicep ana sayfasında ?

IVI-Elia

Üye

Bir gelişme var mı ? 925 in Türkiye ye gelmesi hakkında..Bi de sadece 16lık mı gelir 32lik de gelir mi?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Abi affına sığınırak söylüyorum ama 7milyon küsür değil miydi lumia satışı sanki öyle görmüştüm maxicep ana sayfasında ?

2. Çeyrek net lumia satış rakamı 7.4 milyon üniteydi.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

2. Çeyrek net lumia satış rakamı 7.4 milyon üniteydi.

Bilgilendirme için teşekkürler abi :) Gönül ister ki en çok satış Türkiye'de olsun ama sanmıyorum insanların gözünü Sg 4 ve ıphone 5 boyamış Türkiye'de.Eyvallah onlarda güzel telefonlar ama bana göre çıt kırılcak telefonlar o zaman o özellikler kurtarmıyor işte telefonu malesef ama kimileride düşürmüyor telefonlarına hasar gelmiyor nasıl beceriyorlar merak ediyorum :hmmm

IVI-Elia

Üye
Bir gelişme var mı ? 925 in Türkiye ye gelmesi hakkında..Bi de sadece 16lık mı gelir 32lik de gelir mi?

edit:Bi de 925 i bir arkadaşım alacak yakında kırmızı rengi çıkma olasılığı var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

Lumia925 dün aldıgım son bilgiye göre buyuk bir aksilik olmazsa Agustos sonu eylul başı gibi satişta olacak. Eylul ortalarindan itibaren de Lumia1020'nin satişa cikarilmasi planlanmiş.

edit:Bi de 925 i bir arkadaşım alacak yakında kırmızı rengi çıkma olasılığı var mı?

Renk konusunda bir bilgi yok ama kirmizi exclusive olarak cikarildi bize gelecegini zannetmiyorum.

IVI-Elia

Üye

Lumia925 dün aldıgım son bilgiye göre buyuk bir aksilik olmazsa Agustos sonu eylul başı gibi satilta olacak. Eylul ortalarindan itibaren de Lumia1020'nin satişa cikarilmasi planlanmiş.

:tşk: bu hafıza olayı nasıl peki ya?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
gönül isterdiki 920 & 925 den çok daha değişik özellikleri olsun ama aynı kamera dışında

Takipçi Satın Al

Üst Alt