papakudioflu
Admin
Lumia1020 extremely popülar handset
AT&T üzerinden satışa çıkan Lumia1020'ye yogun ilgi oldugu ve stok sıkıntısı yaşandıgını daha önceki haberimizde sizlere bildirmiştik.
Cihaz stoklara girer girmez yine tükendi ve AT&T müşterilerine karşı zor durumda kalıp açıklama yapmak zorunda kalıyor. Açıklamada ise; sipariş verdiginiz cihazın çok özel bir popülerligi var ve şu anda stok yetiştirmekde zorlanıyoruz. Sipariş verip cihazları yetişmeyenlere ise;
•sabit fiyat garantisi
•rezerve cihaz
•tüm promosyonlardan yararlanma garantisi veriliyor. Ayrıca çok kısa bir zaman içinde cihazların gönderilmeye başlanacagı belirtiliyor.
Bu yogun talep bekleniyordu fakat Türkiye gibi başka ülkelerde bu cihazı bekleyenler için iyi bir haber gibi görünmüyor zira bu yogun ilgi Lumia1020'nin ülkemize gelişini geciktirebilir.
Cihaz stoklara girer girmez yine tükendi ve AT&T müşterilerine karşı zor durumda kalıp açıklama yapmak zorunda kalıyor. Açıklamada ise; sipariş verdiginiz cihazın çok özel bir popülerligi var ve şu anda stok yetiştirmekde zorlanıyoruz. Sipariş verip cihazları yetişmeyenlere ise;
•sabit fiyat garantisi
•rezerve cihaz
•tüm promosyonlardan yararlanma garantisi veriliyor. Ayrıca çok kısa bir zaman içinde cihazların gönderilmeye başlanacagı belirtiliyor.
Bu yogun talep bekleniyordu fakat Türkiye gibi başka ülkelerde bu cihazı bekleyenler için iyi bir haber gibi görünmüyor zira bu yogun ilgi Lumia1020'nin ülkemize gelişini geciktirebilir.

Gönül ister ki en çok satış Türkiye'de olsun ama sanmıyorum insanların gözünü Sg 4 ve ıphone 5 boyamış Türkiye'de.Eyvallah onlarda güzel telefonlar ama bana göre çıt kırılcak telefonlar o zaman o özellikler kurtarmıyor işte telefonu malesef ama kimileride düşürmüyor telefonlarına hasar gelmiyor nasıl beceriyorlar merak ediyorum