ramazanda içki içmek çok mu günah

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
ramazanda içki içmek çok mu günah
ben arkadaşlarımın gazıyla içki içtim şimdi pişmanım .

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İcki hep gunah.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Haluk.

Haluk.

Üye
Naptın sen? keşke yapmasaydın tabiki çok günah çünkü haram. Ama hatandan dönmende güzel birşey keşke içmeseydin be kardeş

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
Naptın sen? keşke yapmasaydın tabiki çok günah çünkü haram. Ama hatandan dönmende güzel birşey keşke içmeseydin be kardeş
Şeytan dürtdu işte . Ramazanda icmeyeceğim birdaha.

-Emre

-Emre

Üye
Hiç içme bence :oke:

• Beğen
Tepkiler: Haluk.

tarantula901

Üye
sadece ramazanda içmeyeceğim ditye dusunuyorsan bence hıc farketmez ıcmeyeceksen hıc ıcmeyeceksın

ıckı ıcmek haramdır ve ramazadan daha da gunahtır sadece oruc borcunu kesersın ancak sevap almazsın ıckı ıctıgınden dolayı

-efşan

-efşan

Üye
Kırk gün kanında gezeleyen bir haramı otuz günlük mübarek ayda içip günahını mı soruyorsun bir de. Peh...

• Beğen
Tepkiler: Dede, MaxiHan ve Haluk.
XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
40 gün yapilan ibadetler kabul olmayacaktir.

tarantula901

Üye
Bu sekılde dusunuyorsa demekkı ıcınde daha kıvılcımlar var kurtulabılır :D

Haluk.

Haluk.

Üye
40 gun boyunca midendedir o haram! 40 gun icinde olursen edebi cehennem var ucunda

• Beğen
Tepkiler: crazy_burhan
smh60

smh60

Üye
Her zaman için haramdır :oke:

umitgul18

umitgul18

Üye
İçki ne kadar da kötü birşey. İçkinin bir damlası 40 günde vücuttan çıkar. Yani kırk gün cünupsun.
Part-time işe girmiştim geçenlerde bir düğünde garson olarak. Rus ile türk evlenmişler, eğleniyorlar. Rus taraf türklerin ramazanı içki getirmeyin bize dediler. Demeden türkler içki siparişini vermeye başladılar. İçimden öyle bir sövdüm ki. Rakı isteyen herkesin önce bardağa tükürdüm sonra doldurup da servis verdim. Çok gıcık olmuştum. :@

• Beğen
Tepkiler: crazy_burhan, Invoke, Neagf ve 2 diğerleri
achambo

achambo

Üye
İçki ne kadar da kötü birşey. İçkinin bir damlası 40 günde vücuttan çıkar. Yani kırk gün cünupsun.
Part-time işe girmiştim geçenlerde bir düğünde garson olarak. Rus ile türk evlenmişler, eğleniyorlar. Rus taraf türklerin ramazanı içki getirmeyin bize dediler. Demeden türkler içki siparişini vermeye başladılar. İçimden öyle bir sövdüm ki. Rakı isteyen herkesin önce bardağa tükürdüm sonra doldurup da servis verdim. Çok gıcık olmuştum. :@

iyi yapmışsın

ruslar saygılı:)

Metin MF

Metin MF

Üye
düşün elin gavuru bizim sahte müslümandan daha çok düşünüyor

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
ruslar daha iyiymiş

smh60

smh60

Üye
:ah

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Maalesef ramazanda herkes musluman oldugunun bilincine variyor. Viski,tekila,konyak icseydin bari de girdigin gunaha degseydi :ehe:

Üst Alt