Rom,root vs.

Sponsorlu Bağlantılar

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
Rom,root vs.
Merhaba arkadaşlar. Benim telefonuma daha önce hiçbir işlem yapılmadı. Rom yüklemek için sanırım root yapılıyor. Bu root unlock gibi birşey mi kilit açmak gibi? Biri özetle anlatabilir mi veya. Simdiden teşekkürler hayırlı ramazanlar.

Kerim.

Kerim.

Üye
Öncelikle yüklemediyseniz Samsung KIES programını yükleyip telefonu bağlayın, driverlar yüklensin.

1. Odin uygulamasını indirin ve klasöre çıkartın.
2. Root dosyamızı indirelim.
3. Odin3 v1.85.exe yi çalıştırın. karşımıza bu ekran gelecek.

4. Buradan PDA ya tıklayıp indirdiğimiz Root dosyasını seçelim.
5. Telefonu kapatın ve Download Moduna alın

(Ses Kısma+Ev+Güç tuşlarına basılı tutun çıkan uyarı ekranında Ses açma tuşuna basın)

6. Telefonu USB Kablosu ile Bilgisayara bağlayın
7. Odin programı telefonunuzu gördüyse (ID:COM kısmı)

8. Start butonuna basın. biraz bekledikten sonra telefon yeniden başlatılacak.bu kadar

odin:

root dosyası:

- - - Eklendi - - -

buyur kardeşim:)

- - - Eklendi - - -

burdan rootlayabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: kapakli511, IchigoKurosaki ve Joker
TahaTM

TahaTM

Üye
Arkadaşım Ben Sana Özetle Anlatıyım Root Demek Telefonunu Eline Almak Demek İstersen ''KİES'' Diye Bir Program Var O İle Android Sürümünü Yükseltebilirsin Bunu Yapmak İçin Google'a Şunu Yaz ''Samsung Kies'' Yaz İndir Sonrası Zaten Çıkar Kolay Gelsin...

• Beğen
Tepkiler: IchigoKurosaki
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
Anladım. Birkaç uygulama gördüm rootla çalışan root yapmak istiyorum da hiç anlamıyorum en son cfw atıyordum symbian da. Geri dönüşü var mı birde telefon brick oluyormuş o ne? Kısacası bu telefon mefta olunca geri açabilir miyim?

TahaTM

TahaTM

Üye
Kardeşim Root Yapmak İstiyosan Bir Program Var Aslında Root Yapmak Kolay Zor Diyenler Var.

legolas29

legolas29

Üye
root yapma tek tıklama ile yapılır rom atma unlock bootloader filan sıkıntılı

TahaTM

TahaTM

Üye
Dediğim Gibi Rom Uzun Ama Root Kolay...

karloff

Üye
Oğlum Galaxy Ace telefonu rootlamış. Root sonunda telefon şebekeyi görmüyor. Root'u nasıl geri alabilirim?

KayraBey

KayraBey

Üye
Oğlum Galaxy Ace telefonu rootlamış. Root sonunda telefon şebekeyi görmüyor. Root'u nasıl geri alabilirim?

Bende ace kullanıyorum. Root ve unroot dosyaları var.geri almak çok basit. Root yaparken ne yaptıysa unroot içinde aynısını yapacak

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben oradan buradan bilgilere bakarak kendi başıma birşeyler yaptım. Şuan custom rom OS yüklü. Ama çok kolaydı ben mi yanlış birşey yaptım acaba?

Birde stock rom atıp wipe data yaparsam geri garanti kapsamına girer mi telefon? Wipe data yapınca root yetkisinin kalktığını farkettim.

karloff

Üye

Bende ace kullanıyorum. Root ve unroot dosyaları var.geri almak çok basit. Root yaparken ne yaptıysa unroot içinde aynısını yapacak

Haklısın abide, oğlum 10 yaşında. Ne yaptığını ne ben nede o biliyor :((

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın abide, oğlum 10 yaşında. Ne yaptığını ne ben nede o biliyor :((
Abim sende o yaşta öyle telefon verme çocuğa. Bak ben 19 yaşımdayım ilk telefonumu liseye geçtiğimde aldım o da 6300'dı.

karloff

Üye
Abim sende o yaşta öyle telefon verme çocuğa. Bak ben 19 yaşımdayım ilk telefonumu liseye geçtiğimde aldım o da 6300'dı.

Bende ilk telefonumu üniv. bittiğinde aldım ama zaman değişiyor. 10 yaşında da olsa çocukları teknolojiden uzak tutamıyorsun.
Neyse arkadaşım unroot.exe diye bir dosya varmış sanırım, onu bir türlü bulamıyorum. Yardımcı olursan sevinirim

kapakli511

kapakli511

Üye
Bende ilk telefonumu üniv. bittiğinde aldım ama zaman değişiyor. 10 yaşında da olsa çocukları teknolojiden uzak tutamıyorsun.
Neyse arkadaşım unroot.exe diye bir dosya varmış sanırım, onu bir türlü bulamıyorum. Yardımcı olursan sevinirim
exe değil rar şeklinde olur onu googledan arat bulursun

Üst Alt