bu sorun netten mi yoksa sistemden mi kaynaklanıyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
bu sorun netten mi yoksa sistemden mi kaynaklanıyor ?
arkadaşlar forumda mesaj yazarken bi düzenleme paneli çıkması lazım. hani şu yazı tipi rengi yüz ifadelerinin olduğu ne bileyim işte resim için link yerinin falan olduğu panel var ya? işte o bende çıkmıyor şu konuyu açarken bile çıkmadı yani. internet kafelerde girdiğimde o panel var ama evdekinde girdiğimde o panel yok.. nasıl çözebiliriz acaba bu sorunu?

Akıncı

Akıncı

Üye
farklı tarayıcıdan deneyin bende sorunsuz.

hikmet366

hikmet366

Üye
ınternet expoler kullanıyorsan tarayıcıdan kaynaklı

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
google chrome,ie9,mozilla firefox hepsinde aynı. Evdeki tüm bilgisayarlar hatta telefondanda girdim gene yok gene yok.

asigsasi

asigsasi

Üye
internet bağlantın yavaş ise olabilir

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
hikmet366

hikmet366

Üye
siteden kaynaklı bir sorun değil bu senden kaynaklanan bir sorun ama bılemem

Legendary.

Legendary.

Üye
Ayarları kurcala bilgisayardan tam hatırlamıyorum şimdi

• Beğen
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
O kısmı engelleyen bir yazılım olabilir, genelde reklam engellem yazılımları orayı engelleyebilior.
Reklam engelleme yazılımı kullanıyorsan veya antivirüs programını kapatarak dene.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
O kısmı engelleyen bir yazılım olabilir, genelde reklam engellem yazılımları orayı engelleyebilior.Reklam engelleme yazılımı kullanıyorsan veya antivirüs programını kapatarak dene.
yok be kardeşim tek bi bilgisayarda yok bu sorun hepsinde var telefonda bile böyle

- - - Eklendi - - -

Ayarları kurcala bilgisayardan tam hatırlamıyorum şimdi
hangi ayarlarınolduğunu söyleseydin :bilmm

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
yok be kardeşim tek bi bilgisayarda yok bu sorun hepsinde var telefonda bile böyle

- - - Eklendi - - -

hangi ayarlarınolduğunu söyleseydin :bilmm
Telefonda normal, ama onu engelleyen bir yazılım var, hepsinde oluorsa sorun tarayıcıdan değil, flaş playeri günclle belki düzelir.

Ozan

Ozan

Admin
Antivirüs, script blocker veya farklı bir koruma yazılımından kaynaklanıyor olabilir sorun zira profil ayarlarınıza baktım zengin gelişmiş editör kullanılsın seçenegi etkin zaten yoksa ona baglayacaktım sorununuzu ve farklı pc den kaynaklandıgından, ayrıca da tüm tarayıcılarda bu sorunu yasıyorsanız kesinlikle farklı bir uygulama sizin pc nizdeki, editörümüzün scriptlerini engelliyor ama oldukça mantıksız bir aksiyon. Tek tek bu tip programları geçici olarak devre dısı bırakarak sorunu çözmeyi deneyin

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
internet bağlantın yavaş ise olabilir

evet bağlantı hızından oluyor. Sayfayı yenile bi kaç kere gelir. Bendede oluyor hep. Kota 200gb 3mbps bide torrentte oyun olunca çıkmıyor. Sayfayı yenileyince düzeliyor.

Baktın hiç olmuyor mobil görünümde takılırsın o da güzel.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
    Konu Sahibi
Antivirüs, script blocker veya farklı bir koruma yazılımından kaynaklanıyor olabilir sorun zira profil ayarlarınıza baktım zengin gelişmiş editör kullanılsın seçenegi etkin zaten yoksa ona baglayacaktım sorununuzu ve farklı pc den kaynaklandıgından, ayrıca da tüm tarayıcılarda bu sorunu yasıyorsanız kesinlikle farklı bir uygulama sizin pc nizdeki, editörümüzün scriptlerini engelliyor ama oldukça mantıksız bir aksiyon. Tek tek bu tip programları geçici olarak devre dısı bırakarak sorunu çözmeyi deneyin
ilginiz için gerçekten çok teşekkür ediyorum. tam anlatamadım galiba,bizim evde 4 tane bilgisayar var,2 netbook,1laptop,1masaüstü... bu 4ünden de girdiğim halde aynı sorunla karşılaşmaktayım. hepsinde aynı,yani birinde var ötekinde yok değil hiçbirinde bu panel çıkmıyor. windows7 veya xp falan da farketmiyor. ilginiz için çok sağolun maxicep'in farkı bu işte :oke:

- - - Eklendi - - -

evet bağlantı hızından oluyor. Sayfayı yenile bi kaç kere gelir. Bendede oluyor hep. Kota 200gb 3mbps bide torrentte oyun olunca çıkmıyor. Sayfayı yenileyince düzeliyor. Baktın hiç olmuyor mobil görünümde takılırsın o da güzel.
belki saçma gelicek ama mobil siteye döndüremiyorum bile...

Uhops

Uhops

Üye
ilginiz için gerçekten çok teşekkür ediyorum. tam anlatamadım galiba,bizim evde 4 tane bilgisayar var,2 netbook,1laptop,1masaüstü... bu 4ünden de girdiğim halde aynı sorunla karşılaşmaktayım. hepsinde aynı,yani birinde var ötekinde yok değil hiçbirinde bu panel çıkmıyor. windows7 veya xp falan da farketmiyor. ilginiz için çok sağolun maxicep'in farkı bu işte :oke:

- - - Eklendi - - -

belki saçma gelicek ama mobil siteye döndüremiyorum bile...

neden ki en alt çıkmıyormu. Çıkıyorsa en en en alta ineceksin. Orda seçmeli bi menü olacak oradan değiştir.

Üst Alt