Bu avkonu bilen var mı

Sponsorlu Bağlantılar

aklsm

aklsm

Üye
    Konu Sahibi
Bu avkonu bilen var mı
Arkadaşlar aşagıdaki avkon hakan qüvenn evols cfw sinden bilen yada cfwyi kullann varsa paylaşsn lütfn pil ve şebeke modu elinde olan varsa beklyrm lütfnn

-Hokage-

-Hokage-

Üye
güzel değilki :/

aklsm

aklsm

Üye
    Konu Sahibi
Zevk meselesi dostm varsa paylaşablr msn

yaren_dede

yaren_dede

Üye
king of avkon2 olması lazım forumda mevcut

aklsm

aklsm

Üye
    Konu Sahibi
Dostm mobikdeym link atabilr msn

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
aklsm

aklsm

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürker dostum

• Beğen
aklsm

aklsm

Üye
    Konu Sahibi
Dostum şu dijital saat widget modunu açmştm konu olarak orda sen bnm ekranm demiştn o saat widgeti duruyor mu hala sende

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Dostum şu dijital saat widget modunu açmştm konu olarak orda sen bnm ekranm demiştn o saat widgeti duruyor mu hala sende

açtığın konuları takip et her yere konu açmışsın birine cevap yazdım

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
aklsm

aklsm

Üye
    Konu Sahibi

açtığın konuları takip et her yere konu açmışsın birine cevap yazdım

Açtıgm konuya cvp felan yazmamşsn bn takipdeym zatn suç snden yardm istynde yapamıyosn bırakacksn bu işi daha iyi yapanlar var

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Açtıgm konuya cvp felan yazmamşsn bn takipdeym zatn suç snden yardm istynde yapamıyosn bırakacksn bu işi daha iyi yapanlar var

bu cevabından sonra zaten maxicepi üstüme yapsanda bildiğim hiçbir konuda sana yardımcı olmam rahat ol

bu konuyuda sen açmadın zaten! ali rıza efendi açmış ama konuyu açtığından haberi yok çünkü her yere aynı konudan açıyor!!!

http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/dijital-saat-modu-823928.html?highlight=

• Beğen
aklsm

aklsm

Üye
    Konu Sahibi
Bn ilk önce konuyu açtm daha sonra konm yayınlanmadı iptal oldugunu sandm ydndn açtm bn nerdn bilym konunn yardım destege taşındıgını sert tepki vererk cvp veryn zoruna gidiyo insann

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Bn ilk önce konuyu açtm daha sonra konm yayınlanmadı iptal oldugunu sandm ydndn açtm bn nerdn bilym konunn yardım destege taşındıgını sert tepki vererk cvp veryn zoruna gidiyo insann

valla o saatten 4 çeşit yapmıştım senin için ama yardım konularına cevap yazarken fırça yemek insanın hoşuna giden bir olgu değil! tutumun için teşekkürler konu açmayı bırakmıştım artık yardım etmeyide bırakıcam sanırım

• Beğen
aklsm

aklsm

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşm Allah raı olsn yardm etmesnde bana önmi yok ama anlattm blmyrdm başka yere açılacagını hakkın geçti hakkını helal et

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
yaren_dede ne diyorsa doğrudur bu kadar sert tepki gösterecek ne var ki sana yardımcı olmaya çalışanlara bu şekilde tepki göstermen çok yanlış ve gereksiz hiç yakışmadı bu sana bilesin

• Beğen
aklsm

aklsm

Üye
    Konu Sahibi
yaren_dede ne diyorsa doğrudur bu kadar sert tepki gösterecek ne var ki sana yardımcı olmaya çalışanlara bu şekilde tepki göstermen çok yanlış ve gereksiz hiç yakışmadı bu sana bilesin

Dostm yanlız bn durumu kendine de anlattm haklıda bn konuyu açıp formdn çıktm akşm girnce konm yardm destege taşnmş bilmyrdm oda bi çok konu açmşsn diynce zoruma gitti kendiaindn özür de siledm helallk istedm fakat cvp vermedi sn msjıma tekrardn özür dilyrm suç bnm yardm etmesini de beklemyrm daha ama hakkını helal etsn yetr

Takipçi Satın Al

Üst Alt