csH
Üye
HTC buna benzer sorunları önceki güncellemelerde de yaşamıştı.
Bu durum Nokia'da aynı şeyler olacağı anlamına gelmiyor.
O yüzden Nokia'nın güncellemesini etkileyeceğini sanmıyorum.![]()

gelsin o halde artık abi ya hiçmi bilgi yok![]()
Ağustos'un 15'ine kadar gelmesini bekliyoruz kardeşim.
Umutlarımız bu yönde.
Siz de kendinizi bu tarihe göre hazırlayın.
Daha erken verilirse ne âlâ.
inşaALLAH daha erken gelir 

Nokia bu işi bilerek ağırdan almakta demekki ikinci Bi sorun yaşatmamak için uğraş içindeler
- - - Eklendi - - -
Zaten arkadaşlar neden acele ediyor onuda pek anlamadım zaten beklentilerini karşılayan Bi güncelleme değil ufak tefek düzeltmeler 9 ay bu telefonu bu haliyle kullanan 20 gün daha kullanabilir kanımca![]()
Arakdaşlar şunu idrak edemiyorsunuz. İnsanların canı sıkıldı artık sürekli ertelendi bu güncellemeler. İnsanlar yenilik bekliyor. Telefona bağlılık ve heyecanın devamı için güncellemeler şart. Hani bence saçma konuşuyorsunuz, şu kadar beklendi bu kadar da beklenir yok güncelleme zaten ufak bi güncelleme gelse ne olacak falan filan. Rica ediyorum boş konuşmayalım. Gdr2 de getirecekleri şeyleri haftada bir özellik verip güncelleme yapsalar daha iyi olur insanlar telefonarının unutulmadığını hala telefonlarıyla ilgilenildiğini hissetmek istiyor, zaten eksikleri olan bir işletim sistemi insanların ufacık bir güncelleme bile olsa heyecandan havalara zıplıyorlar ama sizde kalkıp zaten basit ufak bi güncelleme bu akdar büyütmeyin gelsede gelmesede önemli değil diye konuşmayın. Ufakta olsa adı güncelleme. Bize bu lazım. Teşekkürler.
Arakdaşlar şunu idrak edemiyorsunuz. İnsanların canı sıkıldı artık sürekli ertelendi bu güncellemeler. İnsanlar yenilik bekliyor. Telefona bağlılık ve heyecanın devamı için güncellemeler şart. Hani bence saçma konuşuyorsunuz, şu kadar beklendi bu kadar da beklenir yok güncelleme zaten ufak bi güncelleme gelse ne olacak falan filan. Rica ediyorum boş konuşmayalım. Gdr2 de getirecekleri şeyleri haftada bir özellik verip güncelleme yapsalar daha iyi olur insanlar telefonarının unutulmadığını hala telefonlarıyla ilgilenildiğini hissetmek istiyor, zaten eksikleri olan bir işletim sistemi insanların ufacık bir güncelleme bile olsa heyecandan havalara zıplıyorlar ama sizde kalkıp zaten basit ufak bi güncelleme bu akdar büyütmeyin gelsede gelmesede önemli değil diye konuşmayın. Ufakta olsa adı güncelleme. Bize bu lazım. Teşekkürler.
maalesef arkadaşım dakamon arkadaşımız çok mantıklı açıklayıp yazmış merak etme biz insanlar ufacık şeylerlede mutlu olmasını biliriz önemli olan mutlu edecek şeylerin yapılması 2014 diyoruz artı hangi ay 2014 dediğin tarihte ne özelliklerde cihaz kar çıkacak haberin varmı madem aldık kullanıyoruz bu zıkkım olası cihazı zamanında yasatsınlar bazı duyguları asıl siz boş konuşmuşsunuz kusura bakmayın ama emin olunki benim gibi nokıa fanatikleri haricinde çoğu arkadaşımız Bi an önce ufakta olsa güncelleme bekliyor bu süre. Her uzamasında sabırları tüketecek ve diğer cihazlara kaymalara yol açacak nokıanında paşa gönlü bilir o bmeşhur nokıa donemi yok artık
o kadar yazı yazmışsın senden boş konuşanını görmedim ne eksiği var bence bu konuda senin mesajın kadar boş yere açılmış forumda kalabalık yapsın diye yapılmış Bi eylem bence
Arkadaş adam fikirlerini belirtmiş hepiniz saldırıya geçmişsiniz . Senden boş konuşanı görmedim diyo bide koca adam . Arkadaşın avukatlığını yapıyo gibi olmasın ama bırakın şu huyunuzu . Hepiniz çok akıllısınız her sözünüz altın zaten . Kralcılar sizi
o kadar yazı yazmışsın senden boş konuşanını görmedim ne eksiği var bence bu konuda senin mesajın kadar boş yere açılmış forumda kalabalık yapsın diye yapılmış Bi eylem bence