gdr2+amber gecikir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
csH

csH

Üye
    Konu Sahibi
gdr2+amber gecikir mi?
arkadaslar
bi teknoloji sitesinde okudum bazi htc cihazlar guncellemeden
sonra muzik calarken donup kaliyomus xbox muzikle ilgili olabilecegini
soyluyorlar henuz resmi bi aciklama yapilmamis fakat boyle bi durum
gercekten varsa bizim guncellemeyi de etkiler mi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
HTC buna benzer sorunları önceki güncellemelerde de yaşamıştı.
Bu durum Nokia'da aynı şeyler olacağı anlamına gelmiyor.

O yüzden Nokia'nın güncellemesini etkileyeceğini sanmıyorum. :oke:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
HTC buna benzer sorunları önceki güncellemelerde de yaşamıştı.
Bu durum Nokia'da aynı şeyler olacağı anlamına gelmiyor.

O yüzden Nokia'nın güncellemesini etkileyeceğini sanmıyorum. :oke:

gelsin o halde artık abi ya hiçmi bilgi yok :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

gelsin o halde artık abi ya hiçmi bilgi yok :(

Ağustos'un 15'ine kadar gelmesini bekliyoruz kardeşim.
Umutlarımız bu yönde.
Siz de kendinizi bu tarihe göre hazırlayın.
Daha erken verilirse ne âlâ.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

Ağustos'un 15'ine kadar gelmesini bekliyoruz kardeşim.
Umutlarımız bu yönde.
Siz de kendinizi bu tarihe göre hazırlayın.
Daha erken verilirse ne âlâ.

daha 20 gün var :( inşaALLAH daha erken gelir :vur

recep288

recep288

Üye
Neden bu kadar acelecisiniz. Hemen dagitip magdur olacagimixa gec gelsin bizi uzmesin daha iyi. Nokia musterisini elbette bekletmek istemez heleki tum kozunu bu sistem uzerine oynadiysa. Demekki bi bildikleri varki bekletiyorlar.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Admin
öncelikle guncelleme Microsoft'un planlarina gore zaten gecikti. Aslinda cok daha once ysyinlanicakti.

Nokia cihazlarda hTc'nin yaşadigi sorun oluşur mu?zannetmiyorum. Zira gdr2&amber guncellemesi yuklu lumia925'lerle ilgili şu ana kadar bir sorun bildirimi veya disqusa duşmuş bir konu gormedim.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Nokia bu işi bilerek ağırdan almakta demekki ikinci Bi sorun yaşatmamak için uğraş içindeler

- - - Eklendi - - -

Zaten arkadaşlar neden acele ediyor onuda pek anlamadım zaten beklentilerini karşılayan Bi güncelleme değil ufak tefek düzeltmeler 9 ay bu telefonu bu haliyle kullanan 20 gün daha kullanabilir kanımca :hmmm

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Nokia bu işi bilerek ağırdan almakta demekki ikinci Bi sorun yaşatmamak için uğraş içindeler

- - - Eklendi - - -

Zaten arkadaşlar neden acele ediyor onuda pek anlamadım zaten beklentilerini karşılayan Bi güncelleme değil ufak tefek düzeltmeler 9 ay bu telefonu bu haliyle kullanan 20 gün daha kullanabilir kanımca :hmmm

Hedef 2014,İşte o zaman insanlar mutluluk çığlıkları atacaklar

wp 8.1 blue 2014de sinemalarda

dakamon

dakamon

Üye
Arakdaşlar şunu idrak edemiyorsunuz. İnsanların canı sıkıldı artık sürekli ertelendi bu güncellemeler. İnsanlar yenilik bekliyor. Telefona bağlılık ve heyecanın devamı için güncellemeler şart. Hani bence saçma konuşuyorsunuz, şu kadar beklendi bu kadar da beklenir yok güncelleme zaten ufak bi güncelleme gelse ne olacak falan filan. Rica ediyorum boş konuşmayalım. Gdr2 de getirecekleri şeyleri haftada bir özellik verip güncelleme yapsalar daha iyi olur insanlar telefonarının unutulmadığını hala telefonlarıyla ilgilenildiğini hissetmek istiyor, zaten eksikleri olan bir işletim sistemi insanların ufacık bir güncelleme bile olsa heyecandan havalara zıplıyorlar ama sizde kalkıp zaten basit ufak bi güncelleme bu akdar büyütmeyin gelsede gelmesede önemli değil diye konuşmayın. Ufakta olsa adı güncelleme. Bize bu lazım. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: skynet
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Arakdaşlar şunu idrak edemiyorsunuz. İnsanların canı sıkıldı artık sürekli ertelendi bu güncellemeler. İnsanlar yenilik bekliyor. Telefona bağlılık ve heyecanın devamı için güncellemeler şart. Hani bence saçma konuşuyorsunuz, şu kadar beklendi bu kadar da beklenir yok güncelleme zaten ufak bi güncelleme gelse ne olacak falan filan. Rica ediyorum boş konuşmayalım. Gdr2 de getirecekleri şeyleri haftada bir özellik verip güncelleme yapsalar daha iyi olur insanlar telefonarının unutulmadığını hala telefonlarıyla ilgilenildiğini hissetmek istiyor, zaten eksikleri olan bir işletim sistemi insanların ufacık bir güncelleme bile olsa heyecandan havalara zıplıyorlar ama sizde kalkıp zaten basit ufak bi güncelleme bu akdar büyütmeyin gelsede gelmesede önemli değil diye konuşmayın. Ufakta olsa adı güncelleme. Bize bu lazım. Teşekkürler.

Bu sizin görüşünüz.

Lakin bana göre ise, adı üstünde olan minör bir güncelleme. Gelse iyi mi olur? Ala. Gelmese? Paşa gönlü bilir. Güncelleme yok diye telefonu satacak değilim.

yasirtaha

yasirtaha

Üye

o kadar yazı yazmışsın senden boş konuşanını görmedim ne eksiği var bence bu konuda senin mesajın kadar boş yere açılmış forumda kalabalık yapsın diye yapılmış Bi eylem bence

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye

o kadar yazı yazmışsın senden boş konuşanını görmedim ne eksiği var bence bu konuda senin mesajın kadar boş yere açılmış forumda kalabalık yapsın diye yapılmış Bi eylem bence
maalesef arkadaşım dakamon arkadaşımız çok mantıklı açıklayıp yazmış merak etme biz insanlar ufacık şeylerlede mutlu olmasını biliriz önemli olan mutlu edecek şeylerin yapılması 2014 diyoruz artı hangi ay 2014 dediğin tarihte ne özelliklerde cihaz kar çıkacak haberin varmı madem aldık kullanıyoruz bu zıkkım olası cihazı zamanında yasatsınlar bazı duyguları asıl siz boş konuşmuşsunuz kusura bakmayın ama emin olunki benim gibi nokıa fanatikleri haricinde çoğu arkadaşımız Bi an önce ufakta olsa güncelleme bekliyor bu süre. Her uzamasında sabırları tüketecek ve diğer cihazlara kaymalara yol açacak nokıanında paşa gönlü bilir o bmeşhur nokıa donemi yok artık

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Arkadaş adam fikirlerini belirtmiş hepiniz saldırıya geçmişsiniz . Senden boş konuşanı görmedim diyo bide koca adam . Arkadaşın avukatlığını yapıyo gibi olmasın ama bırakın şu huyunuzu . Hepiniz çok akıllısınız her sözünüz altın zaten . Kralcılar sizi

recep288

recep288

Üye
Arkadaş adam fikirlerini belirtmiş hepiniz saldırıya geçmişsiniz . Senden boş konuşanı görmedim diyo bide koca adam . Arkadaşın avukatlığını yapıyo gibi olmasın ama bırakın şu huyunuzu . Hepiniz çok akıllısınız her sözünüz altın zaten . Kralcılar sizi

noktayi koymussun:)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

braayn

braayn

Üye
Nokiada tam olarak bunu istiyor geç yolladığı güncelleme ile birlikte forumda insanlar bir birini yesin. yapmayın arkadaşlar geçicek altı üstü bir güncelleme ne gönül kırmaya gerek var nede kendinizi üzmeye.
Herkes dönsün bakalım telefonu aldığı ilk güne bir çok şey eksikti programlar vs vs vs Dünya sabırla dönmeye devam ettiği sürece ben GÜNCELLEMEYİ bekliyor olacağım.Varsın insanlar ne derse desin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şunun şurasında 2 hafta kaldı.
Ki zaten gelecek olan GDR2\Amber güncellemesi öyle ahım şahım bir içerik değil.

Eylül-Ekim gibi gelecek olan GDR3'den de fazla bir şey beklemiyorum.

Ocak ayında WP8.1'le doludizgin bir şeyler versinler, eksiklerin çoğunu tamamlasınlar bu yeter.

umutgidik

umutgidik

Üye
Sürekli yeni konu açmaya gerek varmı? Geldimi/gelecekmi/ gelmeyecek mi / ne zaman gelecek/ geciktimi / gecikmeyecekmi. Konunun zaten diğer başlıklar altında tartışıldığı gayet gözle görülürken sürekli yeni konu başlığı açmak niye. Dahamı çabuk geliyor güncelleme ozaman?

PureFood

PureFood

Üye
Ben de sabırla bekliyorum, Özgür abinin dediği gibi beklentim sıfır. Ama yine de güncelleme işte, bekliyoruz ne yapalım elimiz kolumuz bağlı. gdr3'ten de beklentim yok. eğer wp8.1 ya da blue denen şey beklentilerimizi karşılamazsa o zaman yolumuzu değiştiririz..

dakamon

dakamon

Üye

Cevap versemmi vermesemmi diye uzun bi düşünme evresinden sonra cevap verilmesi gerektiğini düşündüm ve bi kaç bir şey söylemek istiyorum. Öncelikle şu sarf ettiğin harf israfını hangi kafayla yazdın bilmiyorum. Bide demişsin ki senin kadar boş konuşanını görmedim bence öncelikle hemen koşup bi aynaya bakmanı tavsiye ederim cevapları orada bulacaksın. Senden önce MCR KillJoy arkadaşımız bir konuşma bir tartışma nasıl olur göstermiş ama sen beğenmemişsin ve kendi hayal dünyanın ürünü olan bu yazıyı yazmışsın. Gecenin 3 ünde artık sahurda yemek mi hoşuna gitmedi bilmiyorum ama sinirini benim yazıma kusmuşsun. Bir insanın yazsını beğenmezsin sana aykırı gelir dersin ki bence yanlış niye şu şu şu yüden. Anladığım kadarıylada WP8 in şu an ki halinden çok memnunsun ki eksiği ne demişsin koskoca anket yapıldı konular açıldı sayfa sayfa yazılar yazıldı demekki sen o sırada uyuyordun ki görmedin olur böyle şeyler üzülmemek lazım. Nokia ve Microsoft yetkililerine de ricam bu arakdaşa güncelleme müncelleme vermesinler bu hali ona 10 sene yeter zaten. Şu an biliyorum çok boş konuşuyorum ama kususra bakma hemşehrim kotana 2 kb fazladan indirme olacak bu yazı yüzünden. Anlayan anlamıştır benim daha önce yazdığım yazıyı. Koskoca Microsoft taki kodomanlar yani senin ömründe tv de bile nadiren görebileceğin insanlar, diyorlarki insanları wp8 de w8 de tutabilmek mutlu edebilmek için bu yola başlarken insanlara sizi sürekli güncellemede tutacağız çok sık güncelleme vereceğiz diyor. Demekki sık sık güncelleme vermenin yararlı satış stratejisinde müşteri memnuniyetinde önemli yer tuttuğunu biliyorlar ve bu yüzden böyle bir açıklama yapıyorlar ama sen diyorsun ki yoo yook ben istemem vallah bana yeter bu. Adamlar karşılaştıkları bi sıkıntı yüzünden bu kadar geciktirdiler. İnsanlar ister istemez sık sık güncelleme istiyor. Buda çok doğal bir istek. Uygulamalara güncelleme gelmişmi diye şu sayfaya bakan kaç kişi var biliyormusun. Emin ol güncellemeler insanları hep fresh tutar. Bence bir daha da bir forumda olduğunu karşılıklı saygı çerçevesinde tartıştığımızı unutma. Bu klavye üzerindeki tuşlara rastgele basalım diye önümüze konmadı. Herkese iyi günler. Başınızı şişirdim kusura bakmayın arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt