Android 4.3 yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

partyhard

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ne ile kurdun?ben galaxy nexus toolkitile denedim 4.2.2 secenegi uzerinden...bootloaderi farkliymis sanirim hata verdi...sen ne ile kurdun indirdigin dosyayi
g.nexus toolkit bende sorun çıkarmadı direk kurdu. 3 e bas unlock et sonra 9 a bas sonra 2 ye bas kur

MücahitTokgöz

s3 e gelmeyen güncelleme o cihaza nasıl gelsin ya :kop:

Kardes iyimisin sen ? bu cihaz da suan 4.2.2 kullaniyorum ve yaklask 1 bucuk ay felan olmustur yukleyeli ve siz hala bekliyorsunuz. Nexus cihaza ciktigi anda cm hemen portlayip galaxy s e sunuyor. Ayrica Galaxy S dunyanin en iyi custom rom destegine sahip bir cihaz.

Hayir kardesim advanceyle bu farkli bu i9000 versiyonu. İlk buna geldigini biliyorumda o cihaz hakknda en ufak bilgm yok guncelleme konusunda.

ufukalkaya

Üye
dgrszz

dgrszz

Üye
farkekmez kardesım botloader acık olacak dedıgı arkadasın daha sonra yukleme yap sorun cıkmaz

ufukalkaya

Üye
farkekmez kardesım botloader acık olacak dedıgı arkadasın daha sonra yukleme yap sorun cıkmaz

işte ilk çıktığı anda denedim o yüzden söylüyorum hata verdi...tekrar deneyecem...biliyorum yüklemeyi daha önce çok yükledim...o yüzden değişik geldi...EDIT: gnex 10 sürümünü kullanıp 4.1.2 seçtim düzeldi...dün 11 sürümüyle yüklemiştim olmamıştı

partyhard

Üye
    Konu Sahibi
işte ilk çıktığı anda denedim o yüzden söylüyorum hata verdi...tekrar deneyecem...biliyorum yüklemeyi daha önce çok yükledim...o yüzden değişik geldi...EDIT: gnex 10 sürümünü kullanıp 4.1.2 seçtim düzeldi...dün 11 sürümüyle yüklemiştim olmamıştı
en son sürüm kullanıyorum takju yakju hepsi çalışıyo

Üst Alt