S3 mini teknosa çikişli 6 aylik samsung türkiye garantili

Sponsorlu Bağlantılar

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini teknosa çikişli 6 aylik samsung türkiye garantili
MERHABA ARKADAŞLAR BAŞLIKTA BELİRTTİĞİM GİBİ S3 MİNİ TELEFONUMU SATIP MODEL YÜKSELMEK İSTİYORUM.İLGİLENEN ARKADAŞLAR PM YOLUYLA ULAŞIRSA SEVİNİRİM.

KUTU İÇERİĞİ

KULAKLIK

ORJİNAL ŞARJ CİHAZI
DATA KABLOSU
50 TL DEĞERİNDE KILIF

NOT: CİHAZ 11 ŞUBAT 2013 TARİHİNDE TEKNOSADAN ALINMIŞTIR.SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİDİR.

FİYAT: 600TL PAZARLIK YOKTUR.TEKLİF ETMEYİNİZ.

FOTOLAR

EKRANIN KENARININ SOYULDUĞU FOTO ALTTADIR.

MajestyCa54

MajestyCa54

Üye
kardesim model yukseltmek istiyorum diyosun uste ucret vermek istersen s4 ile takasa girebilirim cihazim pasaport kayitli 1 ayliktir dusunursen pm atabilirsin

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
kardesim model yukseltmek istiyorum diyosun uste ucret vermek istersen s4 ile takasa girebilirim cihazim pasaport kayitli 1 ayliktir dusunursen pm atabilirsin

Bu güne kadar türkiye garantili telefondan şaşmadım bundan sonrada yurtdışı telefon almayı düşünmüyorum. teşekkür ederim teklifin için fakat malesef dediğim gibi lütfen yanlış anlama.

MajestyCa54

MajestyCa54

Üye
Bu güne kadar türkiye garantili telefondan şaşmadım bundan sonrada yurtdışı telefon almayı düşünmüyorum. teşekkür ederim teklifin için fakat malesef dediğim gibi lütfen yanlış anlama.

sen bilirsin kardesim bende nedense turkiye garantili almiyorum alistim yurt disina sardim iyice sansimda var allaha sukur hicbir skinti yasamadm aldgm telefonlarda bu zamana kadar ama zevklerlw renkler tartisilmaz sana bol sanslar

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
sen bilirsin kardesim bende nedense turkiye garantili almiyorum alistim yurt disina sardim iyice sansimda var allaha sukur hicbir skinti yasamadm aldgm telefonlarda bu zamana kadar ama zevklerlw renkler tartisilmaz sana bol sanslar
teşekkür ederim saol.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
n9 düşünürmüsün ?

DalvikCache

DalvikCache

Üye
symbian değil meego

mekan38

Üye
sıfırı kac lırakı 700 tl sanırsam

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
yok hayır symbiana geri dönmek istemiyorum.
N9 Meego İşletim Sistemine Sahip Bir Telefondur Ve Açık Kaynak kodlu olmasıda cabası yani senin android ' in bendede var port olarak ve farklı portlarıda var firefox os vs. ve inanılmaz özelliklerinden biriside dual boot özelliği

İstersen açtığım konuya bak tam olarak anlarsın telefonu http://www.maxicep.com/cep-telefonu-ve-aksesuar-ilanlari/23-gunluk-cihaz-n9-823333.html

frngyhn

frngyhn

Üye
media markt sıfır 2 yıl samsung garanti 699 tl yalan yok ben ankara optimum avmden aldım kardeşime .

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
Guncelllll

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
İlanın fiyatı belli piyasası belli sadece yorum yazmak için yorum yazmayınız son uyarım.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
konu günceldir fiyat 600 tl

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
    Konu Sahibi
Guncel