Nokia C5-03 mü HTC Explorer mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

turk066

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C5-03 mü HTC Explorer mı ?
Esselamualeyküm arkadaşlar, siteye yeni üye oldum... Deneyimli ve bilgi sahibi arkadaşlardan görüş ve bilgi almak istiyorum... Şimdi benim 350 hatta 340 TL'yi geçemeyecek-aşamayacak bütcem var param var elimde diyelim.. Ve ben yeni bir telefon alacağım.. Telefonu kullanma amacım; birincil aşamada KONUŞMA-MESAJLAŞMA ve önemli olmamak kaydıyla ikincil aşamada İNTERNETE girebilmek... Gerisi fasa fiso.. Araştırdım bu fiyat aralığında 2 tane telefon belirledim.. Başka da yok sanırsam.. Şimdi sizlere bu iki telefondan hangisini almam daha yararıma olacaktır? Dayanıklılık,performans,kalite-uzun ömürlülük v.s... Bu iki telefondan birini alacağım ama bu iki telefondan hangisini tercih etmeliyim? Görüşleriniz önemli, paylaşırsanız sevinirim.. Hayırlı ramazanlar, ALLAH'ın mübarek selamıyla...

Kerim.

Kerim.

Üye
aleyküm selam:)
dediğin cihazların ikiside kötü almanı tavsiye etmem.benim tavsiyem bütçeni 600 yapıp general mobile discovery alman yada yapamam dersen 400e ikinci el galaxy wonder alman

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hangisini alırsan al ama kesinlikle C5-03 tavsiye etmiyorum. Alırsan pişman olursun.

caglar b

caglar b

Üye
vodafone smart miniye bir bak istersen

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Lg optimus L3e bak bir:oke

turk066

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize... Ama benim tercihim @kerim in mesajından sonra değişti :) dediği gibi bütceye 300 lira daha ekleyip general mobile discovery alacağım, Allah kısmet ederse... Bir kaç günden beridir biraz araştırma yaptım bu nokia'nın ürünü hakkında ve şu sonuca vardım; NOKİA, bu yeni teknolojiler karşısında BİTİK vaziyette... Bu c5-03'ün sicili de pek temiz değil.. @kerim'in önerisine tekrar çok teşekkür ediyorum :) bu telefona bayıldım, harika bir şey.. Fiyat olarak 600 tl'ye değer bir tel.. İyi ki görmüşüm, yoksa pişman olurdum :) Velhasıl... Bir telefona 600 çok benim kanaatimce; ama bir telefona milyarları yatıranlara da gıpta ile bakıyorum doğrusu iyi mana da değil tabi :) ama herkesin kişisel zevkidir, bir şey diyemezsin.. Almışken bunu alalım ve sağlam olsun. Şu an elimdeki tel vasat, Samsung'un 150 tl'lik külüstür bir "dokunmatiği" var elimde dokunmatik denebilirse tabii , çok sık telefon da değiştiren biri değilim. Kararı general mobile discovery de kılmış durumdayım :-) Sizce de İSABETLİ bir karar olur mu? Ama, 600 liraya bundan daha iyisi var, derseniz önerilerinizi de alabilirim :) Tabi kararımın değişeceğini de sanmıyorum pek; ama gene de incelemek isterim :)

codblackops2

codblackops2

Üye
600 liraya en iyisi discovery. Gayet mantıklı bir seçim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
General Mobile Discovery Güzel seçim.

smh60

smh60

Üye
c5-03 bu zamanda alınmaz

turk066

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar General Mobile Discovery piyasada şu an yok.. Yani satın alabileceğimiz yerlerin hepsinde stoklarda gözükmüyor.. Bu cihaza nasıl ulaşabileceğiz ve 600 tl fiyatında herhangi bir değişiklik v.s. olma ihtimali var mı? Cihaz neden sınırlı sayıda? üretimi v.s. durma ihtimali var mı biraz cahilce bir soru oldu ama? 1 ay sonra ürüne rahatca ulaşabilecek miyiz? Yardımcı olun.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
blackberry al

Secret26

Secret26

Üye
c5-03 çöp kardeşim explorer da öyle. 600 lira biriktir general mobile discovery sipariş et keyfine bak!
cihaz neden sınırlı çünkü çok sattı en iyi fiyat performans ürünü oldu yani çıkalı ay oldu kaç bin sattı bilmiyorum ön sipariş alan mağazalar var ağustosun ortalarında her yerde bulabileceğini umuyorum ama fiyatı yükselebilir