13 günde link kısaltma ile 2000 tık ..:)

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
13 günde link kısaltma ile 2000 tık ..:)

arkadaşlar çoğu link kısaltma sitelerin de 1000 tık 5 dolar. acaba bu adfl sitesin de de mi öyle ?

[h=4] [/h]

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Harbiden kac para alicaksin simdi mesela?

Uhops

Uhops

Üye
Emin değilim ama 10 000tık 5 para olabilir. Reklamı geç kısmının (reklamı geç butonunun) altında 10.000visitor(ziyaretçi)=5$ yazıyordu galiba.

- - - Eklendi - - -

Ben böyle kendim kısaltıp kendim tıklasam para kazanırmıyım.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Emin değilim ama 10 000tık 5 para olabilir. Reklamı geç kısmının (reklamı geç butonunun) altında 10.000visitor(ziyaretçi)=5$ yazıyordu galiba.

- - - Eklendi - - -

Ben böyle kendim kısaltıp kendim tıklasam para kazanırmıyım.

eğer 10 bin tıka 5 verecekse vermez olsun öyle birşey bir tık tıklatabilmen için bir sürü uğraşıyorsun... zannetmiyorum kendi oluşturduğun reklama tıklayabileceğine engel koyarlar heralde

MrExpert

MrExpert

Üye
Bu türşeylere boşuna uğraşmayın emeğinizin karşılığını alamazsınız ayrıcada belirteyim 10bin tık 5$ ama bu sadece belli ülkelerde tıklanması gerekir türkiye gibi ülkelerde 10bin tık 1-2$.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bu türşeylere boşuna uğraşmayın emeğinizin karşılığını alamazsınız ayrıcada belirteyim 10bin tık 5$ ama bu sadece belli ülkelerde tıklanması gerekir türkiye gibi ülkelerde 10bin tık 1-2$.

Allah razı olsun. link kısaltma benim için bitmiştir. 10 bin tık a 1-2 dolar ne demek arkadaş

Uhops

Uhops

Üye
bunu yapmak için bi oyun sitesi vb açacan oyunu bölecen 50 parta hepsine tek tek link kısaltacan zengin olursun :D

Puck

Puck

Üye
çok hit alan siten olacak eklenen linkleri herhangi bir kısaltma sitesine ayarlıcaksın panelden sonra gelsin paralar :D

Haluk.

Haluk.

Üye
Adf.ly da 10.000 tik 5 $

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Ben reklam izleyip ufaktan parayi kiricaktim taa ki kredi karti isini ayarlamayincaya kadar,ne hayallerim vardi be :)

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
1tk.us ' da 1000 tk 6.5 tl

restmod

restmod

Üye
3-5 lira icin ugrasmaya hic degmez

Uhops

Uhops

Üye
yne zengin olma hayalleri çöpe gittii :(

Anil-D

Anil-D

Üye
ùzülme geçer

yunus4554

yunus4554

Üye
beyler simdi bu isin uzmaniyim cekilin ben anlatim 8| 1000 tk turk parasiyla 10 tl bide kendin tiklayamazsin cunku bir ipden bir kere tiklaya bilirsin saygilar :D bu arada nerde paylasiyorsun linki o kadar tk lama oldu

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
beyler simdi bu isin uzmaniyim cekilin ben anlatim 8| 1000 tk turk parasiyla 10 tl bide kendin tiklayamazsin cunku bir ipden bir kere tiklaya bilirsin saygilar :D bu arada nerde paylasiyorsun linki o kadar tk lama oldu

8| 1000 şurayı anlamadım kardeşim ? yani şimdi adfly de benim linklerime toplam 2.000 kişi tıklamış. bu ne kadar yapıyor ?

yunus4554

yunus4554

Üye
8| 1000 şurayı anlamadım kardeşim ? yani şimdi adfly de benim linklerime toplam 2.000 kişi tıklamış. bu ne kadar yapıyor ?

bu isaret smiley 8|

- - - Eklendi - - -

ben o sitenin ne kadar verdigini bilmiyorum kardesim link.tl tr5 onlari biliyom

Üst Alt