Instagram Uygulaması Bilgilendirme

Sponsorlu Bağlantılar

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
valla ne kadar yardımı dokunur bilmem ama bazı facebook programları cihazınızı iphone,ipod,android gibi çeşitli sistemlerdeymiş gibi gösterip mobile kullanmamıza olanak saglıyor.Ordan temel alınamaz mı

bunu kullanıyorum ben de :) ama eksik bir şeyler var hâlâ

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
valla ne kadar yardımı dokunur bilmem ama bazı facebook programları cihazınızı iphone,ipod,android gibi çeşitli sistemlerdeymiş gibi gösterip mobile kullanmamıza olanak saglıyor.Ordan temel alınamaz mı

o nasıl oluyor?
Bizde yapalım :ehe

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:tşk:

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
yazılım bilgisi olanlar özellikle reverse engineering alanında iyi olanlar. İnstagramın android veya iphone uygulamasını monitörize ederek uygulamanın internet trafiğini takip ederek gizli api ye erişebilir. Bu konuda ben yetersizim.

Henüz upload yok ve neredeyse pişman olma aşamasına geldim.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
kodları symbian genel bölümünde paylaş yardımcı olan biri çıkacaktır.

tupyupp

tupyupp

Üye
Abi eğer yapılamazsa en son çare olarak programı o şekilde paylaşsan da bari efektleri kullansak

erdgnblt

erdgnblt

Üye
İşin zor dostum. Pek kaynak olan bir alanda değil. Benimde php'de zorlandığım bitkinlik noktasına geldiğim anlar oluyor ancak biraz uğraşınca olmayacak bir şey yokk :)

magnumxx

Üye
efekt kullanılabilcek bir çok program mevcut zaten..

Dumbledore

Dumbledore

Üye
niye yaniyorum ya adam her konunun altına alakasız alakasız şeyler yazıyo mesaj kasmk için şikayet ediyorum hiç gören yok hiç umrumda değil silerlerse silsinler bu yüzden sileceklerse üyeliğimi

- - - Eklendi - - -

her ne yapıyorsa yapsın gibi birşey varmı ya bizde aynısını yapsak forum ne hale gelir biz görüyoruz müdahale etmezsek nasıl düzelecek moderatör bile birşey yapmıyo açın da Profilini konulara yazdığı mesajları görün

Uyaracaksın tabii ki,bu senin hakkın.Ama aşağılamak için ifşa konusu falan bu yakışmaz.

theruhix

Üye
pişman olma akın abi ya :( wala instagramı yapack tanıdğm tek kişisn bide mesut abi var siz yapmazsanız halimiz nice wala

h.ozdemir09

Üye
instagramdan upload değilde upload işini çözmüş olan winstagramı çözersek elimizde olur kodları. instagramı çözmekten daha kolay olabilir, nasıl yapılır bilmiyorum ama

ekleme: itsdagram diye de uygulama varmış
ekleme2: akın abi instagram apiye kaydolunduğunda bu upload kodlarını vermezler mi?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
instagramdan upload değilde upload işini çözmüş olan winstagramı çözersek elimizde olur kodları. instagramı çözmekten daha kolay olabilir, nasıl yapılır bilmiyorum ama

ekleme: itsdagram diye de uygulama varmış
ekleme2: akın abi instagram apiye kaydolunduğunda bu upload kodlarını vermezler mi?

Instagram apiye kayıtlıyım zaten. Yoksa diğer fonksiyonları da çalıştıramam.
Instagram apide de upload ve register yok. Buna sebep olarak uygulamanın gizlilik ihlali olabileceğini söylüyor. Çünkü insanların özel anlarını barındırıyor instagram.

mdma

mdma

Üye
mail falan atsan olmazmı ?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
1 hafta önce attım maili instagrama cevap yok.

mdma

mdma

Üye
toplucamı atsak acaba :D

kralberk13

kralberk13

Üye
:D güzeldi

mdma

mdma

Üye
sen uzmanlardan yardım almayı dene birader