Akıncı
Üye
paintmasterın sınavları benim iş hayatım etkiliyor teker teker yayınlarınızYapmisken hepsi bi arada ciksin hocam![]()
paintmasterın sınavları benim iş hayatım etkiliyor teker teker yayınlarınızYapmisken hepsi bi arada ciksin hocam![]()
o sıkıntı iştekabizOS dusunuyomusunuz peki ?![]()
o sıkıntı işte
teklifiniz dikkate alındıBence once yazilim yapmaliyiz cabbar abiyi yorucaz biraz sonra geceriz seriye
Listeye alınmıştır. Saygılar. paintmaster gururla sunar...hallederizpaintmaster CABBAR onda el atar
![]()
Sınavlar bitince teker teker istekler yerine getirilmeye çalışılacaktır. Saygılar paintmaster'dan sizlere gelsin... Taklitlerimden sakınınız.
paintmasterın sınavları benim iş hayatım etkiliyor teker teker yayınlarınız
Listeye alınmıştır. Saygılar. paintmaster gururla sunar...
- - - Eklendi - - -
Sınavlar bitince teker teker istekler yerine getirilmeye çalışılacaktır. Saygılar paintmaster'dan sizlere gelsin... Taklitlerimden sakınınız.
Her türlü hakkı saklıdır. Powered by paintmaster 1905-2851
Copyright paintmaster paint hizmetleri.
- - - Eklendi - - -
İşte yenilene logomla sizlerleyim.
Telif hakkı tamamen bana aittir. İzinsiz paylaşımı yasaktır!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çalışman güzel yalnız bu fotoşop terk. paint olmadığı için öğrenci olarak kabul edemeyeceğim seni. Paint çalışmalarını görmek isteriz. Saygılar...KabizDroid?
- - - Eklendi - - -
ws Atakmı?
1907-724