Aklıma bir şey takıldı

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Aklıma bir şey takıldı
Simdi ben sahura kalktım yemeğimi yedim niyet ettim diyelim ezan okunmadı ben susadım susadım ama nıyetlendım ne yapmam gerek

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Ben aileme sordum su içip tekrar niyetlenmen lazımmış

Haluk.

Haluk.

Üye
Ezanİ bekleyip niyet et

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Tekrar niyet etmeye gerek yok. Ezan okunup bitene kadar bir seyler yiyip icebilirsin.

fk555897

fk555897

Üye
Niyet ettiğin zaman o gün tutacağın oruca niyetlenmiş olursun. Diyelim sahur yapmadan önce niyet ettin. Ezan okunana kadar yiyebilirsin. Yani dediğin gibi yapsan da farketmez.

messevim

messevim

Üye
birşey olmaz. Zaten sahur a kalkman niyet yerine geçiyor.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
yani ezan okunana kadar yıyip içebilirım Dün Yatağa yattım ardından susuzluk vurdu su içecektım neyse hikmet niyet bozulur ne yapacağımı bilemedım yattım yatağa gerı

herkese ayrı ayrı teşekkürler

Tahafall

Üye
Bence ezan okunmaya başladığı an süre dolar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bencesi falan yok arkadaslar ezan bitene kadar yiyip icebilirsiniz.

stormy20

Üye
Ezan bitene kadar mı ezanıda senin gibi bi Ademoğlu okuyor ya 2dakika geç kalırsa yıllardır beri imsak iftar saatleri yazıyor takvimde bilmem anlatabildim mi

- - - Eklendi - - -

Ezan bitene kadar mı ezanıda senin gibi bi Ademoğlu okuyor ya 2dakika geç kalırsa yıllardır beri imsak iftar saatleri yazıyor takvimde bilmem anlatabildim mi dahası biz ailecek Fazilet Takvimi kullanıyoruz onda temkin vakti diye birşey de koymuşlar 20 dakika falan önceden orucumuza başlıyoruz.Gönlümüz rahatça orucumuzu tutuyoruz.Tavsiye ederim.

- - - Eklendi - - -

Ezan bitene kadar mı ezanıda senin gibi bi Ademoğlu okuyor ya 2dakika geç kalırsa yıllardır beri imsak iftar saatleri yazıyor takvimde bilmem anlatabildim mi dahası biz ailecek Fazilet Takvimi kullanıyoruz onda temkin vakti diye birşey de koymuşlar 20 dakika falan önceden orucumuza başlıyoruz.Gönlümüz rahatça orucumuzu tutuyoruz.Tavsiye ederim.

Anil-D

Anil-D

Üye
ezan bittimi zamanda biter

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Siyah iplik beyaz iplik durumu var lakin bahsetmeyecegim. Bir taraflarimdan uydurmuyorum herhalde. Vicdaniniz nasil rahat ediyorsa oyle yapin.

smh60

smh60

Üye
Ezan bitene kadar yiyip içebilirsin

muratcan1999

muratcan1999

Üye
En iyisi Nihat Hatipoğlu na soralım:D

umitgul18

umitgul18

Üye
Nihat Hatipoğlu söylemişti " Ezan okunduğu anda boğazda lokma kaldıysa oruç gider. Ağızda kalmış ise hemen ağızdan o lokma çıkarılır ve hemen ağız yıkanır " Ezan bitene kadar birşey yok.

Tahafall

Üye
Peki ezan bitimine kadar diyen arkadaşlara bi soru sorucağım.
Bu ezanı okuyan hoca kaç dakkada okuduğunu hesaplayıpmı kalkıp ezan okuyor.

Haluk.

Haluk.

Üye
:hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Peki ezan bitimine kadar diyen arkadaşlara bi soru sorucağım.
Bu ezanı okuyan hoca kaç dakkada okuduğunu hesaplayıpmı kalkıp ezan okuyor.

Ya senin vicdanin nasil rahat ediyorsa oyle yap. Ben burada uydurmuyorum. 1980'lerden beri ogretim gorevlisi olan bir profesorden duyduklarimii soyluyorum.

Tahafall

Üye

Ya senin vicdanin nasil rahat ediyorsa oyle yap. Ben burada uydurmuyorum. 1980'lerden beri ogretim gorevlisi olan bir profesorden duyduklarimii soyluyorum.

Kardesim uyduruyorsun demedim ben.Ben sadece benim mantigimin bana sordugu bi soruyu size sordum

Üst Alt