ekranda 9 ikon yerine 12 ikon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilker3004

ilker3004

Üye
    Konu Sahibi
ekranda 9 ikon yerine 12 ikon
3rd nesil telefonlarda olan ekranda 12 ikon görünmesi olayını N70'imde uygulama şansım var mı? menülerin yanında çıkan o ikon kaybolacak ve oluşan boşluğa 12 ikon sığacak... smart launcher ekrana 12 ikon sığdırıyor lakin o hem temayı bozuyor hem de güzel değil... buna bir çözüm bulabilecek biri olursa lütfen yardım etsin...

yerine -->

şimdiden sağolun... :(

• Beğen
Tepkiler: TatCeL

sublieutenant

sublieutenant

Üye
hocam ama adamlar smartlauncherle çözümü bulmuşlar ama sen beğenmemişsin, üzgünüz, onu yapan adamlardan daha profesyonel program yazamıyoruz....:utan en iyi çözüm hoşuna giden telefonu satın alman....:lol

sercan_bjk

Üye
smartlauncherle begenmediysen yapacak bişe yok die biliyorum

kerso

kerso

Üye
bencede smart launcherde gzl bi program kullan onu ne olcakki

laz_kopat_ts

laz_kopat_ts

Üye
kardeşler güzelde arkadaşın sevmediği programı nasıl buluruz

cross77

cross77

Üye
smart laucher telefonumu n serisi gibi yaptı bence süper bir program

zompi

zompi

Üye
smart launcher arkadaşın dediği gibi temayı mahverdiyo ikonlar kısmına girmiyorum bile bende n70 kullanıyorum malesef smart launcher dışında program yok:)

qwertycuma

qwertycuma

Üye
ekrana 12 ikon sığması olayıda ekran çözünürlüğü bence

en iyisi sen teli değiştir n70 şimdi 250 ytl ortalama gider üsütne biraz eklersin alırsın

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
Ben de N95 var 12 ikon sığıyor bence gereksiz bi program ne gerek var ki !!!

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
ekrana 12 ikon sığması olayıda ekran çözünürlüğü bence

en iyisi sen teli değiştir n70 şimdi 250 ytl ortalama gider üsütne biraz eklersin alırsın

Kardeşim o çözünürlük değil ekran boyutu ile alakalı bir şey ne kadar büyükse o kadar çok şey sığıyor

:oke: :oke: :oke:

schumici

schumici

Üye
12 yerine 9 sığsa nolur ki hem o ekranın özelliğinden bence kurcalama

bergamali85

Üye
Arkdasım bunu yapman mümkün deil cünkü senin kullandığın telefon os602rd 12 ikonlu telefon ise os603rd o yüzden yapamazsın.Cünkü bu bir yazılımsal olay olduğu için yapamazsın

eç038

eç038

Üye
kardeş launcher hoş bi program istediğin temayıda atıp telefonda o an bulunan temayı kullanabilirsin ama bence asıl problem tema deil bu launcherin harcadığı şarj.

YİYO BİTİRİYO ŞARJI YAWWW!...

trabzonlukartal

Üye
arkadaşlar ikonlar gözükmüyo bende bide yazılar yabancı yazıyo nedenı nedır acaba

laz_kopat_ts

laz_kopat_ts

Üye
skin lazım ... bulamıoz :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt