Nokia yeni akıllı telefonu Lumia 625′i resmi olarak duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Lumia serisi akıllı telefon modelleri ile pazarın güçlü firmalarından bir tanesi olan Nokia, dün bugün için yeni büyük bir şey duyuracağını açıklamıştı. Firma giriş seviyesinde yer alan yeni akıllı telefon modeli olan Lumia 625‘i resmi olarak duyurdu. Yeni akıllı telefon 4.7″ büyüklüğünde ekran ile geliyor.

Hatırlanacağı üzere 2011 senesinde WP7 üzerinde çalışan HTC Titan da 4.7″ ekran ile gelmişti. Nokia Lumia 625‘in firmanın daha önce sunduğu Lumia 620 modelinin daha fazla özelliğe sahip modeli olduğunu söyleyebiliriz.

Nokia Lumia 625, 4.7″ büyüklüğünde ve 480×800 piksel çözünürlüğünde Gorilla Glass 2 koruma özelliğine sahip IPS LCD dokunmatik ekran ile geliyor. 133.3mm x 72.3mm x 9.3mm ölçülerinde ve 159gr ağırlığında.

Nokia‘nın yeni akıllı telefonu 1.2Ghz çift çekirdekli Krait işlemcili yonga setine sahip, ayrıca 512MB sistem belleği ve 8GB dahili veri kapasitesi ile geliyor. Ayrıca microSD kart desteği de sunuyor. Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS yanı sıra 4G LTE özelliğine de sahip olan akıllı telefonun arka yüzünde 5MP, ön yüzünde de VGA çözünürlükte kamera bulunuyor.

Nokia Lumia 625, 2013 3. çeyrekte Çin, Avrupa, Asya Pasifik, Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Latin Amerika‘da satışa sunulacak. Turuncu, sarı, parlak yeşil, beyaz ve siyah olmak üzere 5 renkte gelecek. Fiyatının da 220€ seviyesinde olması bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

smh60

smh60

Üye
Ram 1 gb olmalıydı

MaxipmaN

Üye
bi halta yaramaz

burakkk97

Üye
Bu modeli satacak sonra 1GB ram koyup onu da satacak adamlar zeki.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
bu işler böyle yürüyor. Adamların elinde her zaman daha iyisi var mutlaka.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
512 Mb Ram :hmmm

Kerim.

Kerim.

Üye
512mb ram koyan nokia yı tebrik ederim

caglar b

caglar b

Üye
ucuz ve büyük ekranlı diye satın alan olucaktır

fk555897

fk555897

Üye
RAM az olmuş. Bunu alacağıma Lumia 1020 alırım.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tamam bir tutmayalım ama diğer firmaların şimdi çıkardığı telefonların çoğunun RAM'i 1 GB ve üstünde.

Çünkü Android.

- - - Eklendi - - -

Android Ram'i pek verimli kullanamıyor. Sömürüyor. O yüzden Android'deki 512 Mb Ram Wp'deki Ram'e göre biraz düşük kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Anil-D

Anil-D

Üye
gene oyunları kesmesin

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Konuya girerken dedimki nokia yine özellikleri kesin kırpmıştır ve yanılmadım :)

suleymaneser

suleymaneser

Üye
Bu modeli satacak sonra 1GB ram koyup onu da satacak adamlar zeki.

evet c5 c6dada böyle yaptılar.
Amiral olacak olan L1020yi bekliyoyorum bende. İyiyse alıcam.
Beğenmezssem htc butter fly alıcam
tanıtımı pek yapılmadı ama saglam telfon butterfly 5inç ekran su geçirmezlik vs vs

- - - Eklendi - - -

l 1020 dedim Lumia 1020 demek istedm

ZaZuM

ZaZuM

Üye
cihaz android değil yani aşırı ram yeme durum yok misal adam koyuyor 2 gb ram ama yarısını sistem kendisi için harcıyor ne anladım ben o zaman 512 mb de yeterli olacaktır wm ye

phasan

phasan

Üye
Bence wp ye 512 yeterlı olur

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
cihaz android değil yani aşırı ram yeme durum yok misal adam koyuyor 2 gb ram ama yarısını sistem kendisi için harcıyor ne anladım ben o zaman 512 mb de yeterli olacaktır wm ye

Wm derken windows mobile değil dimi ?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
yine model kirliliği

hikmet366

hikmet366

Üye
yine mi ya nokıa da taktı lumıa lara ne satacağını şaşırdı

Üst Alt