L 5 rehber uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

ccaann35

Üye
    Konu Sahibi
L 5 rehber uygulaması
Root lu l5 telefonun yanlışlıkla rehber uygulamasını sildim. Malesef. Android. Process. A core işlemi durduruldu yazısı çıkmaya başladı LG Suite eski tarihli yedek yükledim. Fabrika ayarlarına döndüm. LG uzaktan bağlanma yazilimini talep ettim. Onlarda yapamadı. O process acore yazısını bir şekilde yok ettim. L5 in orjinal rehber uygulamasını bir türlü geri getiremedim ki titanium backupta bile hala var. Ama yüklenmiyor. Rehberin yerine contacts editor pro. yu yükledim. Telefonun simgesine tıkladığımda uygulama yüklü değil diyor onun yerine DW. Pro. Yu yükledim. Rehberin yerine contacs+ yi yükledim. Onuda hallettim inat ettim servise yollamadim dediğim gibi fabrika ayarlarına döndüğümde o rehber ve tel uygulaması gelmiyor. Telefonu Rootlu olanlar l5 in jelly bean sürümünün telefon ve rehber uygulamasını buraya yükleyebilir. Sistem/app içinde olan bu uygulamaları yuklerseniz çok sevinirim.

bnerdem

bnerdem

Üye

ccaann35

Üye
    Konu Sahibi

bnerdem kardeşim sağolsun yollamisin ama olmadı uygulama yuklenemedi diyor. Sorun ne olabilir l5 ten en iyi sen anlıyorsun. Fabrika ayarlarına döndüm gelmedi uzaktan baglandilar yapamadilar mail attım lg ait özel kod yolladilar olmadı. Benim l5 te ne telefon uygulaması var ne rehber ne kişi depo uygulaması ama orjinal halinden daha hızlı. Herhalde yeni rom yüklemeleri lazım. Ama 20 gün alikoycaklar diye kiyamiyorum. Garantisi daha 1.5 sene var. Senin yolladigin uygulamaları yüklenmiyor bakalım ne olacak. Teşekkürler ilgine

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
bnerdem kardeşim sağolsun yollamisin ama olmadı uygulama yuklenemedi diyor. Sorun ne olabilir l5 ten en iyi sen anlıyorsun. Fabrika ayarlarına döndüm gelmedi uzaktan baglandilar yapamadilar mail attım lg ait özel kod yolladilar olmadı. Benim l5 te ne telefon uygulaması var ne rehber ne kişi depo uygulaması ama orjinal halinden daha hızlı. Herhalde yeni rom yüklemeleri lazım. Ama 20 gün alikoycaklar diye kiyamiyorum. Garantisi daha 1.5 sene var. Senin yolladigin uygulamaları yüklenmiyor bakalım ne olacak. Teşekkürler ilgine

Root yap telefonuna sonra ES File Manager Yada root Explorer indir. Sonra bnardem'in verdiği içindeki apkleri system/app dosyasına taşı yeniden başlat tamamdır.

bnerdem

bnerdem

Üye
@Aytu ATR arkadaşın da dediği gibi olabilir. eğer o da olmazsa firmware tekrar yüklemeni tavsiye ederim. o zaman büyük ihtimalle çözülür diye düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

bu apkların yan dosyalarını da atayım ben sana. onları da es file managerla system/app klasörüne eklersen belki düzelebilir.

- - - Eklendi - - -

bunların hepsini es file manager da cihaz/system/app klasörüne kopyala sonra apkları tekrar kurmaya çalış. eğer olmazsa dediğim gibi firmware i tekrardan kur olması gerek o zaman.

ccaann35

Üye
    Konu Sahibi
@Aytu_ATR ve bnerdem sizlere teşekürler. contacs bin.apk yi sistem app içine kopyalayinca sorun cozuluyor. Ama Root u kaldırınca tekrar kayboluyor. Hadi Rootlu kalsın tamam ama telefon açılıp kapanincada bozuluyor. Sistem app içindeki o contactsbin apk 1.5 mb a düşüyor. Normali 6.49 mb. Bunu nasıl duzeltirim. Bence sayenizde sonuca çok yaklaştım. Bide tam cozebilsem. Yinede teşekkürler fikirleri olan yazabilir aynen uygularim

bnerdem

bnerdem

Üye
o zaman firmware yükleme kaldı bi tek. onu da dene istersen.

ccaann35

Üye
    Konu Sahibi
Birsey soracağım telefon rootluyken lg nin bana gönderdiği özel kodla fabrika ayarlarina dönsem rootluyken diye bir problem olurmu yani tel rootluyken fabrika ayarlarina dönülür mu. Sıkıntı yaratirmi deneyen oldumu hiç. Cevaplar için teşekkürler

- - - Eklendi - - -

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

@Aytu_ATR ve bnerdem sorun cözüldu.Bunda ikinizin payı çok büyük .Gerçekten teşekkürler..
Nasıl mı..
@Aytu_ATR nin ve bn erdem'in ikiside fikir üretti.Ama apk.ları system/app içine kopyalayınca hele birde tıklayınca apk.lar küçülüyordu.Yani zarar görüyordu.tıklamayıp aç kapat yaptıgınızda bir kereliğine yani bir aç kapat zamanı kadar çalısıyordu.ikinci aç kapatta apk.lar gene küçülüyordu.Rootu bozduğunuzda system yenisini görmüyordu.Bu sefer LG nin sihirli kodu devreye girdi.L5 nin kendi içerisinde olan ve özel bir kodla çalışan yukarıda resimlerini koyduğum servise gerekli olan işlemler menusunu devreye soktum.kodu yazdım VCDMA ONLY içerisinden FACTORY RESET. ( Fabrika Ayarlarini Sifirla ) seceneği ve devamında yes yes ve mutlu son.Fabrika ayarları .Aslında bu resimdeki isimlerdeki şeyler neye yararsa incelemek lazım.Kodu mahsus yazmadım bilmiyenlere zararı olur diye.isteyene yazarım.ama bence bu servis menusu çoğu şeyler de bu hidden menüden hallediliyordur.Benim sorun çözüldü.Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: bnerdem
bnerdem

bnerdem

Üye
çözdüğüne sevindim gerçekten :) bana özelden atar mısın kodu? bi inceleyeyim :D

ccaann35

Üye
    Konu Sahibi
yolladım özelden.ok
teşekkürler.

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
Birsey soracağım telefon rootluyken lg nin bana gönderdiği özel kodla fabrika ayarlarina dönsem rootluyken diye bir problem olurmu yani tel rootluyken fabrika ayarlarina dönülür mu. Sıkıntı yaratirmi deneyen oldumu hiç. Cevaplar için teşekkürler

- - - Eklendi - - -

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

@Aytu_ATR ve bnerdem sorun cözüldu.Bunda ikinizin payı çok büyük .Gerçekten teşekkürler..
Nasıl mı..
@Aytu_ATR nin ve bn erdem'in ikiside fikir üretti.Ama apk.ları system/app içine kopyalayınca hele birde tıklayınca apk.lar küçülüyordu.Yani zarar görüyordu.tıklamayıp aç kapat yaptıgınızda bir kereliğine yani bir aç kapat zamanı kadar çalısıyordu.ikinci aç kapatta apk.lar gene küçülüyordu.Rootu bozduğunuzda system yenisini görmüyordu.Bu sefer LG nin sihirli kodu devreye girdi.L5 nin kendi içerisinde olan ve özel bir kodla çalışan yukarıda resimlerini koyduğum servise gerekli olan işlemler menusunu devreye soktum.kodu yazdım VCDMA ONLY içerisinden FACTORY RESET. ( Fabrika Ayarlarini Sifirla ) seceneği ve devamında yes yes ve mutlu son.Fabrika ayarları .Aslında bu resimdeki isimlerdeki şeyler neye yararsa incelemek lazım.Kodu mahsus yazmadım bilmiyenlere zararı olur diye.isteyene yazarım.ama bence bu servis menusu çoğu şeyler de bu hidden menüden hallediliyordur.Benim sorun çözüldü.Teşekkürler

Onemli degil acep o kodu buraya yazarmisin ozel mesaj kutusu doldu. burdan yazarsan cok makbul gecersin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt