Cwf nin gözünü seveyim :)

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Cwf nin gözünü seveyim :)
Aylardır cwf yüklemeye çekiniyordum. yüklemeye korkuyordum açıkçası. karışık olduğunu düşünüyordum. ama cwf lerin ekran görüntülerini gördükçe de içim içimi yiyordu. bugün bir başlayacağım dedim ne olursa olsun cwf atacağım n8 ime dedim ve sabah attım çok şükür. o kadar uzaktan görüldüğü gibi korkulacak birşeyi. bir karışıklığı yokmuş ;)

şu anda evols adlı bir cwf yükledim. genel olarak memnunum. batarya göstergesi falan değişti. birde menü biraz daha derli toplu hale geldi. sanki şarj süresinde de ufak bir iyileşme var.

önereceğiniz başka cwf ler var mı arkadaşlar ? hazır yüklemeyi öğrenmişken deneyeyim bi ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Biraz uğraştın ama sonunda başardın:)şuan kullanılan ve güncel olan cfw bu bildiğim kadarı ile.yenisi nokia güncelleme yayınlarsa hakangüven arkadaşımız tarafından yapılır yine.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

burakkk97

Üye
Xeon ve Taylor'unkilere bak.
Ben genelde Taylor'unkileri kullaniyorum. Ama Xeon da fena degil ;)

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Biraz uğraştın ama sonunda başardın:)şuan kullanılan ve güncel olan cfw bu bildiğim kadarı ile.yenisi nokia güncelleme yayınlarsa hakangüven arkadaşımız tarafından yapılır yine.

sizler de olmasaydınız işin içinden çıkabileceğimi zannetmiyordum doğrusu :) tekrardna buradan teşekkür ediyorum :)

- - - Eklendi - - -

Xeon ve Taylor'unkilere bak.
Ben genelde Taylor'unkileri kullaniyorum. Ama Xeon da fena degil ;)

xeon ve taylon kullanıcı nick i mi yoksa cwf ismimi anlamadım doğrusu :bilmm link varsa bi atı verin de bakayım :)

arslanla

arslanla

Üye
şuan en iyisi evols biraz kullan nokia güncelleme verirse hakan da güncelleme çıkaracak cfw ye yine bunun güncel halini yüklersin...:)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
şuan en iyisi evols biraz kullan nokia güncelleme verirse hakan da güncelleme çıkaracak cfw ye yine bunun güncel halini yüklersin...:)

nokia ya kaldıysak işimiz yaş desenize :) ayrıca yazılım güncellemesini kontrol ediyorum güncelleme kontrolü yapılamadı hatası veriyor. cwf yüklemedn önce böyle hata vermiyor du ?

arslanla

arslanla

Üye
ben de evols kullanıyorum öyle bir hata yok...

arslanla

arslanla

Üye
wifi ve 3g ile dene bir de...

smh60

smh60

Üye
evols en hızlısı

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
evet denedim eski güncellemeler geldi. Ben bu güncellemeleri kurduğum da c ye mi kurulur yoksa e ye mi ? Ayrıca pc suıte ile de güncelleme yapabilirmym ?

- - - Eklendi - - -

evols en hızlısı

evet şimdilik hız yönün de sorun yok çok şükür

Kayahan14

Kayahan14

Üye
C ye kurulur güncellemeler :oke:

Anil-D

Anil-D

Üye
aynen :10numara:

• Beğen

PYTHONs

Üye
Haha sende bendensin demekki :D Bende çekinirdim geçen yaz CFW yüklemekten. Telefonu bozar mozar diye :) . Eylül ayında bi yükledim başkada orjinal yazılıma dönmedim :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Haha sende bendensin demekki :D Bende çekinirdim geçen yaz CFW yüklemekten. Telefonu bozar mozar diye :) . Eylül ayında bi yükledim başkada orjinal yazılıma dönmedim :)

valla aynen öyle oldu :) evolstan başka önerebilecğn cwf var mi n8 için kardeş

tufless

tufless

Üye
O kadar yüklemişin benim telefonada bi el atalım yaw :) Ben de tırsıyorum yükliyemiyorum. Daha önce flash falan attım ama bunda şüphelerim var. Bi yardımcı olunda benim telefonunda yüzü gülsün :)

Üst Alt