S60v3 Çözümleri

Sponsorlu Bağlantılar

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
S60v3 Çözümleri
Değerli Maxicep üyeleri Symbian S60v3 Telefonlarınızla ilgili sorunlarınızı bekiyorum Sorun çözümleri için Elimden geleni Yapacağım

• Beğen
Tepkiler: ahmet6215

r9smt

Üye
n73 için tam ekand duvar kagıdı programı önersi ve hafıza kartı yuvası tamiri nasıl yaparım biraz sıkılaştırılacak nasıl yaparım

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
tam ekran duvar kagıdıni nasil yapiyorlar?

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
n73 için tam ekand duvar kagıdı programı önersi ve hafıza kartı yuvası tamiri nasıl yaparım biraz sıkılaştırılacak nasıl yaparım
nokia n73 de çöz.240x320 dir bu boyutta duvar kağıtı tam ekrandır bazı resimlerin çözünürlüğü yüksek olduğundan tak ekran olmaya bilir ama bunun için programlar var :http://www.maxicep.com/symbian-s60v...var-kagitlariniz-tam-ekran-olacak-196121.html kardeş tam ekran yapma program mı forumda vardı

- - - Eklendi - - -

hafıza kartı içinde nasıl olduğunu görmem lazım

- - - Eklendi - - -

tam ekran duvar kagıdıni nasil yapiyorlar?
http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-yazi-ekran-dil-araclari/fllscreen-wallpaper-1-0-s60-3rd-artik-duvar-kagitlariniz-tam-ekran-olacak-196121.html bu program tam ekran yapar

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
işe yaradı mı?

r9smt

Üye
abi işe yaradı yaramasına teşekürlerde sorunum şu bazı resimler tam ekran oluyo ama yan duruyo

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
abi işe yaradı yaramasına teşekürlerde sorunum şu bazı resimler tam ekran oluyo ama yan duruyo
krdş yan duyuror derken alnaladım bir resim gönderirsen çözümünü ararız

blackshadow123

Üye
Değerli Maxicep üyeleri Symbian S60v3 Telefonlarınızla ilgili sorunlarınızı bekiyorum Sorun çözümleri için Elimden geleni Yapacağım

xplore benim telde eskiden çalışıyodu şimdi yükleniyor ama açılmıyor acil yardım

redo99

redo99

Üye
theme dıy programıyla kendı temanı yapabılırsın duvar kagıdı tam ekran oluyo ayrcıa menunun arkaplanınıda sen secebılıyorsun guzel prog.

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
xplore benim telde eskiden çalışıyodu şimdi yükleniyor ama açılmıyor acil yardım
telefonun modelini yazarsan iyi olur dosya bozuk olabilir yada x plorenin kalıntılıarı kaldığı için yüklelemiyorsundur:D

- - - Eklendi - - -

theme dıy programıyla kendı temanı yapabılırsın duvar kagıdı tam ekran oluyo ayrcıa menunun arkaplanınıda sen secebılıyorsun guzel prog.
o arkadaşta çalışmasış:D

redo99

redo99

Üye

ılk once soft format daha sonra hard format dene ben format atmam dıyosan uyg. Yonetıcısı yada uninstall kıng programını kur oyle kaldır

- - - Eklendi - - -

telefonun modelini yazarsan iyi olur dosya bozuk olabilir yada x plorenin kalıntılıarı kaldığı için yüklelemiyorsundur:D

- - - Eklendi - - -

o arkadaşta çalışmasış:D

e5 te calısıyosa n73 te hayli hayli calısır

erdmerdm

erdmerdm

Üye
c5.00.2 viber yulenmiyor warmi bi cozumu

pirireisli

Üye
Ya kardşm n95e v31 sürümünü attm real player internetten mp4 dosya indryorum ses yada video kısmen oynatılıyor dıyor ses var görüntü yok yardm edin lütfen.

Takipçi Satın Al

Üst Alt