Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia yeni kulaklıklarını tanıttı
Sponsorlu Bağlantılar
papakudioflu
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Nokia yeni kulaklıklarını tanıttı
Nokia Cloud serisi yeni kulaklıklarının duyurusunu gerçekleştirdi.
3Modelden oluşan seri Cloud Boom,Cnock ve Pop'tan oluşuyor. Ürünler Eylül ayından itibaren raflardaki yerlerini alacaklar.Avrupa için €27, €22 ve €18 olarak fiyatlandırıldı
fk555897
Üye
Güzel kulaklıklar ama kulak içi kulaklıklara bir türlü alışamadım. Şimdilik bana göre en iyi kulaklık Earpod'lar.
Esendağlı
Üye
Gerçekten çok güzeller,bugünde kulaklığımda sorun çıkmıştı.tesadüfe bak.
serinaga
Üye
Uygun bir rakam olsa da alsak ...
PureFood
Üye
Turkiye'de 100 lira civarı olur diye düşünüyorum kırmızı sarı olanlar için. Alınır mı tartışılır. Test etmek gerek. Direk 5800'ıma takarım ondaki ses kalitesi hiç bir şeyde yok.
Eylülde satışa çıkarmayı planlıyormuş Nokia global sitede yazıyor ama Türkiye sitesinde yok henüz bu ürünler, buraya da ekim gibi falan gelir diye düşünüyorum.
esokmen
Üye
Yalniz gercekten iyi duruyorlar
Dtn
Üye
Şu şerit şeklindeki kablo olayına ısınamadım nedense..Ama ses kalitesi de iyiyse düşünülebilir
hikmet366
Üye
P lumıa nın renklerıne özenerek yapmış sanki
Baskentliia
Üye
daha iyi daha güzel
chethin
Üye
Güzel kulaklıklar ve canlı renkler Nokia doğru yolda ilerlemekte.
lanetli katil
Üye
Süper kulaklıklar ancak Türkiyede fiyat biraz fazla olur
lanetli katil
Üye
Süper kulaklıklar ancak Türkiyede fiyat biraz pahalı olr
teknolojibaronu
Üye
Cıvıl cıvıl cok dikkat cekiyor ama tasarim dehset bence alinmalik ama 200 u bulmazsa