Sultan PAPAĞAN'IM ÇİKO Sizlerle ... Yorumlarınızı Esirgemeyiniz Lütfen ....

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye

Kardeşim bende ki de şu anda verdiğim muhabbet kuşlarının kafesi ...
Hayvan rahat hareket edemiyor... Bu hafta için de yeni kafes alacağım büyük ya da orta boylarından ...

Sultan papağan alacaksan kafesin büyük olmalı ki hayvan rahat hareket etsin ...

Asagi yukari ne kadara patlar bana abi ? :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Normalde tek kişilik sultan için 35x50 derler fakat 50x50 almak iyidir.Ne kadar büyük kafes o kadar rahat yaşam hayvan için.Muhabbet kafesine koyupta hareketsiz bırakmayın hayvanı.Hantal falandır ama o kadarda değil, sakın ha !

• Beğen
Tepkiler: MrTech ve DiaBLoS
Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Evet tek biligim cok cirtlak olduklari.. Fiyati biraz pahali sanki.. Cok hosuma gidiyorlar ama karakteristik olarak biraz daha ozgur takiliyorlar gibime geliyor.. Beslemeye niyetim var da bakalim.. Benim Şükrü ye bir es filan alirsam sultan papagani isi yatar herhalde..

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi

Kardeşim sultan papağanı 120 tl piyasa da ...
kafes de iyi bir şey istiyorsan 60 - 70 den aşağı pek yok . Kalitesine göre değişiyor tabi fiyatları ...
Rahat 170 - 180'e patlar kardeşim ...

• Beğen
Tepkiler: MrTech
MrTech

MrTech

Üye
Normalde tek kişilik sultan için 35x50 derler fakat 50x50 almak iyidir.Ne kadar büyük kafes o kadar rahat yaşam hayvan için.Muhabbet kafesine koyupta hareketsiz bırakmayın hayvanı.Hantal falandır ama o kadarda değil, sakın ha !

Abi kuscuya buyuk boy mu orta boy mu diyecez ? Kafam karisti.Birde halfmoon beta baligim var abi kus yemez onu di mi :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Kafes 100 sultan 100 dersen 200 olur.Eğer doğru zamana denk gelirsen bebek sultanı bedavaya bile alabilirsin.Sana önerim ilk kuşun olacaksa başka birisinden evcil olarak alman olacaktır.Petshoplardan alınan kuşlar çok yıprandığı için zor evcilleştirilebiliyorlar.Birde amatör birisi var ise hiç evcilleşmeyebilir.Bu sebepten oyuncak iade eder gibi iade eden bir sürü kişi gördüm.

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Evet tek biligim cok cirtlak olduklari.. Fiyati biraz pahali sanki.. Cok hosuma gidiyorlar ama karakteristik olarak biraz daha ozgur takiliyorlar gibime geliyor.. Beslemeye niyetim var da bakalim.. Benim Şükrü ye bir es filan alirsam sultan papagani isi yaar herhalde..

Fiyatı dediğim gibi 120 tl civarında ...
Ara ara cırtlaklıkları tutuyor tabi . :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Abi kuscuya buyuk boy mu orta boy mu diyecez ? Kafam karisti.Birde halfmoon beta baligim var abi kus yemez onu di mi :D

35x50 ya da 50x50 de onlar anlar.2 kişilik sultan kafesi desende anlarlar.Bana kalırsa 2 kişilik sultan kafesinin minumum boyutu tek sultan için idealdir.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi

Kafes 100 sultan 100 dersen 200 olur.Eğer doğru zamana denk gelirsen bebek sultanı bedavaya bile alabilirsin.Sana önerim ilk kuşun olacaksa başka birisinden evcil olarak alman olacaktır.Petshoplardan alınan kuşlar çok yıprandığı için zor evcilleştirilebiliyorlar.Birde amatör birisi var ise hiç evcilleşmeyebilir.Bu sebepten oyuncak iade eder gibi iade eden bir sürü kişi gördüm.

Ben ne yalan söyleyeyim petshop kuşcudan aldım ... Ama temiz - sağlam bir yer ...
100 tl kafes - 120 tl papağan dedi aynen ...

codblackops2

codblackops2

Üye
güzelmiş abi hayırlı olsun :good:

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
MrTech

MrTech

Üye

Abi kucukken muhabbet kusum vardi 2 hafta sonunda oldu :( nenem onu elinde sampuanla yikamis diye galiba :( Ben fazla anlamam ve nerden bulayim baska birinden abi ?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Abi kucukken muhabbet kusum vardi 2 hafta sonunda oldu :( nenem onu elinde sampuanla yikamis diye galiba :( Ben fazla anlamam ve nerden bulayim baska birinden abi ?

İnternette sultan papağanlarına dair bir sürü forum var.Birisiyle anlaşıp elden alabilirsin.Hem istanbulda oturuyormuşsun bulman kolay olur.Şuna bakabilirsin hem bir sürü rehber vardır içerisinde ne yapacağını anlatan.

• Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Kuş çok güzelmiş hayırlı olsun :) bende almak istemiştim kuş ama evdekiler izin vermiyo inşallah ilerde böyle bi kuşum olur :)

Invoke

Invoke

Üye
Hantal demişsiniz de benim ki baya evin içinde dönüyordu. Kafesten çıkmaya can atıyordu.
Hatta tekrar zor yakalıyorduk

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Ccihat67
MrTech

MrTech

Üye

İnternette sultan papağanlarına dair bir sürü forum var.Birisiyle anlaşıp elden alabilirsin.Hem istanbulda oturuyormuşsun bulman kolay olur.Şuna bakabilirsin hem bir sürü rehber vardır içerisinde ne yapacağını anlatan.

PC'ye gecince bakacagim abi.

MrTech

MrTech

Üye
Balik besleyen var mi ?