Motorola Atrix 4G [Kernel 3.1.10] Olympus (Atrix 4G) Kernel Port Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

kamil_3545

kamil_3545

Üye
arkadaşlar geceden şarja taktm sabah olarak aldım 3 saatte şarj bitti sizde de oluyor mu öyle ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Yo daha uzun süre dayanıyor akşam 3 te şarjı doldu hala %41

Sarangni

Sarangni

Üye
5dk arayla batary fix e tıkladım :) alttaki iki batarya değeride 100bolunca run the fix dedim

Uygulama bende en sonda hata verip reboot ediyor sendede aynımı.

Bence şu anda tek sorun uykuda fazla şarj tüketmesi battery drayn dedikleri olay. Az birsz da stabillik

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Bende olmuyor

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye

Uploaded with
Buda benim batarya performanı beyler 3g açık wifi bağlı 1 saate yakın oyun oynadım mesajlaştım. Facebook twitter whatsapp hepsi bağlı.Karar sizin

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Fena değil :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Bitsin artık yani yeter çektiğimiz bu dert. Nasıl istersen sofrada bizimde tuzumuz olsun gibi :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Ben aralıkta aldım ocakta rom attım hala o romdan bu roma geçe geçe en son karnelle beraber burda kaldık :). 2 gün önce bunu yükledim ve bunda kalacağım gibi gözüküyor iyileştirme geldikçe de yükleriz artık

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Ben aralıkta aldım ocakta rom attım hala o romdan bu roma geçe geçe en son karnelle beraber burda kaldık :). 2 gün önce bunu yükledim ve bunda kalacağım gibi gözüküyor iyileştirme geldikçe de yükleriz artık

Sen erken almışın :)

Sarangni

Sarangni

Üye
2D oyunlarda performansı kötü. Driver hızlandırma sorununu tam olarak çözememisler.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Sen kerneli değiştirmiştin dimi? Bende değiştirdim takılmalar olmaya başladı eski kernele döndüm hill climb i denicem yazarım