Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 tel acılmıyor acil yardım
Sponsorlu Bağlantılar
oguzhangur06
Üye
Konu Sahibi
5800 tel acılmıyor acil yardım
tel acıyorum ses var titriyorda acma kapama tusu felan ışıkları yanıyor sadece ekran kapkaranlık yardım lütfen ne yapmam gerekir?
Cann Karyağdı
Üye
Sürekli Açmaya Çalış, Sürekli Dene. Açılana kadar. Aynı sorun Benim De Başıma Gelmişti. Açılınca da Tekrar Kapatmamaya Çalış.
oguzhangur06
Üye
Konu Sahibi
cann atma diyorum sana
hikmet366
Üye
hard format aTarak açmayı dene
HsynYkt
Üye
Ekranı gitmişte olabilir sen bi hard format dene olmadı tamirciye getirceksin arkadaşta öyle bir sorun vardı ekran sip siyah 5800 üstte nokia yazan yere bastırınca ekran geliyo
kara-ask
Üye
sen bi en iyisi sana pcden girdiğimde bir link vericem o linkteki dosyaları ogm jaf emulatörü ile flaslayacaksın sonra telefonu açmadan direk nokia suiteyi açıp yazılım güncellemeleri bölümünden yeniden yükle diyeceksin eğer telefon yine açılmazsa ya ekran ya ram ya da cpu gitmiştir
saygılar
NoKiA FoReVeR <3
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
kara-ask
Üye
sen bi en iyisi sana pcden girdiğimde bir link vericem o linkteki dosyaları ogm jaf emulatörü ile flaslayacaksın sonra telefonu açmadan direk nokia suiteyi açıp yazılım güncellemeleri bölümünden yeniden yükle diyeceksin eğer telefon yine açılmazsa ya ekran ya ram ya da cpu gitmiştir
saygılar
NoKiA FoReVeR <3
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
kara-ask
Üye
saygılar
NoKiA FoReVeR <3
Ekranı gitmişte olabilir sen bi hard format dene olmadı tamirciye getirceksin arkadaşta öyle bir sorun vardı ekran sip siyah 5800 üstte nokia yazan yere bastırınca ekran geliyo