5800 tel acılmıyor acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhangur06

Üye
    Konu Sahibi
5800 tel acılmıyor acil yardım
tel acıyorum ses var titriyorda acma kapama tusu felan ışıkları yanıyor sadece ekran kapkaranlık yardım lütfen ne yapmam gerekir?

• Beğen
Tepkiler: Cann Karyağdı

Cann Karyağdı

Cann Karyağdı

Üye
Sürekli Açmaya Çalış, Sürekli Dene. Açılana kadar. Aynı sorun Benim De Başıma Gelmişti. Açılınca da Tekrar Kapatmamaya Çalış.
:oke:

oguzhangur06

Üye
    Konu Sahibi
cann atma diyorum sana

hikmet366

hikmet366

Üye
hard format aTarak açmayı dene

HsynYkt

HsynYkt

Üye
Ekranı gitmişte olabilir sen bi hard format dene olmadı tamirciye getirceksin arkadaşta öyle bir sorun vardı ekran sip siyah 5800 üstte nokia yazan yere bastırınca ekran geliyo :D

kara-ask

Üye
sen bi en iyisi sana pcden girdiğimde bir link vericem o linkteki dosyaları ogm jaf emulatörü ile flaslayacaksın sonra telefonu açmadan direk nokia suiteyi açıp yazılım güncellemeleri bölümünden yeniden yükle diyeceksin eğer telefon yine açılmazsa ya ekran ya ram ya da cpu gitmiştir
saygılar
NoKiA FoReVeR <3 :ehe

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

kara-ask

Üye
sen bi en iyisi sana pcden girdiğimde bir link vericem o linkteki dosyaları ogm jaf emulatörü ile flaslayacaksın sonra telefonu açmadan direk nokia suiteyi açıp yazılım güncellemeleri bölümünden yeniden yükle diyeceksin eğer telefon yine açılmazsa ya ekran ya ram ya da cpu gitmiştir
saygılar

kara-ask

Üye
saygılar

- - - Eklendi - - -

Kaç tane atmış la bu :ehe

kara-ask

Üye
Ekranı gitmişte olabilir sen bi hard format dene olmadı tamirciye getirceksin arkadaşta öyle bir sorun vardı ekran sip siyah 5800 üstte nokia yazan yere bastırınca ekran geliyo :D

Senin dediğin farklı o soket gevşemesinden dolayı
Saygılar

problemboy3

problemboy3

Üye
Tel on kapağını aç dokunmatığin hemen altında soket var ona hafif bastır yerine oturduna emin ol oyle aç sorun cozulur.
Iyi forumlar .

Takipçi Satın Al

Üst Alt