Telefon önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Respect60

Respect60

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerileri
Arkadaşlar merhaba öncelikle... Yeni bir telefon almayı düşünüyorum 650 TL 'yi geçmeyecek bir biçimde Android ve Windows Phone olabilir bir de Lumia 520 hakkında görüşlerinizi de almak isterim şimdiden teşekkürler.

Akıncı

Akıncı

Üye
gm discovery

theeternal

theeternal

Üye
Arkadaşlar merhaba öncelikle... Yeni bir telefon almayı düşünüyorum 650 TL 'yi geçmeyecek bir biçimde Android ve Windows Phone olabilir bir de Lumia 520 hakkında görüşlerinizi de almak isterim şimdiden teşekkürler.
Lumia 620 veya gm discovery alabılırsın

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Windows phone seviyorsan lumia 520. tek eksiği ön kamera ve flash. Eksikliğini çok hissederim dersen biraz daha koyup 620 alabilirsin. Android seviyorsan gm discovery. O da çok güzel cihaz

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence General Mobile Discovery iyi. Beklentilerini yazarsan iyi olur.

Respect60

Respect60

Üye
    Konu Sahibi
Bence General Mobile Discovery iyi. Beklentilerini yazarsan iyi olur.
Şunu söyleyeyim ki çok oyun oynayan birisiyim oyun performansı üst düzey olmalı ekranı da oyun için uygun olmalı güzel olmalı kamerası da güzel olursa iyi olur hiçbir zaman donmamalı ram sorunu ya da işlemci hızı sorunu olmamalı en az 720 P video çekerse o da güzel olur kamerayı pek kullanmam ama lazım oluyor yine de.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şunu söyleyeyim ki çok oyun oynayan birisiyim oyun performansı üst düzey olmalı ekranı da oyun için uygun olmalı güzel olmalı kamerası da güzel olursa iyi olur hiçbir zaman donmamalı ram sorunu ya da işlemci hızı sorunu olmamalı en az 720 P video çekerse o da güzel olur kamerayı pek kullanmam ama lazım oluyor yine de.

Kardeşim sen General Mobile Discovery'yi tarif etmişsin.

Respect60

Respect60

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim sen General Mobile Discovery'yi tarif etmişsin.
Mükemmel bir şey bu ya :D 1.2 Ghz 4 Çekirdek 1080p video kaydı hd ekran :D Daha ne sayayım ki :D 550 -600 Tl ye de bulunuyor tam bir fiyat performans ürünü tabi yine de sorunları falan var mı araştırmak gerek general mobil daha önce kullanmadım.Tipi zaten harika telefonun tek kelimeyle mükemmel.General mobile hakkında bir şeyler biliyorsan biraz tarif eder misin ?

mertxxcan

mertxxcan

Üye
General mobil Discovery bu aralar çok satılan ve aranan bir ürün 600 Tlden başlıyor fiyatları
( Çoğu yerde 600 Tl fiyatı fazla ise kar amaçlı satıyolar rahat 600 Tl ye indire bilirsin)
S3 ile yarışan bi telefon diye düşünüyorum birçok karşılaştırılmada yapılmış videolarını izleye bilirsin :)

General mobil Discovery öneririm almaya karar vereli 5-6 qün oldu fakat halen bulamadım bulduğum qibi alcam :)

Respect60

Respect60

Üye
    Konu Sahibi
General mobil Discovery bu aralar çok satılan ve aranan bir ürün 600 Tlden başlıyor fiyatları
( Çoğu yerde 600 Tl fiyatı fazla ise kar amaçlı satıyolar rahat 600 Tl ye indire bilirsin)
S3 ile yarışan bi telefon diye düşünüyorum birçok karşılaştırılmada yapılmış videolarını izleye bilirsin :)

General mobil Discovery öneririm almaya karar vereli 5-6 qün oldu fakat halen bulamadım bulduğum qibi alcam :)
Ben de almayı düşünüyorum internetten bak istersen hizlial.com da var diye biliyorum Gold'un kendi online alışveriş sitesidir yani güvenilir :D 599 Tl ydi.

fk555897

fk555897

Üye
Lumia 620 öneririm.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Mükemmel bir şey bu ya :D 1.2 Ghz 4 Çekirdek 1080p video kaydı hd ekran :D Daha ne sayayım ki :D 550 -600 Tl ye de bulunuyor tam bir fiyat performans ürünü tabi yine de sorunları falan var mı araştırmak gerek general mobil daha önce kullanmadım.Tipi zaten harika telefonun tek kelimeyle mükemmel.General mobile hakkında bir şeyler biliyorsan biraz tarif eder misin ?

Bildiğim kadarıyla video alırken FPS düşmesi vardı. Ancak yapılan bir ROM ile düzeltildi diye biliyorum. Bu konuda sana en iyi burdaki arkadaşlar yardımcı olur.

General Mobile Discovery Ana Konu

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
General mobile al diyeceğim ama alamayacaksin.
Çünkü piyasa da cihaz halen yok . :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt