Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaYeni SdCard aldım eski SdCard'ı aktarma
Sponsorlu Bağlantılar
deadhero
Üye
Konu Sahibi
Yeni SdCard aldım eski SdCard'ı aktarma
Merhaba yeni bir sdcard aldım. Eski sdcardı nasıl ona aktarabilirim? Dosyaları pc indirip ordan atmayı denedim olmadı, hata verdi.
Not: Telefon rootlu, rom yüklü, sd swap yapılı.
Dracule Mihawk
Üye
dosyalari pc indirip ordan atmayi denedim ne demek ? bir kart okuyucu vasitasiyla istedign datalari datanin bulundugu karttan kart okuyucu ile pcye atabilir ve daha sonra diger karti takip datalari tekrar bilgisayar hafizasindan oraya aktarabilirsin.. Bunuda yapamiyorsan sahip oldugun telefonun senkronizasyon islemi ile bilgisayara baglayip o sekilde diger karta aktarma yapabilirsin..
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
deadhero
Üye
Konu Sahibi
Zaten dosyaları bilgisayara attım sonra yeni kartı taktım ona atarken hata veriyor bazılarını atıyor sonra hata vermeye başlıyor veya bağlantı cihaz tarafından kesildi mi engellendi mi o tür hatalar veriyor sürekli atmama izin vermiyor.
deadhero
Üye
Konu Sahibi
Güncel
deadhero
Üye
Konu Sahibi
Güncell
- - - Eklendi - - -
Lütfen yardımcı olun yeni rom yükleyeceğim alan lazım bunun için yükleyemiyorum. . İle başlayan gizli dosyaları bilgisayardan göremiyorum onları nasıl görebilirim?
deadhero
Üye
Konu Sahibi
Güncel
deadhero
Üye
Konu Sahibi
Yardimlarinizi bekliyorum...
deadhero
Üye
Konu Sahibi
Lütfen yardım edin
deadhero
Üye
Konu Sahibi
Güncel
deadhero
Üye
Konu Sahibi
Güncelllll
- - - Eklendi - - -
Mesela save dosyalarını nasıl atacağım usb ile pc indirip ordan atarken bazıları çok küçük boyutlar gözüküyor ve bazı dosyalar görünmüyor...
CihatBC
Üye
Bir fikrim yok kardes malesef.. Nokta ile baslayanlari zaten pc gormesi lazim.
Android 4.0.4 (CM9) kullanıyorum. İnternette depolama biriminden usb depolama birimini seçin yazıyordu denedim ama telefonu okumadı sonra uyarı geldi GT-I8150 kurulamadı diye şimdi driwerini kuruyorum bakalım olacak mı
- - - Eklendi - - -
Sorun çözüldü. İlgisi için herkese teşekkürler...
Çözüm:
1- Depolama > Menü Tuşu > Depolama Birimini seçin.
2- Gelen bildirme tıklayın ve depolama birimini açı seçin.
3- PC görmüyorsa Driver yükleyin.
Yinede olmadıysa geliştirici seçeneklerinden HATA AYIKLAMA'yı açın.