çok hızlı döndünüz sağoln birde bu yeni sürümler çıkınca tekrar sil baştan mı kurmak gerekiyo yoksa telefonun içinden falan güncelleme seçeneği var mı ? cahilliğimi mazur görünLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu adrese gir en son sürümü indir![]()

peki sağolunSil baştan![]()

kablolu internetide denedim oda çalışıyor
Wifi ki orjinal romumda bozuk zaten. Sarji rahat gidicek. Mobil veri lazim ve kablo ile interneti pcye verebilicem. Mesaj ve arama lazim. Cok mu oldu![]()

arkadaşlar bu romu yükledi fakat açılış ekranında kalıyor acil yadrım edebilirmisiniz
yapmadım ilk yapışım okuduğum yerde yoktu öye bişey ne yapmalıyım şimdiRom kurduğun yerde wipe/Cache yaptınız mı?
yapmadım ilk yapışım okuduğum yerde yoktu öye bişey ne yapmalıyım şimdi
eskiye çevirmek için tekrar rsd yaptım bu sefer o da 100 de kaldı finish çıkmıyoryapmadım ilk yapışım okuduğum yerde yoktu öye bişey ne yapmalıyım şimdi
eskiye çevirmek için tekrar rsd yaptım bu sefer o da 100 de kaldı finish çıkmıyor
onu yaptım. şimdi wipe cache partition yazan yere tıklayıp yes yazan yeri onayladımRecovery girin orada, Wipe ve Cache secenekleri olacak onları sırası ile yapın.
Telefonu Bootlader Unlock yaptınız mı?
onu yaptım. şimdi wipe cache partition yazan yere tıklayıp yes yazan yeri onayladım
aynı sorun devam ediyor acaba dediklerinizi yaptıktan sonra tekrar rom atmalımıydımTamam, en son Advanced grip Dalvic Cache yap.
Allah sizden razı olsunilk romumu atmış bulunmaktayım
![]()

tam uyumlu gapps bulamadım sanırım.unfortunately. setup Wizard has stopped hatası alıyormKaç civarı?
- - - Eklendi - - -
Hayırlı olsun![]()