Şok Şok Şok- Hidayet Abi'nin Bilinmeyen Videoları

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Annemler Afyon da şu an, gelirken getirselerde yesek :eller:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve CABBAR
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Annemler Afyon da şu an, gelirken getirselerde yesek :eller:
Abi iste getirsinler. Tavsiye vereyim Yayla'ya gitsinler ve kaymaklı lokum alsınlar. Yalnız Yayla'da biraz sıra bekleyebilirler. Ben her gittiğimde yarım saat bekliyorum. Abi şiddetle Yayla ve şiddetle Kaymaklı Lokumu tavsiye edreim.

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye

Abi iste getirsinler. Tavsiye vereyim Yayla'ya gitsinler ve kaymaklı lokum alsınlar. Yalnız Yayla'da biraz sıra bekleyebilirler. Ben her gittiğimde yarım saat bekliyorum. Abi şiddetle Yayla ve şiddetle Kaymaklı Lokumu tavsiye edreim.
getittirecem Allah nasip ederse :)

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
Akıncı

Akıncı

Üye
  • Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi

Ayrıca sadece benden duymuş olmayın;

- - - Eklendi - - -

dinlenme tesisden alınır büyük ihtimalle :D sabah elimde olur :)
Maalesef dinlenme tesisinde Yayla bulamazsın :züü: Çarşıya gitmen lazım

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye

Ayrıca sadece benden duymuş olmayın;

- - - Eklendi - - -

Maalesef dinlenme tesisinde Yayla bulamazsın :züü: Çarşıya gitmen lazım
ben alamayacağım abi gelen kişinide uğrama ihtimali yok olsun yaylayı ben gidince yerim :)

• Beğen
Haluk.

Haluk.

Üye
euro truck simulator 2 de o kornayı nası becermiş ya :) bide maxicep yazısını ah birde radyoyu. bende ingilizce radyo

- - - Eklendi - - -

euro truck simulator 2 de o kornayı nası becermiş ya :) bide maxicep yazısını ah birde radyoyu. bende ingilizce radyo

Emrgncy

Emrgncy

Üye

- - - Eklendi - - -

havalı korna modunu belgelerim/ets2/mod klasörüne at olur..

maxicep yazısı da serviste aracını modifiye ederken şoför ve muavin plaka düzenleme kısmına istediğini yazabilirsin..

türkçe radyo ise kendi düzenlediğim mod vardı, hatta kral ets2 fanları konusuna eklenti olarak eklemişti...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Aa ikinci videoda ismim geçiyor. :sirit: Ünlü oldum. :bud:

• Beğen
Tepkiler: CABBAR ve Emrgncy

Üst Alt