CABBAR
Üye
doping mi yaptın![]()
Yerinde duramıyordu Afyon kaymak şekeri yemiş gibiydi
doping mi yaptın![]()
Yerinde duramıyordu Afyon kaymak şekeri yemiş gibiydinerden bulacam şimdi ben
![]()
Yerinde duramıyordu Afyon kaymak şekeri yemiş gibiydi

Afyondan
nerden bulacam şimdi ben![]()

Afyondan![]()
gelemem oraya 
Hayırdır
gelemem oraya
![]()

çalışmak
Hayırdır![]()

Abi iste getirsinler. Tavsiye vereyim Yayla'ya gitsinler ve kaymaklı lokum alsınlar. Yalnız Yayla'da biraz sıra bekleyebilirler. Ben her gittiğimde yarım saat bekliyorum. Abi şiddetle Yayla ve şiddetle Kaymaklı Lokumu tavsiye edreim.Annemler Afyon da şu an, gelirken getirselerde yesek![]()
getittirecem Allah nasip ederse
Abi iste getirsinler. Tavsiye vereyim Yayla'ya gitsinler ve kaymaklı lokum alsınlar. Yalnız Yayla'da biraz sıra bekleyebilirler. Ben her gittiğimde yarım saat bekliyorum. Abi şiddetle Yayla ve şiddetle Kaymaklı Lokumu tavsiye edreim.

Bozulma ihtimali var sıcaklarda bir iki gün içinde elinde olması lazım. Buna dikkat et
getittirecem Allah nasip ederse![]()

dinlenme tesisden alınır büyük ihtimalle
Bozulma ihtimali var sıcaklarda bir iki gün içinde elinde olması lazım. Buna dikkat et![]()
sabah elimde olur 
Ayrıca sadece benden duymuş olmayın;
Abi iste getirsinler. Tavsiye vereyim Yayla'ya gitsinler ve kaymaklı lokum alsınlar. Yalnız Yayla'da biraz sıra bekleyebilirler. Ben her gittiğimde yarım saat bekliyorum. Abi şiddetle Yayla ve şiddetle Kaymaklı Lokumu tavsiye edreim.
Maalesef dinlenme tesisinde Yayla bulamazsın
dinlenme tesisden alınır büyük ihtimallesabah elimde olur
![]()
Çarşıya gitmen lazımben alamayacağım abi gelen kişinide uğrama ihtimali yok olsun yaylayı ben gidince yerim
Ayrıca sadece benden duymuş olmayın;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Maalesef dinlenme tesisinde Yayla bulamazsınÇarşıya gitmen lazım

Afiyet olsun öyleyse
ben alamayacağım abi gelen kişinide uğrama ihtimali yok olsun yaylayı ben gidince yerim![]()

6 gün sonra tekrar söylersin
Afiyet olsun öyleyse![]()

6 gün sonra
6 gün sonra tekrar söylersin![]()
Tabi ki söylerim hatta yüz yüze bile konuşabiliriz bi ihtimal 
gelen kişi o zaman cumartesi burada oluyorsan buluamayız
6 gün sonraTabi ki söylerim hatta yüz yüze bile konuşabiliriz bi ihtimal
![]()

havalı korna modunu belgelerim/ets2/mod klasörüne at olur..euro truck simulator 2 de o kornayı nası becermiş yabide maxicep yazısını ah birde radyoyu. bende ingilizce radyo
- - - Eklendi - - -
euro truck simulator 2 de o kornayı nası becermiş yabide maxicep yazısını ah birde radyoyu. bende ingilizce radyo