DARK EvoPad C8040

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
Hesabi zor da olsa aldim.ama kullanmayi beceremedim.kisi listesi bombos normal olarak.cok karışık geldi bana.kimi nasil ekliycem anlamadim.kredi al falan diyor.tel no istiyor.whatsapp kolay geliyordu.kurunca tel rehberimdeki herkes otomatik ekleniyordu.tembel işiydi yani :))) bu öğrenene kadar baya uğrastiracak gibi görünüyor

skype'de karşındaki kişininde skype hesabı olmalı + kredi yükleyin dediği normal cep telefonlarını v.s arayabilmek için internet üzerinden :evet:

zeyda

Üye
    Konu Sahibi
Uzakta yakınlarím var.her an haberlesebileceğim cok eskiden msn vardi tarihe karisti.whatsapp da ayni olmak üzere.skype kullanan da yok.napicaz bilmem artik.neyse teşekkürler yinede.konuyu ben açtım dağıtmayayım daha fazla

avcitalip

avcitalip

Üye
Uzakta yakınlarím var.her an haberlesebileceğim cok eskiden msn vardi tarihe karisti.whatsapp da ayni olmak üzere.skype kullanan da yok.napicaz bilmem artik.neyse teşekkürler yinede.konuyu ben açtım dağıtmayayım daha fazla

en iyisi facebook uygulaması bana sorarsanız :evet: dediğiniz gibi skype kullanan pek yok ama neredeyse herkesin facebook u var :)

ben skype'yide görüntülü veya o kişinin cep telefonu yoksa sesli görüşme için kullanıyorum geri kalan herşeyde facebook uygulaması akıyor benim için :)

facebook uygulamasında çevrimdışı göründün mü tadından yenmiyor :evet: tavsiye ederim :oke:

zeyda

Üye
    Konu Sahibi
Tabletten girince de çevrimdışı olunuyor mu

zeyda

Üye
    Konu Sahibi
Evet varmış :-) teşekkürler herşey için.

ikizzzler

ikizzzler

Üye
arkadaşlar bu tabletten yeni aldım,oyun başlıklarında powervr, mali vs. uyumludur yazıyor, bu cihaz hangi türleri destekler? hangisiyle uyumludur?

avcitalip

avcitalip

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye
marketi kastediyorsun galiba ama orada çoğu ücretli.

hayır internetten apk'sını indir kur o oyun datalarını kendisi wi-fi den indirir :oke:

güvenilir bir site :

ikizzzler

ikizzzler

Üye
arkadaşlar yokmu cevap verecek?

gitarsist

gitarsist

Üye
Arkadaslar iyi geceler bir sorum olacakti. Gpu sistemi vivante gc1000. Atip da calistiramadiginiz oyun oldu mu uyumsuzluktan ? Yoksa illa gidip mali 400 mu alalim. Simdiden tesekkurler.

avcitalip

avcitalip

Üye
Arkadaslar iyi geceler bir sorum olacakti. Gpu sistemi vivante gc1000. Atip da calistiramadiginiz oyun oldu mu uyumsuzluktan ? Yoksa illa gidip mali 400 mu alalim. Simdiden tesekkurler.

bende aynı ikilemdeyim mc4'ü açtığına göre sıkıntı olmaz ama :hmmm

Üye
Ben aldım ve google playda çalıştırmadığı oyuna rastlamadım gta vice city bide mc4 yükledim sorunsuz çalıştı :yuru

Takipçi Satın Al

Üst Alt