İphone 5 mi Yoksa HTC one mi

Sponsorlu Bağlantılar

hafız.emre

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5 mi Yoksa HTC one mi
arkadaşlar ben bu 2telefon arasinda kaldim s4 ü eledim htc one ve iphone 5 kaldi
telefonlarin kendi sitelerinde verilen teknik özelliklere göre htc one daha önde sizce hangisi tercih edilmelidir ?

Ve iphone 5s türkiyeye -sudi arabistana-gürcistana-rusyaya ne zaman gelir sizce ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Beklentilerin ne ?

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

SneakyWolf

Üye
iphone 5 mi galaxy mini mi diyimbende ne çok severmişsiniz iphone ile kıyaslama yapmayı aynı klansmanda olan cihazlar değil tabiki htc one

hafız.emre

Üye
    Konu Sahibi
neden htc one
cihazdan beklentilerim oyun fotoğraf müzik HIZ işlemci

hafız.emre

Üye
    Konu Sahibi
benim için oyun müzik kamera işlemci hız ve uygulama

smh60

smh60

Üye
Bence One

vefa_18

vefa_18

Üye
Iphone 5

Türe

Türe

Üye
Kamera ve destek hariç Htc One.

partyhard

Üye
HTC one kız gibi telefon valla

theeternal

theeternal

Üye
iPhone 5 deki ios hangi telefonda var :) iPhone 5:oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
bence iPhone 5,daha hTC'nin çok ekmek yemesi lazım rahatsız mühendisler canım telefona 2.300 mAh batarya koymuşlar :(

- - - Eklendi - - -

kralbenim38

Üye
benim kuzenimin de htc one var süper . tavsiye ederim

Invoke

Invoke

Üye
bence iPhone 5,daha hTC'nin çok ekmek yemesi lazım rahatsız mühendisler canım telefona 2.300 mAh batarya koymuşlar :(

- - - Eklendi - - -

ama bence şu anda en iyi telefon s4 :)

Bence One, s4den daha iyi.

- - - Eklendi - - -

i5 ile one arasında ise kişiye göre değişir, i5 daha çok destek alacak, kamerası daha iyi... İkisininde tasarımı hoş, bence. Performansı ikisininde iyidir. One'ın sesi çok iyi. Ben olsam one alırdım.

avcitalip

avcitalip

Üye

- - - Eklendi - - -

i5 ile one arasında ise kişiye göre değişir, i5 daha çok destek alacak, kamerası daha iyi... İkisininde tasarımı hoş, bence. Performansı ikisininde iyidir. One'ın sesi çok iyi. Ben olsam one alırdım.

neden one daha iyi ? :)

theeternal

theeternal

Üye

- - - Eklendi - - -

bence s4 oneden daha iyi gibi ama sana şunu soyleyebılırımkı
iPhone en kral telefon :)

mertcan01

mertcan01

Üye
Htc one. S4 u bile solladi

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Iphone'larda teknik ozelliklere bakmamalisiniz, iphone 5 ile ayni fps degeri veren tek telefon nexus 4 diye biliyorum. Ama ikisi arasinda bir karar verilecekse dusunmeden htc one diyebilirim

muharremkol

muharremkol

Üye
Iphone larin en uyuz oldugum kismi istediginiz herseyi yaptirmiyo olmasidir bir muzik dahi atmak icin bilgisayara gerek duyan bir telefon belki guvenlik icin boyle birsey yapmis olabilirler ama bana gore cok sacma. Ayrica bildigim kadariyla kendi magazasi disinda baska biyerden uygulama yukliyemiyorsunuz mesela ucretli bi oyunu ucretsiz oynamak istedin android isletim sistemlerinde bu mumkun ama ios isletim sistemlerinde imkansiz bi yolu olsa dahi ben bilmiyorum. Iphone alan kisiler sekil olsun diye aliyolar zaten eger bi telefon alacaksan bu kesinlikle one olmali.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Iphone larin en uyuz oldugum kismi istediginiz herseyi yaptirmiyo olmasidir bir muzik dahi atmak icin bilgisayara gerek duyan bir telefon belki guvenlik icin boyle birsey yapmis olabilirler ama bana gore cok sacma. Ayrica bildigim kadariyla kendi magazasi disinda baska biyerden uygulama yukliyemiyorsunuz mesela ucretli bi oyunu ucretsiz oynamak istedin android isletim sistemlerinde bu mumkun ama ios isletim sistemlerinde imkansiz bi yolu olsa dahi ben bilmiyorum. Iphone alan kisiler sekil olsun diye aliyolar zaten eger bi telefon alacaksan bu kesinlikle one olmali.

Jailbreak ile ios'ada ucretsiz oyun yuklenebiliyor "imkansiz" demeyelim.

Üst Alt