arkadaşlar sizlere bir sorum olacak şu an s3 1200 tl sony xperia sp 1200 tl s4 mini 1200 tl ama s3 4 çekirdekli diğerleri çift çekirdekli inceleme videolarına baktım gerçekten performanns konusunda oldukça iyiler ama kafam karıştı s3 ün fiyatımı düşük yoksa diğerlerinin fiyatı mı yüksek yani sizce o fiyatı hak ediyorlar mı ??

zaten ben telefon almıcam seneye alacağım fakat aklıma takıldı işte
sana ben bi artı eksi listesi yapayım en iyisi![]()
s3 işlemci bakımında iyi. Kötü yanı artık herkesin elinde olması ve biraz eski model izlenimi bırakması. Tabi bu sorun değil. Ama bazı kişiler sorun edebiliyor. Ekranı güzel kamerası da seni üzmez. Ancak ram sıkıntısı var. 1 gb ram aslında yetiyor ancak yoğun kullanımda ufak tefek kasmalara sebep olabiliyor.
Sp kamera + ekran yönünden kötü. Ledleri hoş bir izlenim bırakıyor. Yine ram düşük 1 gb ancak s3'deki kadar şiştiğini söylemiyorlar. Kullanıcı yorumlarına göre söylüyorum. Oyun ve sağlamlık açısından aralarında en iyisi bu.
S4 mini ise biraz daha rahat kullanım için. Yani tek elle daha rahat kullanırsınız cebe rahat girer falan böyle güzel bir avantajı var. İşlemci çift çekirdek ve 1.7 ghz yani sp ile aynı ancak bir s3 değil tabiki de. Ama bu işlemci 4 çekirdek olsaydı s3'ten iyi olurdu. Ama bir de iyi yönünden bak bu daha az batarya kullanımı demek ve çift çekirdek kötü değil ama ram sıkışınca aynı işi görecek yani ram ve işlemci durumunda s3 ile aynı oluyor diyebiliriz. Benchmarkta farkı görülür ancak siz normal kullanımda hissedemezsiniz
Yani kısacası birbirinden üstün yönleri var siz iyice araştırın ihtiyacınıza zevkinize hangisi uygunsa onu alın derim![]()
galiba benchmark skorlarında 3 de birbirine yakın puanlst alıyormuş benim için en önemli şey performans onun seneye yazın nexus 5 almayı düşünüyorumzaten ben telefon almıcam seneye alacağım fakat aklıma takıldı iştegaliba benchmark skorlarında 3 de birbirine yakın puanlst alıyormuş benim için en önemli şey performans onun seneye yazın nexus 5 almayı düşünüyorum

kötü bir şey mi dedim ??
Hergün yeni cihaz çıkıyor sen seneye alacağın telin şimdiden seçmeye çalışıyorsun geçen seneyi düşün mesela s3 düşünemezdin çünkü fiyat daha farklı olacaktı. Mesela geçen sene s4 mini yoktu seneye de illa yeni cihazlar gelecektir.
arkadaşlar bu konuyu ben açmadımArkadaş seneye yazın Nexus 5 alacağını söylemiş. Şimdi sadece can sıkıntısından açmış konuyu sanırım. Yine de bu tür konular telefon alacak kişilere yardımcı olabilir.

arkadaşlar bu konuyu ben açmadım![]()

Aynen bende böyle düşünüyorum.ben s3 seçerim çünkü arkasında çok fazla destek var ve s3 amiral gemisiydi samsung'un s4 mini bir ara model yani geçiş modeli bu yüzden pek tavsiye etmem o yüzden s3hem s3'ün ekranı s4'miniden daha kaliteli
Hergün yeni cihaz çıkıyor sen seneye alacağın telin şimdiden seçmeye çalışıyorsun geçen seneyi düşün mesela s3 düşünemezdin çünkü fiyat daha farklı olacaktı. Mesela geçen sene s4 mini yoktu seneye de illa yeni cihazlar gelecektir.
arkadaşlar kusura bakmayın alacakmışım gibi konuştum
öhöhö hatırlatıyım konu ben açtım lütfen saptamayın
ama hep merak ettiğim şeydi çünkü fiyatları aynı fakat hangisi daha iyi diye merak ettim bende sordum konuyu dağıttığım için özür dilerim