s3 boyut sornu

Sponsorlu Bağlantılar

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
s3 boyut sornu
merhaba arkadaşlar size bi sorum olacaktı ilk olarak s3 mavi ve beyaz olarak çıktı sonra siyah gri kahverengi olarak çıktı griyi elime aldım tam elime oturdu (arkadaşımınki ) sonrada kuzeniminkini aldım oda mavi idi biraz daha büyük geldi yoksa boyutta bi küçülme memi oldu açıklarsanız sevinrirm :D

restmod

restmod

Üye
Boyut ayni sana ole gelmis :D

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
kaplardan olabilir mi ?

Kerim.

Kerim.

Üye
aynıdır o

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
ama birisininki normal silikon kap birisininkide flip cover kaptı yada aynı şekilde tutmadım telefonlar ıama ben alıcak olursam gri alırım

Türe

Türe

Üye
Kaptan o kaptan , gemi kaptanı :kıskıs:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arkadasta mavi gordum mini mi bu demistim sana oyle gemistir

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kaptan kemal konuşuyor kaptan kemal çıkarın beni bu kaptan.

- - - Eklendi - - -

Sana öyle gelmiş. Renk zemin ilişkisi. Psikolojik bir durum.

• Beğen
Tepkiler: Türe
mustipa

mustipa

Üye

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Renkten dolayı göz yamışması oluyor samsung sayfasına girin beyaz ve maviye bak renk değiştirerek mavi daha büyük gelir gözüne. Kısacası sen gözünde büyütmüşsün.

fk555897

fk555897

Üye
Bildiğim kadarıyla S3'ün rengine göre dokusu da değişiyor. O yüzden eline oturmamış olabilir.

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkdaşlar konu dağıtmayın sinir oluyorum böylew şeylere furkan bu arda hızlı yazdığım için pisikoloji dedim düzeltiyorum pskoloji oldumu başk bi şey istiyor musunz ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
tamam arkdaşlar konu dağıtmayın sinir oluyorum böylew şeylere furkan bu arda hızlı yazdığım için pisikoloji dedim düzeltiyorum pskoloji oldumu başk bi şey istiyor musunz ?

Estağfurullah kardeşim problem yok. Sadece olayı açıklayamaya çalıştım. Kusura bakma.

Baskentliia

Baskentliia

Üye
aynı dır muhtemelen ama turkcell den s3 alınmaz

Takipçi Satın Al

Üst Alt