C6-01 Yüklenemedi Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

tugay269

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Yüklenemedi Hatası
Arkadaşlar telden markete girdim shazam yüklemeye çalıştım indirdim yüklenmeye hazırlanıyor dedi uzunca sonra yüklenemedi dedi sorun ne acaba yav internet olmadan öncede böyle diyordu sorun netten kaynaklanmıyormuş demekki flash mı atmam lazım telefona bi kaçkere hard format atmıştım şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Hackli mi telin

tugay269

Üye
    Konu Sahibi

Hayır flash atıcaktım navifirm kalkmış ee nası düzelcek bu tel

- - - Eklendi - - -

flood için özür dilerim orjinal cfw nerden bulabilirm acaba böyle düzelecek heralde tel bide tel önceden hackliydi hard format attıktan sonra gider dimi hack

Anil-D

Anil-D

Üye
hack gdr cwf kullanmıyosan

yaren_dede

yaren_dede

Üye
rompatcer yamalarını kapatıp yukleme yapabilirsin

tugay269

Üye
    Konu Sahibi
beyler şimdi hard format çekip sonrada orjinal fw lerle flash attım nette var sleeping screen indiriyorum yüklenmeye hazırlanıyor diyor 1dk sürüyo yüklenemedi hatası veriyor çıldırıcam yav

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum evols cfw si yukle ben şu anda kullanıyorum ve yukleme hatası ile karşılaşmadım

tugay269

Üye
    Konu Sahibi
dostum evols cfw si yukle ben şu anda kullanıyorum ve yukleme hatası ile karşılaşmadım
hakan_710 cfw sini denedim şimdi ondada yüklenemedi diyor bide senin dediğini yapam bakam inş olur

yaren_dede

yaren_dede

Üye
hakan_710 cfw sini denedim şimdi ondada yüklenemedi diyor bide senin dediğini yapam bakam inş olur

aslında installer olan fazla uygulamada yok olanlarıda siscontent ile açıp içinden sis dosyasını alıp yukliyebilirsin, genelde installer dosyası olmadanda çalışıyor uygulamalar :)

hizan

hizan

Üye
arkadaşım yapamadın ise hemen bana özelden pm at yardımcı olayım

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

tugay269

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım yapamadın ise hemen bana özelden pm at yardımcı olayım

tel güncelleştirmelerini kuruyor bitsin denicem olmazsa atarım sağolasın

- - - Eklendi - - -

Gene olmuyor gene olmuyor ne yapcam ben yav

arslanla

arslanla

Üye
sis editör indir sisi parçala installer sız yüklersin...

tugay269

Üye
    Konu Sahibi
sis editör indir sisi parçala installer sız yüklersin...

Daha önceden parçalamadan yükleniyordu şimdi neden yüklenmiyor onu merak ediyorum.Beyler smart installer silinmişti 2.25 kurdum şimdide yüklenmeye hazırlanıyor diyor bir süre sonra yükleme iptal ediliyor diyor sonrada smart installerden daha sonra yükleyebilirsiniz diyor tıklıyorum çeyreği doluyor sonra kendi kendine kapanıyor programda yüklenmiyor ayarlar yüklenenlerde gözüküyor simgesi gözükmüyor bir bilen yardım etsin lütfen inş anlatabilmişimdir sorunumu

arslanla

arslanla

Üye
arkadaşım yukarıda dediğimi yapacan başka yolu yok en fazla 2 dk nı alır zor değil...

Anil-D

Anil-D

Üye
hack şarj :D